Filter
Associate of Science
Nord-Amerika Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Associates of Science i Complimentary Medicine i Nord-Amerika 2019

En Associate of Science er en grad som legger vekt på informasjon og disiplinert læring. Tjene en AS kan hjelpe elevene begynner sin akademiske karriere og bidra til å sette dem på veien til en fire-årig utdanning eller inn i arbeidsstyrken i en svært dyktig karriere i utvalgte felt.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

Associate of Science i Complimentary Medicine i Nord-Amerika

Les mer Minimér

1 Resultater i Complimentary Medicine, Nord-Amerika

Pacific College of Oriental Medicine

PCOM Associate of Science-programmet tilbyr enestående muligheter til å fremme karrieren din i asiatiske holistisk medisin med en blanding av klasserommet og online lærin ... [+]

PCOM Associate of Science-programmet tilbyr enestående muligheter til å fremme karrieren din i asiatiske holistisk medisin med en blanding av klasserommet og online læring på en av de beste massasje terapi skoler i California. Anført av vår ekspert fakultetet, online aktiviteter og i klassen økter har nå slått sammen for å gi studentene fleksibilitet i tillegg til de fornemme hands-on instruksjon som Pacific College er kjent.

Den Associate of Science (Massasjeterapi / asiatiske Bodywork) Studium viser betydelig opplæring til massasje kunder og potensielle arbeidsgivere. Nyutdannede av Associate of Science vil være forberedt på å gå inn på en karriere innen massasje terapi, enten i privat praksis, eller i ansettelse av en annen kvalifisert helsepersonell slik som en akupunktør, et helse-spa eier, eller en kiropraktor kontor. I tillegg tilbyr programmet allmennutdanning kurs for å tjene som grunnlag for livslang læring. Disse klassene vil bidra til å forberede studentene for høyere utdanning og yrker som krever evne til å tenke selvstendig, kritisk vurdere og anvende skriftlig og numerisk informasjon, presentere overbevisende skriftlig og muntlig kommunikasjon, og tenke kritisk om påvirkning av kunst og filosofi.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Deltid
30 måneder
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk