BSc (Hons) Helse og sosialomsorg med stiftelsesår

Generelt

2 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Karrieren din i vår omsorg

Helse og sosial pleie forholder seg til tjenester som er tilgjengelige fra utøvere av helse- og sosialomsorg som gir støtte til helsehjelp til en rekke individer med problemer som utsatte individer og grupper som barn, eldre mennesker, personer med psykisk sykdom og funksjonshemming står overfor.

Hvorfor gjøre en helse- og sosialomsorg?

BSc (Hons) i helse og sosialomsorg leveres i samarbeid med University of Bolton, og leveres i utmerkede undervisningsfasiliteter som gir et stimulerende læringsmiljø som vil være både engasjerende og minneverdig.

Dette kurset gir deg muligheten til å utvikle verdiene, praksisferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for en vellykket karriere i det globale helse- og sosialomsorgsmiljøet.

Vårt meget erfarne og dedikerte team vil lede deg i en utforsking av prinsippene for omsorg, profesjonelle verdier, holdninger og atferd, etisk praksis for omsorg, fremme fysisk og mental helse og emosjonell velvære og ivareta og fremme mangfold og inkludering.

Vårt fokus er å hjelpe deg med å bli en kunnskapsrik, medfølende og personsentrert omsorgsperson.

Gjør en forskjell i dagliglivet til utsatte mennesker ved å studere BSc (Hons) i helse og sosialomsorg.

Hvorfor Regent College London ?

  • Svært kunnskapsrike forelesere som tilbyr gruppe og en-til-en-støtte, og sikrer at du kan få tilgang til hjelpen og rådene du trenger for å lykkes når du trenger det.
  • Gjesteforelesere fra industri og næringsliv, slik at du kan stille spørsmål, ta del i debatten og dra nytte av deres kunnskap, råd og veiledning.
  • Fleksible studiemuligheter som inkluderer dagtid, kveld og helg, slik at du kan passe studiet rundt dine personlige og / eller profesjonelle forpliktelser.
  • Små klasser som sikrer at du fullt ut kan delta og dra nytte av å få full oppmerksomhet fra vårt eksepsjonelle undervisningsteam.
  • En sentral beliggenhet som tilbyr utmerkede bibliotek- og IT-fasiliteter, Wi-Fi og velutstyrte undervisnings-, lærings- og studieområder i hjertet av Londons livlige west-end.

Progresjonsmuligheter

En grad i helse- og sosialomsorg ser på helse i den brede konteksten og undersøker samtidige helseproblemer. Det er en økende etterspørsel etter ansatte i helse- og sosialomsorg som ikke er begrenset av grenser og kan arbeide fleksibelt for å imøtekomme de stadig mer komplekse behovene for helse og sosial omsorg for enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn.

Denne graden vil også gjøre det mulig for deg å utvikle en rekke viktige overførbare ferdigheter for brukbarhet, inkludert skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, IT-ferdigheter og evnen til å jobbe selvstendig og i team, forsknings- og dataanalyseferdigheter, og evnen til å gi støtte og veiledning.

Hva kan jeg gjøre med denne kvalifiseringen?

Denne graden vil gi deg et godt grunnlag, slik at du kan jobbe i et bredt spekter av lovbestemte, frivillige og uavhengige omgivelser, inkludert lokale myndighetsteam, helsefremmende prosjekter, flyktning- og asylsykehus, skjermet overnatting, sykehus og dagsenter og bolig omsorgsenheter.

I tillegg er nyutdannede med helse- og sosialomsorgsbakgrunn også i en god posisjon til å bli vurdert for karrierer innen helseopplæring og helsefremmende arbeid, velferd, helseforskning, samfunns mental helse og igangkjøring og omsorgsstyringstjenester.

Nyutdannede kan søke roller som serviceledere og koordinatorer, innen fortalevirksomhet, utdanning og opplæring, eller som teknikere og støttearbeidere som hjelper barn og familier, eldre og funksjonshemmede, rus- og alkoholmisbrukere og personer med psykiske problemer.

Inntakskrav

  • UCAS poeng: 48
  • Nivå 3: Eventuelle fag er akseptable
  • GCSEer: Fem i klasse C eller over / grad 4 til 9
  • IELTS: 5,0 med ikke mindre enn 4,5 i ethvert band (Ikke-morsmål)

Hvis du ikke studerte GCSEer / A-nivåer og har ikke-tradisjonelle inngangskvalifikasjoner eller relevant arbeidserfaring, vil vi gjerne vurdere søknaden din. Du blir pålagt å delta på et intervju som en del av opptaksprosessen.

Hvordan blir kurset levert?

Regent College London har som mål å gi aktuell informasjon for prospektet og nettstedet vårt til enhver tid. Imidlertid kan det av og til ikke være i stand til å kjøre et annonsert kurs på grunn av operativ levedyktighet og studentopplevelse. I tilfelle et kurs ikke er i stand til å kjøre, eller bare er tilgjengelig på et annet campus, vil vi gi råd til søkere og påmeldte studenter så raskt som mulig mulig. Søkere og studenter vil, hvor det er mulig, bli tilbudt et alternativt studiekurs eller studiested.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Les mer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Minimér
Wembley , London , London , Harrow , London + 4 Mer Mindre