Apotek

Universidade de Caxias do Sul

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Apotek

Universidade de Caxias do Sul

Pharmacy

Prosesser for forebygging, promotion, beskyttelse og gjenoppretting av helse, gjennom utvikling av aktiviteter knyttet til klinisk og toksikologisk analyse, mat og medisiner.

Playing field

Bransje medisiner, mat, kosmetikk, desinfeksjonsmidler, domissaneantes og forsyninger for diagnose; sykehus; apotek av allopathic og homøopatiske medisiner; samfunnet apotek; utlevering narkotika; distributører; laboratorier for klinisk og toksikologisk analyse; undervisning og forskning; farmasøytisk og teknisk assistanse; farmasøytisk omsorg; helse og tilsynsorganer, og blod terapi sentre og onkologi.

Hva gjør den profesjonelle

Forskning, produsere og kontrollere kvaliteten på legemidler, kosmetikk og toalettartikler. Gir veiledning om bruk og riktig bevaring av legemidler. I næringsmiddelindustrien, engasjert i produksjon og kvalitetskontroll av mat. Det er ansvarlig for behandlingen av biologisk materiale, i stand til å hjelpe til ved diagnostisering av mange sykdommer. Den opererer i tilsynsorganer og profesjonell inspeksjon og godkjenning, registrering og kontroll av legemidler. Den opererer i toksikologisk vurdering av medisiner, mat, kosmetikk, desinfeksjonsmidler og domissaneantes. Det er ansvarlig for teknisk farmasøytiske bedrifter, kliniske tester og laboratorietester, utover toksikologi.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Portugisisk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Duration
Varighet
5 år
Heltidsstudier
Price
Pris
526 BRL
- Grunnleggende kredittbeløpet for 2015
Information
Deadline
Locations
Brasil - Caxias do Sul, State of Rio Grande do Sul
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates