Hva er spennende og nytt om Nord sin ADN program?

Med vår nye strømlinjeformede ADN læreplanen, kan studentene fullføre programmet på bare fem semestre og være klar for entry-level karrierer i sykehus, hjem helsetjenester organisasjoner, langsiktig omsorg anlegg, private lege kontorer og mer.

Per Høst 2015 kan forutsetning kurs være ferdig i ett semester, og alle våre kurs er fullt på linje med New Mexico sykepleierutdanning Consortium (NMNEC) statewide. Begynn din sykepleierutdanning i dag på Nord!

Vårt formål: Formålet med NNMC ADN programmet er å forberede kulturelle sykepleiere som legemlig faglige verdier og integrere stipend, integritet og kvalitet pasientsentrert omsorg i kunsten og vitenskapen om sykepleie.

Den ADN program forbereder kandidatene for en vellykket gjennomføring av Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen-sykepleier (NCLEX-RN). Den ADN Programmet fremmer student suksess gjennom faglig veiledning, flere undervisning / læring modaliteter, veiledning, henvisninger til personlig rådgivning og utbedring tjenester.

Nyutdannede av ADN programmet er forberedt på å fortsette mot ferdigstillelse av en Bachelor of Science i sykepleie.

Sykepleie er en av de raskest voksende helsetjenester yrker i USA. Etterspørselen etter sykepleiere har aldri vært større. Sykepleie tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter som arbeider med ulike populasjoner, fra neonatal omsorg til gerontologi.

PROGRAM MÅL OG FILOSOFI

Oppdraget av ADN programmet er å gi en god utdanning som forbereder sykepleiere på den avanserte nybegynner nivå for å gi trygg, helhetlig omsorg til klienter over hele levetiden. Den ADN Programmet fokuserer på å innrømme og avgangsstudentene fra lokalsamfunnet. Den nyutdannede av ADN programmet er forbilder for andre, og demonstrere en forpliktelse til livslang læring.

Begrepet pedagogisk humanisme som finnes i skriftene til Carl Rogers og H.Jerome Freiberg og filosofi og teori om menneskelig omsorg som er utviklet av sykepleieteoretiker Jean Watson, tjene som grunnlag for ADN program filosofi og gi faglige, vitenskapelige, og faglige retningslinjer innenfor der både lærere og studenter lære og vokse.

THE ADN STUDENT

I løpet av sine ADN studier, skal studentene oppleve at emosjonell modenhet, integritet, disiplin og engasjement er egenskaper avgjørende for å lykkes. Kompetanse i å utføre sykepleieprosedyrer, noe som gjør trygg sykepleie kliniske avgjørelser, kommunisere effektivt og respekt med andre, ærlighet, og evnen til å opprettholde konfidensialitet er flere kritiske attributter som er oppfostret og forventet av sykepleierstudent.

Gjennom det toårige løpet av ADN studier studentene skal utvikle disse kritisk tenkning og tekniske ferdigheter samt faglig bevissthet er nødvendig for innreise til avanserte nybegynner sykepleiepraksis. Sykepleie fakultetet er forpliktet til å gi samarbeids undervisningen-læringsmiljøet som vil stimulere til utvikling av disse ferdighetene, samt de mulighetene som er nødvendige for personlig og faglig vekst.

HISTORIE sykepleierutdanningen ved NORTHERN

NNMC har en stolt 25-årige historie med å utdanne knytte studie sykepleiere. Årlig ADN programmet nyutdannede ca 40 til 50 studenter med grader eller sertifikater i sykepleie (ADN, LPN). The College of Nursing og helsefag utvikling i løpet av de siste fem årene, med etableringen av en RN til BSN ferdigstillelse program, speiler den kollektive utviklingen av NNMC.

Historisk NNMC College of Nursing og helsefag har forberedt knytte studie sykepleiere for å møte helse behovene i samfunnet, både på lokalt og nasjonalt nivå, siden 1986. Til denne dag, sykepleie fakultetet fortsette å bære på denne tradisjonen for forskning i sykepleierutdanningen gjennom implementering av en streng, evidensbasert to år knytte grad i sykepleie læreplan som oppfyller New Mexico State Board of krav sykepleierutdanning. Unødvendig å si, både for studenter og lærere både er stolte av vår rike pedagogisk arv og vår anerkjent, state-of-the-art ADN program.

Generelle Opptakskrav

 1. Eksamen fra videregående skole eller GED
 2. Kumulativ GPA på 2,50 eller høyere
 3. Et minimum total individuell score på 67% på Kaplan pre-opptak eksamen.
 4. Et minimum individuell score på 73% i lesing på Kaplan pre-opptak eksamen.
 5. Et minimum individuell score på 55% i naturfag på Kaplan pre-opptak eksamen.
 6. Innlevering av en ferdig sykepleier søknaden pakken innen 30. april i høst opptak vurdering.
 7. Ferdigstillelse av følgende forutsetning kurs arbeid innen utgangen av vårsemesteret før forventet inntreden i ADN program med karakteren "C" eller bedre
 • CHEM 110 / L (4)
<li>eller BIOL 210 / L (4)</li>
<li>eller hvilken som helst annen BIOL (4)</li>

 • BIOL 237 / L (4)
 • PSY 105 (3)
 • ENG 111 (3)
 • Anatomi og fysiologi kurs må være fullført innen fem (5) år før innreise til ADN programmet.
<li>Alle sykepleierstudenter forventes &aring; ha grunnleggende dataferdigheter, inkludert tekstbehandling og Internett-tilgang.</li>
<li>Alle sykepleierstudenter m&aring; ha og opprettholde dagens American Heart Association Basic Life Support (HLR) sertifisering og aktuelle vaksinasjoner f&oslash;r du deltar i kliniske sykepleie kurs.</li>
<li>Krav til KAPLAN opptak testresultater, b&aring;de totalt og innhold-spesifikke, kan endres.</li>
<li>Formell s&oslash;knad og aksept i sykepleierutdanningen er n&oslash;dvendig f&oslash;r studentene kan melde seg p&aring; noen Nurs-prefiks kurs oppf&oslash;rt i programkravene. St&oslash;tte kurs kan tas f&oslash;r innreise til programmet.</li>

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 semestre
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato