Filter
BSc
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 12 BScs i Offentlig godkjent sykepleie 2019/2020

Innhenting av en Bachelor of Science grad kan ta alt fra ett til fem år å fullføre. Studentene kan velge å overføre kvoter fra en videregående institusjon eller etter videregående Community College å fremskynde den tiden som trengs for å fullføre graden. Online og deltids klasser er også tilgjengelig for studenter med andre forpliktelser eller en travel timeplan.

Hva er en bachelorgrad i sykepleie for RN? Dette grad fokuserer på å gi studenter med legitimasjon for å bli en registrert sykepleier ved å lære dem det grunnleggende effektive helsetjenester. Registrerte sykepleiere er lisensiert fagfolk som har fullført kravene skissert av et land, stat eller provins som tillater dem å praktisere i sykehjem, sykehus og private hjem. Studenter ta kurs i kjemi, biologi, ernæring og anatomi å få en forståelse av menneskekroppen, samt kurs i praksis og teori for å utvikle mellommenneskelige og medisinske ferdigheter som er nødvendige for å bistå pasienter.

Opparbeidelse av en RN sykepleier lisens baner vei for en vellykket helsevitenskap karriere. Nyutdannede bruke sine gode mellommenneskelige og kommunikasjonsevner å hjelpe en rekke mennesker i et generelt hektisk miljø og jobbe ved siden av leger og annet pleiepersonell til å gi både rutine og legevakt.

Kostnadene ved en sykepleier grad varierer avhengig av institusjonen. Noen tilbyr en standard treårig program, mens andre tillater elevene å tjene en grad i så lite som ett år. Det anbefales at du grundig forskning de programmene du er interessert i å sørge for at de justere til dine faglige og økonomiske mål.

Personer som har en bachelorgrad i sykepleie vanligvis finne høyere betalende muligheter som de får mer erfaring. Mange finne arbeid i en sykehusavdeling eller privat klinikk, gir rutineundersøkelser, bistå i forsikring papirene og gi Frontline hjelp i operasjonssaler.Andre arbeider i private boliger, hjelpe de eldre lever en aktiv og sunn livsstil.

Institusjoner over hele verden tilbyr studieprogrammene i sykepleie. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

Les mer Minimér

12 Resultater i Offentlig godkjent sykepleie

American National University

Du vil bli kompetent i ledelse og ledelsesevner, forskning, informatikk, helsepolitikk, samfunn og folkesundhet. En bachelorprodusert registrert sykepleier er en leverand ... [+]

Bachelor of Science in Nursing - RN til BSN Completion Program

Du vil bli kompetent i ledelse og ledelsesevner, forskning, informatikk, helsepolitikk, samfunn og folkesundhet.

En bachelorprodusert registrert sykepleier er en leverandør av omsorg, designer / leder / koordinator for omsorg, og medlem av sykepleie yrke. For å forberede kandidaten til fremskritt i sin karriere, gir BSN-programmet en godt avrundet utdanning, inkludert konsepter av interprofessionalteam, bevisbasert praksis, kvalitetsforbedring, pasientsikkerhet, informatikk, klinisk resonnement / kritisk tenkning, genetikk og genomikk, kulturell følsomhet, profesjonalitet og praksis over hele livet i et dynamisk og komplekst helsemiljø.... [-]

USA Salem USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Må demonstrere organisk kjemi og statistisk beredskap gjennom testing og / eller forutgående arbeid Studenter med tilknyttet diplom i sykepleie som har blitt offisielt akseptert i RN-BSN Completion-alternativet, får 71 studiepoeng for sitt grunnleggende RN-program.

[-]
USA Rock Island
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
15 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Eastern University Online

Designet for å trene sykepleiere. Videreutvikle din karriere og forberede seg på lederskap eller lederstillinger i helsevesenet. ... [+]

Designet for å trene sykepleiere. Videreutvikle din karriere og forberede seg på lederskap eller lederstillinger i helsevesenet.

En Quality Education

Som en tradisjonell nonprofit institusjon, Eastern University har en lang historie for å tilby studentene en høy kvalitet på opplæringen siden 1925.

100% online

Praktisk og yrkesbygg modell uten nødvendige klassen eller påloggingstider åpner for individuell planlegging.

Convenience

Komplett kurs hvor som helst, når som helst uten å måtte komme til campus. Bygg på kjernesykepleieferdigheter samtidig tjene en grad å fremme karrieren din.

7-ukers kurs

Det er seks inngangspunkter per år og neste startdato er 8/29/2016.... [-]

USA Wayne
September 2019
Engelsk
Deltid
14 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Hvis du er en registrert sykepleier med et tilknyttet diplombevis i sykepleie, kan Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Nursing (RN til BSN) på nettet for ... [+]

Hvis du er en registrert sykepleier med et tilknyttet diplombevis i sykepleie, kan Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Nursing (RN til BSN) på nettet forberede deg til å ta karrieren din til neste nivå.

Tjen din BSN for å skarpere dine ferdigheter, utvide din forståelse av beste praksis og forberede seg på å ta på seg mer ansvar som leder på sykehus- eller helsepersonell. GCUs RN-BSN er skreddersydd for å møte behovene til den voksne voksenlæreren og for å maksimere de styrker som arbeidslivet RN allerede har.

Våre universitetsrådgivere gir en forhåndstid til ferdigstillelse, og våre kostnadsberegningsverktøy gir deg en generell vurdering av kostnaden ved oppmøte.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Saint Mary's University of Minnesota Online

Den online Bachelor of Science in Nursing (RN til BSN) fra Saint Marys Universitet i Minnesota blir undervist av praktiserende instruktører som kan forberede deg til nest ... [+]

Dagens raskt skiftende helsemiljø tilbyr spennende nye karriereveier for sykepleiere. En online bachelor i sykepleie (RN til BSN) fra Saint Marys University of Minnesota gir deg kunnskap, ferdigheter og legitimasjon for å definere din rolle i den dynamiske fremtiden for helsetjenester.

Dette progressive, akselererte programmet vil åpne opp en verden av muligheter for din sykepleie karriere. Tjen din sykepleie grad online mens du omgir deg med et fellesskap av praktiserende fakultet og medstudenter som støtter din reise til en ledende rolle i sykepleie.

St. Marys University of Minnesota BSN forskjell

Et akselerert ettårig programEvne til å skygge en praktiserende sykepleier i omsorgspesialitet og valg av valgGir en progressiv omsorgstilnærming som inkluderer intervensjonelle, ikke-tradisjonelle pleiebehandlingerDesignet for å undervise i CCNE-essensen av baccalaureat sykepleieutdanningInkluderer en iPad for 24/7 tilgang til kurs og støtte... [-]
USA Winona
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk
Benedictine University Online

Gjennom Benedictine Universitys RN til BSN-program, vil du ikke bare møte behovene til det voksende helsevesenet. Du vil bygge på din nåværende kunnskap og erfaringer, ve ... [+]

Gjennom Benedictine Universitys RN til BSN-program, vil du ikke bare møte behovene til det voksende helsevesenet. Du vil bygge på din nåværende kunnskap og erfaringer, ved hjelp av situasjoner i sanntid og bruk av bevisbasert praksis.

Enten du har jobbet som sykepleier i mange år, eller du bare går inn i feltet, forbedrer vårt program personlig og faglig utvikling av den praktiserende sykepleieren.

Akkreditering av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education viser deg, dine arbeidsgivere, rekrutterere og andre institusjoner at du har mottatt en utdanning av høy kvalitet gjennom et universitetsprogram som har blitt nøye evaluert for å sikre suksess.

Med din RN til BSN online grad fra Benedictine University, er du klar til å møte kravene til dette feltet og fremme din sykepleie karriere.... [-]

USA Lisle
September 2019
Engelsk
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Northern Arizona University

Dette grad er designet for å gi en bane for sykepleiere (RNS) for å tjene en bachelorgrad i sykepleie. RNS som har uteksaminert fra en stat eller nasjonalt akkreditert fø ... [+]

Dette grad er designet for å gi en bane for sykepleiere (RNS) for å tjene en bachelorgrad i sykepleie. RNS som har uteksaminert fra en stat eller nasjonalt akkreditert førsteamanuensis-grad eller diploma- sykepleierutdanning er kvalifisert og kan overføre en blokk med studiepoeng for å fremskynde sin fremgang mot denne graden.

Dette programmet er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE).

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science i sykepleie - Mulighet for registrerte sykepleiere?

Den høyteknologiske verden av helsetjenester vil alltid være drevet av det menneskelige hjertet. Hvis en begavet sykepleier har hjulpet deg, vet du at en person virkelig kan gjøre en forskjell. Det du kanskje ikke vet er at sykepleiere i flertall alle andre helsepersonell. Og etterspørselen vokser. Dette programmet bygger på ferdigheter ervervet gjennom et diplom eller knytte grad program. Kursene er levert på nettet og gjennom kliniske prosjekter avsluttet i samfunnet.... [-]

USA Flagstaff
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Sacred Heart University Online

Utvikle hjertet til en healer med Sacred Heart's RN til Bachelor of Science in Nursing. ... [+]

Dette lavere grad programmet gir deg den kunnskapen som kreves i dagens sykepleier roller, samt personlig touch i hjertet av yrket. Den elektroniske RN til BSN programmet tilbys av Sacred Heart University er designet for å hjelpe RNs med et diplom eller ADN utvikle sine faglige ferdigheter i helsevurdering, informasjonsteknologi, evidensbasert praksis, og mer. Læreplanen dekker også temaer som helsepersonell og velvære på tvers av kulturer, klinisk lederutvikling og metoder for måling av omsorgsutbytte.

[-]
USA Fairfield
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Et fleksibelt program rettet mot sykepleiere som ønsker en avansert kvalifikasjon. ... [+]

Et faglig utviklingsprogram for kvalifiserte sykepleiere, for å fremme sine faglige kvalifikasjoner til gradenivå eller æresgrad nivå; eller å få et uteksaminert sertifikat. Flere leveringsmetoder og et bredt spekter av modulalternativer gir fleksibilitet for å passe til en rekke hjemmemarkeder og internasjonale markeder. Ruter til utmerkelser kan skreddersys for å møte individuelle utøverees personlige utviklingsbehov og operasjonelle krav og strategiske behov for tjenesteutvikling.

Hvorfor velge dette programmet?

Vi er eksperter på alle fire felt av sykepleie (Voksen, Barn, Læringshemming og Mental helse), samt helsebesøk, jordmor og folkehelse.

GCU leder vei i inter-profesjonell utdanning for helsepersonell.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Den BSc (Hons) Voksne sykepleie grad fra GCU. Er svært konkurransedyktig og våre kandidater fortsetter å nyte et bredt spekter av karriere i NHS. Denne 4-årige graden gir ... [+]

Voksenpleie er en dynamisk, givende og dyktig omsorgsfull og medfølende karriere. Du vil utvikle ulike ferdigheter som spenner fra levering av helseopplæring for personer fra et bredt spekter av bakgrunn for å levere kompleks omsorg for personer med flere akutte eller langsiktige forhold.

Dette programmet tar sikte på å utvikle sykepleiere som er i stand til å levere person-sentrert, trygg og effektiv omsorg, jobber med andre yrker og byråer i et stadig skiftende og komplekst helsemiljø.

Du vil oppleve en rekke kliniske plasseringer og vil lære å bruke et mangfoldig utvalg av teknikker og tilnærminger. Du vil gjennomføre klinisk praksis for 50% av kurset, i fellesskap og sykehusplasseringer, samt uavhengig og frivillig sektoropplevelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Northern Illinois University Online

Fremskynde din sykepleie karriere med vår online BS i Nursing to Doctor of Nursing Practice (DNP) programmet ved Northern Illinois University. Du vil få kompetanse i et s ... [+]

BS i sykepleie til doktorgradspersonell (DNP)

Spar tid og penger ved å dykke rett inn i din DNP ved Northern Illinois University. Gjennom dette praksisbaserte programmet får du den praktiske erfaring og kompetanse som fører til spesialisert avansert sykepleie og forskning. Lær å formulere og implementere pasientpleieplaner, bruke troverdige forskningsresultater for å innovere og forbedre omsorg.

Raske faktaStudiepoeng påkrevd: 76 studiepoeng.Kostnad per Kredittid: $ 720 per kreditt time.Tid til fullføring: Heltidsstudenter kan fullføre sin grad i så få som fire år. Maksimum sluttid er 10 år.Programmodalitet: Kursstudier er online og programmet har sporadiske, forhåndsbestemte campusmøter.Akkreditering: Kommisjonen for kollegial sykepleieutdanning (CCNE).Program høydepunkterPraktisk erfaring: Bruk kunnskapen din umiddelbart med en personlig praktik på et helsesenter i nærheten av deg. Har du problemer med å finne en? Vi kan hjelpe deg med å plassere deg.Spor din karriere: Hopp over mastergraden og tjene din DNP kan spare deg tid og tjene deg opp til $ 9000 mer årlig enn de i lignende stillinger med en mastergrad. 1Karriere... [-]
USA DeKalb
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 10 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Northern Illinois University Online

Sikker akselerert karrierevekst med Bachelor of Science i sykepleie. I 2017 angitt 86 prosent av arbeidsgiverne en preferanse for sykepleiere med bachelorgrad, og nesten ... [+]

RN til BS i sykepleie

Sikker akselerert karrierevekst med Bachelor of Science i sykepleie. I 2017 utgjorde 86 prosent av arbeidsgiverne en preferanse for sykepleiere med bachelorgrad, og nesten 50 prosent krevde det.1 Forbered deg på å utnytte disse mulighetene.

Gjennom bare 11 kurs, vil vår RN til BS i sykepleie gi deg avansert pasientbehandling og kritisk tenkning ferdigheter for å forbedre din karriere.

Raske faktaStudiepoeng påkrevd: 28 studiepoeng.Kostnad per Kredittid: $ 348 per kreditttimme.Tid til fullføring: Heltidsstudenter kan fullføre sin grad i så få som 12 måneder. Maksimum tid for ferdigstillelse er fem år.Programmodalitet: Alle kurs er undervist 100 prosent på nettet.Akkreditering: Kommisjonen for kollegial sykepleieutdanning (CCNE).Practicum Requirement: Practicums er lederskap eller populasjonsfokusert, og gir erfaring med bestemte grupper for å forbedre din tidligere RN arbeidserfaring. Praktikopplevelsen kan gjennomføres i ditt lokale område, inkludert arbeidsstedet ditt. Vi hjelper deg også med praktiske plasseringer.Program høydepunkterCCNE-akkrediterte Program: Gir deg full tillit til at det du lærer oppfyller de høyeste standardene innen avansert sykepleieutdanning.Praktisk erfaring: Bruk kunnskapen din umiddelbart med en praktik på et helsesenter i nærheten av deg.Praktisk plassering: Vi gir hjelp til praktiske plasseringer i fellesskapet ditt, slik at du kan ta vare på bestemte populasjoner som forbedrer din tidligere RN-arbeidserfaring.Erfarne, investerte fakultet: Vårt fremtredende fakultet kombinerer mange års kompetanse med personlig oppmerksomhet og fellesskapssamarbeid for å sikre at du oppfyller dine faglige mål.Sømløs matrikulering: Ta din sykepleieutdanning enda lenger. Ved aksept kan du sømløst overgå til våre utdannede sykepleieprogrammer.Karriere... [-]
USA DeKalb
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk