Associate of Applied Science i sykepleie

Generelt

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Den to-årige Associate Degree in Nursing Program (ADN) forbereder studentene på inngang til feltet profesjonell sykepleie. Nyutdannede er forberedt på å tilby nattbord og tilhørende spesialisert sykepleie i sykehus, hjem, klinikker og langtidsomsorgsfasiliteter. Etter vellykket fullføring av sykepleieprogrammet, er kandidater kvalifisert for lisens som registrerte profesjonelle sykepleiere. Avansert plassering i sykepleierplanen er tilgjengelig for lisensierte praktiske sykepleiere.128603_nurse-2141808_1920.jpg

Program læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, vil en student:

 1. Demonstrer sikker, etisk, pasientsentrert omsorg med forskjellige befolkninger over hele levetiden.
 2. Demonstrer teamarbeid og samarbeid for å oppnå pasientbehandling av høy kvalitet.
 3. Benytt evidensbasert praksis i levering av helsehjelp.
 4. Bruk teknologi- og sikkerhetstiltak for kontinuerlig å forbedre kvaliteten på helsevesenet.
 5. Demonstre kompetanse som er nødvendig for et vellykket resultat på State Licensure Exam (NCLEX).

Programkrav

Generelle krav til utdanning - 17 studiepoeng

Studentene må oppfylle et visst antall studiepoeng innenfor de spesifikke kategoriene vist nedenfor. Der spesifikke kurs ikke er oppført i disse kategoriene, må kurs velges fra listen over SUNY generelle utdanningskurs.

Grunnleggende kommunikasjon (3 studiepoeng)

 • ENG 101 - Writing and Research

Matematikk (3 studiepoeng)

 • MATH 117 - College kvantitativ resonnement eller en matematikklasse på høyere nivå.

Naturvitenskap (8 studiepoeng)

 • BIOL 121 - Anatomi og fysiologi 1 (og lab)
 • BIOL 123 - Anatomy and Physiology 2 (and Lab)

Samfunnsvitenskap (3 studiepoeng)

 • PSYCH 101 - Allmennpsykologi

Gradskrav - 47 studiepoeng

 • Sykepleier 102 - Doseringsberegninger for sykepleiere
 • NUTR 109 - Ernæring for helsevesenet
 • ADN 120 - ADN-Sykepleie 1, Grunnleggende om sykepleie (og laboratorie- og klinisk studie)
 • ADN 131 - ADN-sykepleie 2, mental helse sykepleie / fødselspermisjon (og lab og klinisk studie)
 • ADN 221 - ADN-Sykepleie 3 (og laboratorie- og klinisk studie)
 • ADN 231 - ADN-Sykepleie 4 (og klinisk studie)
 • BIOL 202 - Farmakologi (for sykepleiere)
 • BIOL 221 - Generell mikrobiologi (og lab)

Minimum totale studiepoeng - 64

Krav og trinn for sykepleieopptak

Trinn 1: Bekreft påkrevd kurs

ATI TEAS-eksamen er et nødvendig trinn i opptaksprosessen til sykepleierprogrammet. Før de registrerer seg for eksamen, må potensielle studenter ha følgende krav fullført:

 • Tre år med videregående biologi og kjemi (med laboratorier), sammen med to års matematikk på videregående skole inkludert Algebra. Hvis studenten ikke har bevis på videregående kurs, må tilsvarende kurs på college nivå fullføres med karakteren "C" eller bedre.
 • Westchester Community College plasseringsprøver og alle nødvendige korrigerende kurs i lesing, skriving og matematikk (eller engelskopplæring på engelsk og matematikknivå fullført med karakteren "C" eller bedre) må være fullført. For å fullføre plasseringstestene, kontakt WCC Testing Center etter å ha søkt på høgskolen.

Trinn 2: Søk på college

 • Fullfør en søknad om høyskoler.
 • Sjekk søknadsfristens datoer for høst- og vårsemester.
 • Se gjennom opptakslisten for søknad til Westchester Community College .

Trinn 3: Søk på sykepleierprogrammet

 • Når studenten er godkjent for høgskolen og alle forutsetninger er fullført, må studentene ta ATI TEAS-eksamen for å bli vurdert til sykepleierprogrammet.
 • Kontakt Opptakskontoret i 2. etasje i administrasjonsbygningen på admissions@sunywcc.edu eller 914-606-6735 for informasjon om ATI TEAS eksamen.
 • Studenter som er interessert i å søke på sykepleieprogrammet blir sterkt oppfordret til å delta på en sykepleierinformasjonssamling for detaljert informasjon. Besøk www.sunywcc.edu/nursinginfo for datoer, klokkeslett og beliggenhet.

Tilleggsprogrammerknader

 1. For å kunne fortsette i studiet, må studentene i sykepleieplanen få en minstekarakter på "C" på hvert ikke-sykepleiefag. Hvert sykepleiekurs i læreplanen må være bestått med en minstekarakter på "C". Et minimum GPA på 2,0 må være oppnådd ved slutten av hvert semester for å forbli i programmet og for eksamen.
 2. Studenter i semester 1 må bestå NURSE 102 doseringsberegninger for sykepleierkurs med karakteren “C” eller bedre for å komme videre til semester 2. Også i semester 1 må studentene bestå en midt-semester doseringsberegningseksamen med poengsum på 90% etter to forsøk for å administrere medisiner i kliniske omgivelser. I løpet av første halvdel av semester 2, 3 og 4, vil en test bli gjennomført for å løse problemer i "Doseringer og løsninger av medisiner." For å kunne fortsette i programmet, må studentene bestå testen med en score på 90% i ADN 131 ADN-sykepleie 2, mental helse-sykepleie / fødselspermisjon (og laboratorie- og klinisk studie) og 95% i ADN 221 ADN-sykepleie 3 (og laboratorie- og klinisk studie) og ADN 231 ADN-sykepleie 4 (og klinisk studie) på to forsøk.
 3. ADN 131 ADN-sykepleie 2, mental helse sykepleie / fødselspermisjon (og lab, og klinisk studie) har to komponenter:
  ADN 2 (A) Foreldre-barn helse
  ADN 2 (B) Psykisk helsevern
  Hvert kurs må være bestått med en minstekarakter på "C" for å gå videre til ADN 221 ADN-Sykepleie 3 (og Lab, og klinisk studie).
 4. Studenter som mislykkes i et semester eller som trekker seg fra studiet, vil bli vurdert av fakultetet for en mulighet til å fullføre studiet.

Helsekrav

Før inngangen til studiet, vil hver student sende inn resultatene fra en fysisk undersøkelse, laboratorietester og dokumentasjon på skjemaer gitt av høgskolen til college helsekontor. Andre krav inkluderer bakgrunnssjekker og screening av medikamenter.

Påkrevd screening

Studenter som er tatt opp i dette programmet, må fullføre, for egen regning, en vellykket kriminell bakgrunnssjekk og narkotikascreening før de begynner på kliniske kurs. Ta kontakt med studieplanens leder for programmet for ytterligere detaljer om timeplanen og prosedyren for å fullføre disse kravene.

HLR-sertifisering

Studenten må ha en 2-årig sertifisering i et HLR-helsetilbyderkurs ved inngangen til programmet. Studenten er ansvarlig for å fornye HLR-sertifiseringen hvis den utløper i løpet av studietiden. Vennligst se Læreplanformannen for en liste over ressurser for HLR-kurs.

Klinisk praksis

Klinisk praksis er en integrert del av alle sykepleiekurs. Derfor forventes deltagelse på alle kliniske laboratorieøkter. En student som har hatt to eller flere fravær, må dukke opp for fakultetet for å bestemme passende tiltak, som kan inkludere karakterreduksjon eller avskjed fra studiet. Transport til kliniske etater er studentens ansvar. Malpractice forsikring må fraktes av alle studenter gjennom hele programmet.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affe ... Les mer

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affects the lives of all who enter its doors. Minimér