Master of Nutrition and Dietetics
Edith Cowan University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Joondalup, Australia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
24 Feb 2025
* veiledende avgift per semester
Introduksjon
Dette er en Pathway til profesjonen dietetikk, og integrerer dette kurset. Teoretiske og praktiske komponenter på tvers av klinisk kosthold, matservering, samfunnshelse og folkehelse og forskning.
Studentene blir opplært til å forstå og tolke ernæringsvitenskap, vurdere ernæringsbehov, drive forskning og gi kostholdsråd for generell helse og spesialiserte krav, inkludert medisinske forhold og forbedret ytelse.
Nyutdannede er kvalifisert til å bli fullverdige medlemmer av Dietitians Association of Australia og bli med i det akkrediterte praktiserende dietitian-programmet (APD). APD er den eneste legitimasjonen som anerkjennes i Australia av myndighetene og mange private helseforsikringsselskaper.
Studentene kan velge mellom to grunnkurs som tilbyr en Pathway til Master of Nutrition and Dietetics: Bachelor of Health Science (Nutrition Bioscience Major), eller Bachelor of Science (Trenings- og idrettsvitenskap) med et anbefalt sett med valgfag. Nyutdannede fra Bachelor of Science (mosjon og idrettsvitenskap) er også kvalifisert til å registrere seg hos Trening og sportsvitenskap Australia (ESSA), og får en mulighet til dobbel akkreditering (ESSA og APD).
Kursoppføring
Akademiske opptakskrav (Band 8)
Følgende kursspesifikke opptakskrav er obligatoriske og må tilfredsstilles av alle søkere. Disse kravene er i tillegg til eller erstatter minimumskravene som er skissert i seksjonen for akademiske opptakskrav nedenfor.
Alle søkere må ha en bachelorgrad i biovitenskap, naturvitenskap eller helse med et vektet gjennomsnittsmerke (WAM) på 65% eller høyere. Bachelorgraden må inneholde innhold i biokjemi og menneskelig fysiologi, med kjemi (0,25 EFTSL) etterfulgt av biokjemi (0,25 EFTSL) og humanbiologi (0,25 EFTSL) etterfulgt av humanfysiologi (0,25 EFTSL).
Akademiske opptakskrav (Band 8) kan tilfredsstilles gjennom gjennomføring av ett av følgende:
- Bachelorgrad i en kognitert disiplin; eller
- Hvor godtatt, tilsvarende realkompetanse, inkludert minst fem års relevant yrkeserfaring.
Krav til engelsk (Band 5)
Internasjonale studenter er pålagt å gi en IELTS Academic med en samlet minimumsscore på 7,0 (ingen individuelle bånd mindre enn 6,5). Internasjonale skolerte søkere kan også bli pålagt å oppfylle dette kravet.
Minimumskrav til engelsk for dette kurset kan også tilfredsstilles med ett av følgende:
- Bachelorgrad fra et godkjent land;
- Gjennomført 0,375 EFTSL studier på høyere nivå eller høyere hos en australsk leverandør av høyere utdanning (eller tilsvarende); eller
- Hvor godtatt, tilsvarende realkompetanse, inkludert minst fem års relevant yrkeserfaring.
Burst / Pexels
kursdetaljer
Semestertilgjengelighet
Semester 1: Studer heltid ved Joondalup
Kursstruktur
År 1 - Trimester 1 (januar - april)
Enhetskode | Enhetstittel | Kredittpoeng |
NUT5112 | Næringsstoffer og stoffskifte | 15 |
NUT5113 | Ernæringsvurdering og antropometri | 15 |
NUT5114 | Folkehelseernæring | 15 |
NUT5115 | Ernæringsbiokjemi | 15 |
År 1 - Trimester 2 (mai-august)
Enhetskode | Enhetstittel | Kredittpoeng |
NUT5116 | Anvendt matvitenskap og systemer | 15 |
NUT6100 | Ernæringsforskningsevner | 15 |
NUT6101 | Medisinsk ernæringsterapi 1 | 15 |
NUT6102 | Profesjonelle ferdigheter i kosthold | 15 |
Merk: Studentene må registrere seg i NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1 og NUT6102 Dietetics Professional Skills i samme trimester.
År 1 - Trimester 3 (september - desember)
Enhetskode | Enhetstittel | Kredittpoeng |
NUT6103 | Ernæringsforskningsprosjekt | 15 |
NUT6104 | Food Service and Dietetics Management | 15 |
NUT6105 | Medisinsk ernæringsterapi 2 | 15 |
NUT6106 | Avanserte begreper innen ernæring | 15 |
År 2 - Semester 1 (januar - juni)
Enhetskode | Enhetstittel | Kredittpoeng |
NUT6107 | Fellesskapets plassering og evaluering | 15 |
NUT6108 | Plassering og evaluering av matservering | 15 |
NUT6109 | Individuell saksbehandling Plassering og evaluering | 30 |
Kursutbytte
- Bruk kognitive og kreative ferdigheter for å demonstrere, evaluere og syntetisere komplekse ideer, konsepter og teorier i autentiske situasjoner.
- Bruke kommunikasjons-, samarbeids- og advokatferdigheter for å utforme innovative løsninger i profesjonelle praksisforhold.
- Demonstrere et globalt syn med respekt for kulturelt og etnisk mangfold og verdier.
- Reflekter kritisk over en kompleks kropp av ernæring, kostholds- og ernæringsvitenskapelig kunnskap, forskningsprinsipper og evidensbasert praksis for å demonstrere mestring av profesjonell praksis.
- Bruk kompetanse på høyt nivå og selvledelse for å sette i gang, planlegge og gjennomføre strategiske prosjekter og operere i dynamiske fagmiljøer.
Profesjonell anerkjennelse
Akkreditert av: Dietitians Association of Australia (DAA)
Karrieremuligheter
Nyutdannede kan jobbe på en rekke områder som klinisk pasientbehandling, samfunnsernæring og folkehelse, institusjonell matservering, matindustri, forskning og undervisning, ernæringsmarkedsføring og journalistikk, idrettsernæring og rådgivning / privat praksis.
Galleri
Karrieremuligheter
Graduates can work across a variety of areas such as clinical patient care, community nutrition and public health, institutional food service, food industry, research and teaching, nutrition marketing and journalism, sports nutrition and consultancy/private practice.