BSc i ernæring

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Bachelor of Science in Nutrition program, vil du få en omfattende utdannelse som fusjonerer vitenskapen om ernæring med et bredt syn på velvære, samfunnet og miljøet. Bastyr erfarne lærere veileder deg gjennom de fysiologiske, biokjemiske, sosioøkonomiske, politiske og psykologiske dimensjoner av menneskelig ernæring.

Universitetets Læreplanen legger vekt på at god ernæring innebærer å forstå og møte det økte behovet av planeten. Dette inkluderer bruk av mat som rimelig medisin og lære hvordan dyrking og foredling av mat påvirker miljøet.

Program Funksjoner

  • En streng science-baserte pensum forbereder deg for en mainstream yrke med et naturlig helseperspektiv.
  • Høyt kvalifiserte lærere kombinert med små klasse størrelser og en sterk rådgivning program.
  • En moderne og fullt utstyrt hele mat ernæring kjøkken hvor studentene utvikle sin kulinariske.
  • Tilgjengelighet av didaktiske Program i Dietetics (DPD) og Dietetic Internship (DI) program alternativer.
  • Hele mat Spise Commons med økologiske, lokale måltider.
  • Ernæring elevene å opprettholde universitetets medisinske urtehagen og dets 350 arter av urter og sesongens avlinger. Hagen fungerer som et laboratorium for økologisk, bærekraftig og fornybar landbruk.
  • Tilgang til valgfrie klasser i andre programmer, inkludert naturvitenskapene, naturmedisin og helsepsykologi.
Sist oppdatert april 2016

Om skolen

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Les mer

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Minimér
Kenmore , San Diego + 1 Mer Mindre