Filter
Associate of Science
USA Studietype: Alle Tempo: Alle

Sammenlign Associates of Science i Farmakologi i USA

En Associate of Science er en to-årig utdanning som er ideell for forskere som ønsker å fortsette sin utdanning og forfølge en bachelor eller mastergrad i fremtiden. Studentene kan være i stand til å tjene en AS både i person eller online på et community college, teknisk skole eller universitet.

Studien av farmakologi fokuserer på effekten av kjemikalier på biologiske systemer. Forskere i dette feltet utfører forskning for å øke forståelsen av narkotika-interaksjoner og gjøre forbedringer på ulike narkotika- og hormonrelaterte terapier, blant annet.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

Associate of Science i Farmakologi i USA

Les mer Minimér

1 Results in Farmakologi, USA

Henry Ford College

Programmet forbereder studentene interessert i å bli farmasøyter for overføring til en 4-årig institusjon. Kursene er skissert i studiet har blitt nøye valgt å bruke de g ... [+]

Programmet forbereder studentene interessert i å bli farmasøyter for overføring til en 4-årig institusjon. Kursene er skissert i studiet har blitt nøye valgt å bruke de grunnleggende opptakskravene til en rekke apotek programmene som en guide. Gir studentene et solid fundament ved hjelp av et sett av nøye utvalgte kurs, som vil maksimere overføringen av kurs arbeid. Kursene ble valgt til å omfatte de generelle opptakskravene brukes av apotek skoler og formelle avtaler HFC opprettholder med mange av de universiteter over hele Michigan. Pre-farmasistudiet oppfordres til å jobbe tett med pre-Pharmacy koordinator før de velger sine kurs.

apotek alternativer

HFK tilbyr våre studenter to forskjellige program alternativer. Det første alternativet er Pre-Pharmacy Academic Transfer-programmet, som er utviklet for overføring av kurs arbeid av studenter primært er interessert i å søke på apotek skoler. Det andre programmet alternativet på HFC er et ettårig Pharmacy Technician program. Teknikeren pensum forbereder studentene for arbeids bistå farmasøyter. Kurs i Pharmacy Technician programmet forberede studentene for arbeid umiddelbart. Apotek tekniker kurs overføres ikke til apotek skoler.... [-]

USA Detroit
September 2019
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk