close

Filtre

Se resultater

, Beste studieprogrammer Associates of Arts

Forfølge en Associate of Arts grad er et viktig mål at mange studenter jobber mot som en del av sin akademiske karriere. Associate of Arts programmer vanligvis vare to år, som et alternativ til den fire år universitet. Disse grader tilbyr en verdifull introduksjon til den valgte fagområde. Du kan lure på, hva er en Associate of Arts i Arts? Dette programmet gir studentene en fordypning i f… Les mer

Forfølge en Associate of Arts grad er et viktig mål at mange studenter jobber mot som en del av sin akademiske karriere. Associate of Arts programmer vanligvis vare to år, som et alternativ til den fire år universitet. Disse grader tilbyr en verdifull introduksjon til den valgte fagområde.

Du kan lure på, hva er en Associate of Arts i Arts? Dette programmet gir studentene en fordypning i feltet av kunst, noe som vanligvis betyr at miljøet vil være studiobasert. De viktigste fasetter av kunststudier omfatter maleri og grafikk, skulptur, tegning, og media. Studentene skal også lære virksomheten av å være en kunstnere og hva det betyr i den moderne verden. Klasser og undervisningen vil vanligvis bli ledet av erfarne kunstnere.

Det er mange fordeler ved å melde deg på en Associate of Arts grad i kunst.Dette programmet lar elevene til å utvikle kunstneriske ferdigheter samt engasjere seg i teknikker som vil oppmuntre til videre utvikling. Studentene vil også få mulighet til å samhandle med jevnaldrende.

Varigheten av en Associate of Arts programmet er vanligvis bare to år, men dette kan variere avhengig av institusjonen hvor det tilbys. Det samme prinsippet gjelder å koste. Det er viktig for personer som er interessert i å nå ut til kontoret for opptak.

Fullfører en Associate of Arts i Arts program åpner døren til et bredt spekter av karrieremuligheter i kreative bransjer. Studentene skal forstå hva livet kan være som som freelance artist, og hvilke utfordringer og belønninger kommer med etter at arbeidsforholdet banen. Studio artister kan også leies til å arbeide for ulike selskaper, særlig de catering til grafisk design.

Mange universiteter tilbyr Associate of Arts programmer over hele verden.For de med stive tidsplaner, det er online klasser som kan tas i ditt tempo og tilgjengelighet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Mt. San Antonio College
Los Angeles , USA

En vektlegging i kinesiologi og velvære gir studenten en forståelse av kinesiologi, helsefremmende arbeid og mekanikken i menneskets kroppslige bevegelse. I tillegg til den gr ... +

En vektlegging i kinesiologi og velvære gir studenten en forståelse av kinesiologi, helsefremmende arbeid og mekanikken i menneskets kroppslige bevegelse. I tillegg til den grunnleggende kroppsøving og bevegelseskurs, velger studentene kurs fra en vitenskapelig og ernærings- og atferdsutviklings- og mangfoldighetsklynge. -
Associate of Arts
Fulltid
2 år
Engelsk
24 feb. 2021
Campus
 
Hesston College
Kansas City , USA

Er du vurderer en karriere i helse-eller medisinsk yrke? På Hesston College, vil du motta den personlige

Er du vurderer en karriere i helse-eller medisinsk yrke? På Hesston College, vil du motta den personlige -
Associate of Arts
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter