Filter
BSc
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste 2 BScs i Næringsmiddelfag 2019/2020

En BSc eller Bachelor of Science, er en grad tilbys på lavere nivå ved akademiske institusjoner over hele verden. Programmet vil vanligvis være en basert i realfag eller teknologi, og vil kreve omtrent fire år for en vellykket gjennomføring.

Hva er en BSc i Food Science? Vanligvis vil denne graden forberede studentene først i generelle realfag som biologi og kjemi, og deretter gå videre til spesifikk av graden som mikrobiologi og kjemi som de hører til mat. Behandlingen av mat, dens utvikling til produkter, og administrative fag vil også bli berørt. Studentene kan ofte diversifisere i de senere årene av studiet til å fokusere mer på vitenskapen enden eller mer på ledelse.

Oppnå en lavere grad i et felt som matvitenskap kan åpne flere muligheter i mat produksjon og servicenæringen enn ellers mulig. De lederegenskaper lært kan brukes til andre bransjer også.Og kunnskap om mat og ernæring kan brukes både personlig, så vel som på en vellykket karriere.

Kostnader til å oppnå en BSc kan variere sterkt, og vil avhenge av den aktuelle akademiske institusjonen du velger, og hvor den er plassert. Husk at online programmer kan være en fin måte å hjelpe deg til å holde kostnadene nede.

Matproduksjon har blitt mer og mer sofistikerte gjennom årene, slik at folk med en BSc grad finner seg i større etterspørsel når det gjelder forskning, produktutvikling og produksjon. Det er også de som armen ut mer inn i områdene sikkerhet, ledelse eller markedsføring av næringsmidler og produksjon. Med framveksten av nye kulinariske teknikker som benytter kunnskap om kjemi, kan gourmetrestauranter også være potensielle arbeidsgivere. I tillegg kan akademikere bryte ut på egenhånd i ernæringsmessig rådgivning.

For personen som liker vitenskap og har fantasi til å bruke den på nye og kreative måter, kan denne graden hjelpe lansere en lukrativ karriere. For å finne ut mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

2 Resultater i Næringsmiddelfag

Carson-Newman University

The Mission of Foods and Nutrition stor med eller uten Dietetics vekt (didaktisk Program i Nutrition and Dietetics) er å gi studentene en høy kvalitet faglig forberedelse ... [+]

Bachelor of Science i matvarer og ernæring Studier

The Mission of Foods og Ernæring stor med eller uten Dietetics vekt (Didaktisk Program i Nutrition and Dietetics) er å gi studentene en høy kvalitet faglig forberedelse i matvarer og ernæring som gjør at nyutdannede til å lykkes skaffe en rekke relaterte arbeidsplasser og samtidig tilbyr service kurs og kompetanse til andre deler av universitetet mens søker faglig dyktighet og Christian integritet.

Potensielle Karriere i Mat, ernæring og Dietetics

Fagfolk i dietetics gjelder prinsippene om mat og ernæring for å opprettholde helse, bedre eller leder kronisk sykdom, forbedre idrettslige prestasjoner, og hjelpe folk gjøre sunn mat valg. Dette feltet er en voksende yrke som kan tilby mange spennende og givende karriere stier. Dietitians arbeid i en rekke innstillinger og kan være spesialisert innenfor feltet.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
University of Pécs

Overvektige mennesker må bekjempe flere sykdommer som er i forbindelse med deres vekt (kardiovaskulære sykdommer, diabetes, kreft). Hvis du har stasjonen for å hjelpe dem ... [+]

Beskrivelse av programmet

Overvektige mennesker må bekjempe flere sykdommer som er i forbindelse med deres vekt (kardiovaskulære sykdommer, diabetes, kreft). Hvis du har stasjonen for å hjelpe dem, vil dietetics gi deg den nødvendige kunnskapen. Sunn mat - og dermed kunnskapen til en dieter - er viktig for å forebygge og lykkes med å behandle flere sykdommer, fordi medisiner eller operasjoner sjelden gir en komplett løsning. Pasientene blir ofte tvunget til å slutte å spise sine favorittterrasser, og en diettist kan i stor grad bidra til pasientens behandling, balanse og velvære ved å tilby hyggelige, men sunne kostholdsalternativer.

Søknadsprosedyre

For en vellykket søknad, følg trinnene nedenfor:... [-]

Ungarn Pécs
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk