BSc i sykepleie

University of Nicosia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

BSc i sykepleie

University of Nicosia

 • Varighet (år): 4 år
 • Kvalifisering tildelt: Nursing (BSc, 4 år)
 • Nivå av Kvalifisering: første Cycle (bachelorgrad)
 • Undervisningsspråk: Engelsk og gresk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum Studiepoeng: 240

Profil av programmet

Mål

De viktigste utdanningsformålene for programmet er følgende:

 1. Å gi intellektuelt utfordrende baner som tilfredsstiller personlig utvikling hos elevene og er grunnlagt på stipend og forskning.
 2. For å øke deltakelse, veiledning, støtte lærings- og undervisningsprinsipper som oppfyller behovene til en mangfoldig studentmiljøet ved høye krav til prestasjon.
 3. Å utvikle seg i studentene en blanding av kunnskap, overførbare ferdigheter og evner gjennom instilling en læreplan og intellektuelt miljø som styrker deres arbeidsevne og gir grunnlag for videre studier.

Mål

Hovedmålet med dette programmet er:

 1. Å gi studentene en forståelse av de viktigste helsevesenet og sykepleie konsepter og deres anvendelse i en rekke sektorer og organisasjoner.
 2. For å gi et konseptuelt rammeverk for sykepleie som en prosess som vil sette studentene i stand til å sette pris på de roller og relasjoner av mer spesialiserte kurs.
 3. Å sette studentene i stand til å forstå bestemte områder av moderne bekymring i helsevesenet og sykepleie, inkludert politiske og yrkessjåfører og etisk samfunnsansvar, kommunikasjon, internasjonale aspekter, utvikling av helsetjenester, fremme inter-profesjonelle relasjoner og sammenhenger mellom helse og forbruker helse tro og atferd.
 4. Å utstyre elevene med ferdigheter, kunnskap og personlig kompetanse som vil gjøre dem i stand til å ta sykepleierstillinger og å være i stand til å bidra til arbeidet i organisasjonen, enten tilstand private helsepersonell.
 5. Å sette studentene i stand til å studere områder av sykepleie innenfor et fleksibelt rammeverk.

Programmet har både en faglig og praktisk kompetanse orientering. Den fokuserer på å studere og analysere de nyeste trender og utvikling i helsevesenet og sykepleie akademia, men samtidig det gjenspeiler behovene og kravene til de lokale leverandører og det nasjonale helsevesenet.

Karrieremuligheter

Sykepleie er et felt som er preget av kontinuerlige endringer og utfordringer. Det er blant de raskest voksende områdene i helsesektoren innenfor statlige og ikke-for-profit organisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt. På grunn av den svært konkurransedyktig natur feltet og raskt utviklende "tegn" er det et krav for kompetente kandidater. Karrieremuligheter på høyere nivå spenner fra frontlinjen sykepleie i omsorgsmiljøer, ledelse og utdanning roller og forretningsutvikling. Nyutdannede kan finne en jobb i en rekke sektorer som for eksempel: sektoren sykehus tjenester, profesjonelle tjenester (etikk, helseforsikring, juridiske, etc), non-profit organisasjoner og høyere utdanning.

Tilgang til videre studier

Etter eksamen, studentene har direkte tilgang til videre studier, dvs. opptak til en annen syklus grad (Master program). I tillegg har sykepleieprogrammet blitt godkjent som en direkte overførbar europeisk kvalifisering, og kandidater kan søke om registrering hos Kyprosforeningen og Midwifery Association og arbeide hvor som helst i Europa hvis de oppfyller språkkravene i landet.

Assessment

Kursets vurdering består vanligvis av en omfattende avsluttende eksamen og kontinuerlig vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blant annet omfatte mid-termer, prosjekter og deltakelse i klassen.

Brevkarakterer beregnes ut fra vekten av sluttprøven og den kontinuerlige vurderingen og de faktiske numeriske karakterene som er oppnådd i disse to bedømmelseskomponentene. Basert på kurskarakterene beregnes studentets semesterpoeng gjennomsnitt (GPA) og kumulativ poengmiddel (CPA).

Graduation Krav

Studenten må gjennomføre 240 studiepoeng og alle programkrav.

Det kreves et minimum kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D' er en PASS-klasse, for å oppnå en CPA på 2,0 er en gjennomsnittlig karakter på 'C' nødvendig.

I tillegg må studentene fullføre 2300 timers praksis for å kunne uteksaminere og søke om registrering med Kyprosforeningen og Midwifery Association.

Læringsutbytte

Ved utgangen av programmet skal en utdannet kunne:

 1. Gi effektiv, individualisert omsorg, hjelp hensiktsmessig vurdering, diagnostisering, planlegging, gjennomføring og evaluering av metoder.
 2. Analyser effektive resultater av praksis ved bruk av riktig teori og forskning brukes til å øve.
 3. Praksis innenfor rammen av personlig og faglig kompetanse og grad dette omfanget som passer.
 4. Øv accountably og ansvarlig i sin rolle som profesjonell og som rollemodell for studenter og kolleger.
 5. Være tilpasningsdyktig og fleksibel i sin praksis og rolle som en profesjonell for at de vil være trygg og kompetent innenfor et dynamisk helsevern.
 6. Bruk en problemløsende tilnærming i å tilby hensiktsmessige løsninger for omsorg.
 7. Bruk analytiske ferdigheter til å demonstrere integrering av kunnskaper og ferdigheter, oppnådd gjennom denne prosessen, til deres praksis og faglig utvikling.
 8. Arbeid som partner innen tverrfaglig team og være et sentralt medlem av teamet i opprettholde forbindelsene med andre etater.
 9. Kommunisere effektivt med alle personer.
 10. Utvikle seg som en profesjonell med en filosofi om livslang læring.

Stipendier - Finansiell støtte

Universitetet tilbyr stipend og økonomisk støtte til heltidsstudenter, i form av faglige merit stipend, økonomisk hjelp bistand, atletisk stipend, og på campus arbeidsstudier.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Gresk
University of Nicosia

Sist oppdatert November 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
9,240 EUR
Lokale / EU-studenter årlig undervisning; € 9 420 internasjonale studenter årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Kypros - Nicosia, Nicosia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2019
Kypros - Nicosia, Nicosia
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school