Programbeskrivelse

Denne postgraduate sertifikat og diplom er en unik mulighet for studenter som ønsker å utforske aspekter av menneskelig anatomi gjennom fleksibiliteten til et online fjernundervisningsprogram.

Alle kurs som utgjør programmet, bruker innovative læringsmetoder for å gi studentene viktige overførbare ferdigheter i tillegg til et solid grunnlag for anatomisk kunnskap.

Vårt program i de anatomiske fagene leveres helt online og er derfor avhengig av bruken av IT, for eksempel gjennom bruk av e-post, audiovisuelt materiale, diskusjonsfora og ulike andre interaktive ressurser.

Dette er en doktorgradskvalifikasjon for medisinske, biomedisinske, allierte helsepersonell og dem i holistisk praksis med interesse for menneskelig anatomi. Programmet bygger på høyt ansett undervisning og forskerpersonell innen universitetet.

Vårt mål er å gi kvalitetskursmaterialer som skal leveres fra vårt virtuelle læringsmiljø. Interaktiv programvare utvikles spesielt for bruk i dette programmet sammen med den lisensierte programvaren som nå er i bruk for masterstudiet på menneskelig anatomi og vår medisinske kurs.

Programmet er utviklet for å introdusere og utvikle studentenes kunnskaper i de anatomiske fagene; I tillegg er det rettet mot fornyelse og styrking av kommunikasjon og IT-kunnskaper og ferdigheter.

Vårt online læringssystem lar deg jobbe helt fra ditt eget hjemsted. Dette vil forbedre din lærerfaring og arbeidskunnskap mens du belønner deg med en høyt ansett kvalifikasjon.

Anatomy

Online læring

Vår online læringsteknologi er fullt interaktiv, prisvinnende og lar deg kommunisere med våre høyt kvalifiserte lærere fra ditt eget hjem eller arbeidsmiljø.

Våre nettstudenter har ikke bare tilgang til universitetets utmerkede ressurser, men blir også en del av et støttende nettbasert samfunn, som samler studenter og veiledere fra hele verden.

Programstruktur

Programmet tar vanligvis to år.

År 1: Sertifikat

Kursene inkluderer:

 • Fundamental Human alt = "Anatomi 1 - inkludert øvre og nedre lemmer, rygg og bekken.
 • Fundamental Human alt = "Anatomi 2 - inkludert thorax, mage, hode og nakke.
 • Embryologi - menneskelig utvikling.
 • Neuroanatomi - nervesystem

År 2: Diplom

Du vil utvide din anatomiske kunnskap med kurs i:

 • Avansert Human alt = "Anatomi 1 - mer detaljert studie av anatomi som tidligere ble undersøkt med anatomiske prinsipper.
 • Avansert Human alt = "Anatomi 2
 • Histologi - mikroskopisk anatomi.
 • Imaging - modaliteter som er relevante for anatomiske fag.

Hver av de fire lærte kursene har et sett med moduler som blir gitt ut til studenter hver uke fra vårt virtuelle læringsmiljø.

Modulene består av følgende struktur.

 • Et innspilt foredrag for å introdusere emnet
 • Interaktivt innhold (video / animert / fortellende)
 • Et sett med ressursforbindelser til kursavlesning - bibliotek og forskning.
 • Et diskusjonsforum tilrettelagt av en veileder.
 • Et sett av spørsmål (MCQs) som studentene kan ta på slutten av hver seksjon - disse er formative og bidrar ikke til sluttkarakter.

På slutten av hver modul er det et nytt sett med flere valgspørsmål som elevene tar; Dette settet med MCQs bidrar til sluttmerket.

Postgraduate Professional Development

Postgraduate Professional Development (PPD) er rettet mot å arbeide fagfolk som ønsker å fremme sin kunnskap gjennom en postgraduate-nivå kurs (er), uten tid eller økonomisk engasjement for en full Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate.

Du kan ta maksimalt 50 studiepoeng verdt kurs over to år gjennom vår PPD-ordningen. Disse resulterte i en akademisk kreditt på Universitetet i Edinburgh. Alternativt, etter ett år å ta kurs, kan du velge å overføre studiepoeng og fortsette å studere mot en høyere pris på et Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program. Selv om PPD-kurs har ulike startdatoer i løpet av et år, kan du bare starte en Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate Program i september måned. Eventuell tid brukt til å studere PPD vil bli trukket fra hvor mye tid du vil ha igjen for å fullføre et Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program.

Fleksibel studie

Programmet gir også muligheten til å ta en Postgraduate Certificate (60 studiepoeng), enten deltid over 9 måneder eller på en intermittent basis over 2 år; eller et postdoktorstudium (120 studiepoeng), enten deltid over 21 måneder eller intermittent over 4 år.

Karrieremuligheter

Dette programmet er utformet ikke bare for å hjelpe deg med å få en høyt ansett kvalifikasjon, men også å gi deg et sett av store overførbare ferdigheter, som vil være relevant for din nåværende karriere, videre studier eller bare øke dine langsiktige karrieremuligheter.

Inntakskrav

En britisk 2: 1 honnør grad, eller sin internasjonale tilsvarende, i et medisinsk, biomedisinsk eller relevant biovitenskap tema.

Vi kan også vurdere søknaden din hvis du er i et yrke alliert med medisin eller har relevant arbeidserfaring; vennligst kontakt oss for å sjekke før du søker. Du kan kun bli tatt opp på sertifikatnivå i første omgang.

Engelskspråklige krav

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter", avsnittene "Aktivere ferdigheter" er ikke vurdert)
 • CAE og CPE: totalt 176 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE II med forskjeller i alle fire komponenter

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Program undervist i:
 • Engelsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Se 35 flere kurs fra The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Sist oppdatert Oktober 23, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 9, 2019
Duration
12 - 48 måneder
Deltid
Pris
10,335 GBP
(PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
aug. 30, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 9, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
aug. 30, 2019

sep. 9, 2019

Location
Søknadsfrist
aug. 30, 2019
Sluttdato