BSc i Sykepleie

Beste 91 BScs i Sykepleie 2018

Sykepleie

En BSc tildeles college studenter som fullfører et studium i et fag en høyskole har bestemt faller under en bachelor of science i motsetning til en bachelor of arts. Dette akademisk grad tar omtrent fire år å fullføre, og er vanligvis nødvendig før forfølge en avansert grad.

Hva er en BSc i sykepleie? En bachelor i sykepleie er et omfattende program med hands-on trening som skal forberede en student å begynne å gi omsorg til syke og uføre ​​samt redusere lidelse, optimalisere helse og forebygge skader. Studenter som får en bachelorgrad i sykepleie vil ofte ha behov for å ta en eksamen for å sikre at de er kvalifisert til å arbeide i feltet. For eksempel i USA eksamen å bli en registrert sykepleier kalles Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen (NCLEX) -RN. Andre land har andre krav.

Sykepleiere lære svært spesifikke ferdigheter som kan tas i bruk direkte etter å ha fullført en bachelorgrad i sykepleie.De er i høy etterspørsel over hele verden i en rekke innstillinger. Mange sykepleiere føler en høy grad av personlig tilfredsstillelse fra å være i stand til å hjelpe andre. Noen mennesker velger å fortsette sin utdanning til å bli en midlevel praktiserende eller legens assistent.

Kostnaden for å få en bachelorgrad i sykepleie varierer fra program til program, avhengig av type og varighet av programmet. Noen programmer tilbyr mer fleksibilitet enn andre med raske spor, online læring og kveldskurs.

Fagfolk med en bachelorgrad i sykepleie kan jobbe på sykehus, kontorer for leger, hjem helsetjenester, sykehjem, skoler, myndigheter, rusmisbruk og psykiske sykehus, og mange flere steder. Mange skoler tilbyr sykehusbasert læring for å sikre elevene har praktisk kunnskap nødvendig.

Hvis du ønsker en spennende karriere å hjelpe andre da sykepleie er et godt valg med mange ledige jobber.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Rn Til BSN

University of Saint Francis Online
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 12 måneder September 2018 USA Fort Wayne + 1 fler

Har du allerede en karriere i et yrke som du liker, men du vet at du kan yte bedre service til pasienter ved å fremme din utdanning? RN til BSN program ved University of St. Francis er utviklet for å hjelpe lisensiert sykepleiere med et diplom eller kollegaer grad å tjene sine Bachelor of Science i sykepleie. [+]

RN BSN

Har du allerede en karriere i et yrke som du liker, men du vet at du kan yte bedre service til pasienter ved å fremme din utdanning? RN til BSN program ved University of St. Francis er utviklet for å hjelpe lisensiert sykepleiere med et diplom eller kollegaer grad å tjene sine Bachelor of Science i sykepleie.

RN til BSN programmet vil forberede deg til å øve sykepleier med individuelle kunder, familier, grupper og lokalsamfunn i en rekke innstillinger. Gjennom RN til BSN program, vil du ha muligheten til å oppfylle lederroller, samt vurdere og anvende evidensbasert funn for å bedre helseutfall.

Kunnskap fra humaniora og samfunns og naturvitenskap er syntetisert med sykepleieteori for å forbedre profesjonell praksis. Vi har strukturert vårt program på en måte som gir den fleksibiliteten som trengs for å balansere livet og skole forpliktelser. Kursene tilbys i åtte-ukers sesjoner. Vi tilbyr to åtte ukers økter hver semester: høst, vår og sommer. Du kan melde deg på en heltid eller deltid. Du har mulighet til å fullføre programmet i så lite som 12 måneder. RN til BSN programmet krever 13 studiepoeng i valgfag / transfer / realkompetanse studiepoeng. Studentene er i stand til å overføre i noen, om ikke alle av disse kreditter på det punktet av opptak. Andre kan velge å bruke yrkeserfaring, eller for å ta valgfrie kurs for å oppfylle dette kravet. En ledelse nedsenking praksis er integrert i programmet gjennom en to-retters sekvens der studentene planlegge og lede en... [-]


Bachelor I Lege Hjelp

Carl Remigius Medical School
Campus Heltidsstudier 8 semestre October 2018 Tyskland Frankfurt am Main Munich Hamburg Idstein Köln + 4 fler

Kurset Physician assistanse (B.Sc.) er en i Tyskland nytt, attraktivt alternativ til medisinstudiet. Bachelorstudiet kvalifiserer deg til å utøve delegert medisinsk virksomhet. Slik at du er et viktig ledd for fagpersoner som er involvert i pasientbehandling, effektivisere prosesser i sykehus og gi et verdifullt bidrag innenfor rammen ... [+]

Kurset Physician assistanse (B.Sc.) er en i Tyskland nytt, attraktivt alternativ til medisinstudiet. Bachelorstudiet kvalifiserer deg til å utøve delegert medisinsk virksomhet. Slik at du er et viktig ledd for fagpersoner som er involvert i pasientbehandling, effektivisere prosesser i sykehus og gi et verdifullt bidrag i sammenheng med kvalitetssikring.

Studiene Varighet: 8 semestre Baseline: September Grad: Bachelor of Science

Den generalisert trening med omfattende medisinsk kompetanse og praktiske ferdigheter vil gjøre deg i stand til å arbeide i ulike medisinske disipliner. Bruksområder finnes for eksempel i sykehus og poliklinikker, klinikker, legesentre, medisinske sentre og andre polikliniske fasiliteter. Som lege assistent De er avsatt i medisinsk service, den ultimate legens ansvar forblir upåvirket.... [-]


BSN I Sykepleie (Makedonia Skole Av Sykepleie Ved Universitetet I Helsefag Antigua)

University of Health Sciences Antigua
Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 Antigua og Barbuda Antigua

Den Makedonia sykepleierutdanning er et treårig program som fører til Bachelor of Science i sykepleie (BSN). BSN program speiler læreplan av amerikanske pleie skoler og følger retningslinjene of the Caribbean Regional Nursing styret. [+]

BSN i sykepleie (Makedonia School of Nursing ved University of Health Sciences Antigua)

Den Makedonia sykepleierutdanning er et treårig program som fører til Bachelor of Science i sykepleie (BSN). BSN program speiler læreplan av amerikanske pleie skoler og følger retningslinjene of the Caribbean Regional Nursing styret. Studentene får god opplæring fra svært credentialed sykepleie og andre fakultet. Nyutdannede kan øve i USA og Karibia, så vel som andre deler av verden.

Hele programmet er brukt på campus i Antigua. Studentene skal gjennomføre praktiske rotasjoner på Mount St. John Medical Center og andre offentlige helseinstitusjoner i Antigua. Nyutdannede av programmet er kvalifisert til å ta NCLEX eksamen og Karibia regionale styret eksamen for lisensstatusen som en RN.... [-]


Bachelor of Science in Nursing

Trinity College of Nursing & Health Sciences
Campus Heltidsstudier Deltid 15 - 24 måneder August 2018 USA Rock Island + 1 fler

[+]

Må demonstrere organisk kjemi og statistisk beredskap gjennom testing og / eller forutgående arbeid Studenter med tilknyttet diplom i sykepleie som har blitt offisielt akseptert i RN-BSN Completion-alternativet, får 71 studiepoeng for sitt grunnleggende RN-program.

[-]

Bachelor I Vitenskap I Sykepleie

Southwest University at El Paso
Nettstudie Heltidsstudier 14 måneder September 2018 USA El Paso

Dette programmet er utformet for å forberede registrerte sykepleiere med en assisterende grad i sykepleie for å komme videre i sykepleie karriere, og være dyktig til å delta på ulike nivåer av lederskap innenfor sin sykepleie og som en del av helsepersonellet. [+]

(RN til BSN Bridge)

Dette programmet er utformet for å forberede registrerte sykepleiere med en assisterende grad i sykepleie for å komme videre i sykepleie karriere, og være dyktig til å delta på ulike nivåer av lederskap innenfor sin sykepleie og som en del av helsepersonellet.

Dette er kjent som en sykepleie (RN til BSN Bridge) grad.

Programmets vekt inkluderer evidensbasert sykepleie, kritisk tenkning, ledelse og ledelse, gerontologi og folkehelse / forebyggende sykepleie.

Programmet forbereder sykepleieren å gi pasientene høy kvalitet, men gir også høy kvalitet på kundeservice.

Inntakskrav:

1. Et videregående diplom eller tilsvarende er nødvendig for opptak til programmet;... [-]


Bachelor Of Science I Sykepleie

Liaoning Medical University
Campus Heltidsstudier 4 år October 2018 Kina Jinzhou

Kvalifisering: Ages 18-30 år med ikke-kinesiske borgere, holder gyldig utenlandsk pass (pass begrenset i seks måneder eller mer), fysisk og psykisk helse, ikke kriminelt rulleblad, har en videregående skole eller videregående utdanning og vitenskap med fremragende resultater. Matematikk, fysikk, kjemi, biologi score mer enn IGCSE B, er det offisielle språket ikke er engelsk Søkere må gi engelskkunnskaper testresultater (TOEFL, IELTS) eller ved min skole engelskkunnskaper intervju. [+]

sykepleievalgbarhet

I alderen 18-30 år av ikke-kinesiske borgere, holder gyldig utenlandsk pass (pass på begrensede mer enn 6 måneder), fysisk og psykisk helse, ikke kriminelt rulleblad, har en videregående skole eller videregående utdanning og vitenskap med fremragende resultater. Matematikk, fysikk, kjemi, biologi score mer enn IGCSE B, er det offisielle språket ikke er engelsk Søkere må gi engelskkunnskaper testresultater (TOEFL, IELTS) eller ved min skole engelskkunnskaper intervju.

Søknadsfrist

31 mars 2018, for å få en skriftlig søknad materialer innen fristen skal gjelde.

startdatoer

I midten av april 2018, den spesifikke tid til å "opptak varsel" skal gjelde.... [-]


Bachelor Of Science I Sykepleie

University College South Denmark
Campus Heltidsstudier 7 semestre September 2018 Danmark Sønderborg

Opplæring av sykepleiere styrke (m / m) ved Høgskolen i Sør-Danmark tilbyr praksisrelevante studier stiftelsens ... [+]

Bachelor of Science i sykepleie

Studiene i sykepleievitenskap ved Høgskolen i Sør-Danmark åpner en verden av nye muligheter.

Opplæringen av helsetjenester og sykepleie kraft (W / m) ved Høgskolen i Sør-Danmark tilbyr praksisrelevante studier grunnlaget for å jobbe som sykepleiere tvinge med gode faglige og personlige ferdigheter. Treningen har et høyt faglig nivå. I denne studien rundt faglig engasjement og en konstruktiv kritisk holdning er fremmet. Professional Nursing er en kunnskapsbasert og praktisk. Den inneholder mange oppgaver i mellommenneskelige relasjoner og er dokumentert kunnskap fra ulike disipliner, en så kombinerer vitenskapelig tenkning med praktisk yrkesopplæring. I tillegg til tett samarbeid med pasient og pårørende tverrfaglig samarbeid er i fokus. Utdanningen varer i 3 ½ år og består av teoretisk og klinisk undervisning. Dette samspillet bidrar til faglig praksis og anvendelse av kunnskap er alltid i fokus. Den kliniske undervisningen foregår på sykehus og ulike områder skje innenfor folkehelse og distribueres i løpet av opplæringen på ulike leksjoner. Under trening, er det mulighet for en internasjonal utveksling i praksis fasen. Vi har utvekslingsavtaler med kliniske opplæringsplasser og sykepleierskoler i Skandinavia, Europa for øvrig, i Thailand og i Australia. Det er mulig å koble en mastergrad i helsevesenet.... [-]


Bachelor Of Science In Nursing (pre-lisensur)

Anderson University
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Anderson

Bachelor of Science grad i sykepleie (pre-licenseure) er det foretrukne første trinnet i din karriere som profesjonell sykepleier som vil være en dyktig leverandør, designer, leder og koordinator for pasientbehandling i en rekke praksisinnstillinger. [+]

Bachelor of Science grad i sykepleie (pre-licenseure) er det foretrukne første trinnet i din karriere som profesjonell sykepleier som vil være en dyktig leverandør, designer, leder og koordinator for pasientbehandling i en rekke praksisinnstillinger.

Læreplanen legger vekt på analytiske ferdigheter, et liberal kunstperspektiv, den kompetansen som trengs for sykepleieprosessen, og en forpliktelse til kristen tjeneste. Sykepleiere er forberedt på generalistnivå for å gi både direkte og indirekte omsorg for pasienter, som inkluderer personer, familier, grupper, lokalsamfunn og befolkninger.

Global utdanning er også en viktig del av BSN-programmene, med en nødvendig interkulturell opplevelse integrert i læreplanene. Studentene har mulighet til å reise, til redusert pris, til avstandssteder som gir pleiehjelp til innbyggerne i samfunnet.... [-]


Sykepleie

University of Central Florida
Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Orlando

The American Association of Colleges of Nursing, nasjonal stemme for Baccalaureate og utdannet sykepleier programmer, gjenkjenner BSN som minimums utdanningskravet for profesjonell sykepleiepraksis. [+]

Sykepleie

The American Association of Colleges of Nursing, nasjonal stemme for Baccalaureate og utdannet sykepleier programmer, gjenkjenner BSN som minimums utdanningskravet for profesjonell sykepleiepraksis.

TRADISJONELL BSN

Studenter generelt gjelder for dette programmet før sine yngre år på college. Som en full-time "lock-trinn 'program, tar det fem påfølgende semestre for å fullføre, herunder somre. Entre er begrenset og skjer to ganger i året (hver høst på UCF er Orlando campus, og hver vår UCF regionale studiesteder i Cocoa og Daytona Beach). Nyutdannede er kvalifisert til å sitte for RN lisensstatusen eksamen.

ANDRE GRADS BSN

Dette programmet er for studenter som har en ikke-sykepleier bachelorgrad og nå tar sikte på å bli sykepleiere. Som en full-time "lock-trinn 'program, tar det fire påfølgende semestre for å fullføre, inkludert somre. Entre er begrenset og forekommer hver sommer på UCF er Orlando campus. Nyutdannede er kvalifisert til å sitte for RN lisensstatusen eksamen.... [-]


Sykepleie

Adelphi University
Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Garden City + 1 fler

På Adelphi College of Nursing og folkehelse, forbereder vi kvalifiserte omsorgspersoner og ledere som er klare til å gjøre et inntrykk i lokalsamfunnet. Med et sterkt fundament bygget på 70 års sykepleierutdanningen, har vi utviklet en ny visjon. [+]

På Adelphi College of Nursing og folkehelseForbereder vi kvalifiserte omsorgspersoner og ledere som er klare til å gjøre et inntrykk i lokalsamfunnet. Med et sterkt fundament bygget på 70 års sykepleierutdanningen, har vi utviklet en ny visjon. The College of Nursing og folkehelse, omdøpt i juni 2013 fokuserer på problemstillinger innenfor befolkningens helse, og har kombinert våre kjennetegn sykepleier programmer med relevante helsetjenester programmer for å takle dagens helseproblemer og de i fremtiden. Våre studenter dra nytte av en helhetlig tilnærming som fokuserer på samfunnet intervensjon, helse vedlikehold og forvaltning, og miljørettet helsevern.

Mer enn 8000 Adelphi alumni har omfavnet våre små klasse størrelser og godt samarbeid med fakultetet, og våre kandidater arbeider som sykepleiere i private og sykehus innstillinger; som administratorer og lærere; og i organisasjoner som ledere, forskere, lærere, advokater og direktører. ... [-]


BSc I Sykepleie (spesialisering - Kosmetologi)

Klaipeda University
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Litauen Klaipeda

Studiet tar sikte på å trene spesialister i sykepleie i samsvar med internasjonale standarder: De skal kunne utføre funksjoner som krever kunnskap om pleievitenskap og praksis og teoretisk forberedelse samt å gjennomføre forskning om personlig, familie og samfunns helse. Vår oppgave er å trene høyt kvalifiserte sykepleie spesialister (utøvere og forskere) i stand til å organisere en sykepleieprosess, å takle problemer som oppstår i pasientomsorgen, og å utføre vitenskapelig forskning. [+]

Sykepleie (spesialisering - Kosmetologi)Sted: Litauen, KlaipedaType: Bachelor, heltidNominell varighet: 4 år (240 studiepoeng)Studiet språk: engelskUtmerkelser: BSc (Bachelor of Nursing, Nurse)Undervisningsavgift: € 2.100Søknadsavgift: Søknadsavgiften for studieprogrammer er for statsborgere i EU-landene eller landene i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (Ukraina, Moldova, Georgia, Hviterussland, Armenia og Aserbajdsjan), samt de som har permanent oppholdstillatelse i Republikken Litauen: € 55. For andre studenter: € 200. (Søknadsgebyr kan ikke refunderes).Søknadsfrist: 30. juni 2018Online søknad: https://apply.ku.lt/Studier begynner 3. september

Bachelor of Nursing... [-]

Bs I Sykepleie

Abilene Christian University
Campus Heltidsstudier September 2018 USA Abilene

Sykepleiere er en viktig del av det medisinske samfunnet. Faktisk, ifølge Arbeidsdepartementet, er de den største gruppen i helsepersonell. Dette hjelpende yrket er givende og etterspurt. [+]

Sykepleiere er en viktig del av det medisinske samfunnet. Faktisk, ifølge Arbeidsdepartementet, er de den største gruppen i helsepersonell. Dette hjelpende yrket er givende og etterspurt.

ACUs Bachelor of Science i sykepleie er forankret i kristen tjeneste og forbereder deg på en karriere i dette fartsfylte feltet. Du kan jobbe i en rekke innstillinger, fra beredskapsrommet til et legekontor til administrative og ledende stillinger innen helsepersonell. Du vil lære i toppmoderne klasserom og simuleringslaboratorier, og lære praktisk gjennom kliniske erfaringer og samfunnsopplæring.

Studiepoeng

Universitetskrav: 53 studiepoeng

+ Hovedkrav: 72 kreditt timer

+ Valgfag: 3 studiepoeng... [-]


Sykepleier

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
Campus Heltidsstudier 2 - 4 år September 2018 USA Milwaukee

The Bachelor of Science i sykepleie (BSN) forbereder individer for rollen som profesjonell sykepleier. Studenter oppgradere med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å ta vare på enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn i komplekse helsemiljøer. Den MSOE School of Nursing (SON) tilbyr to pensum spor å tjene en BSN: en tradisjonell, full-time spor og en akselerert annengrads spor. [+]

sykepleier

The Bachelor of Science i sykepleie (BSN) forbereder individer for rollen som profesjonell sykepleier. Studenter oppgradere med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å ta vare på enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn i komplekse helsemiljøer. Den MSOE School of Nursing (SON) tilbyr to pensum spor å tjene en BSN: en tradisjonell, full-time spor og en akselerert annengrads spor. BS i sykepleie Tradisjonell Track (BSN)

Den tradisjonelle heltid læreplanen spor er laget spesielt for studenter som tjener sin første college grad. Vanligvis er disse elevene som har uteksaminert fra videregående skole og begynner sin høyskole utdanning eller studenter som har tjent college studiepoeng ved et annet universitet og overføre disse kreditter til MSOE. Studentene er akseptert direkte inn i sykepleie større. Progresjon gjennom sekvensen av kliniske kursene er garantert for alle studenter som opprettholder full tid status og fortsette å møte de faglige progresjon kriterier. ... [-]


Bsc I Sykepleie (rn Til Bsn)

Grand Canyon University
Nettstudie Campus Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Formatet og kursene i Helse- og helsesektorenes BSN er skreddersydd for å møte behovene til den voksne voksenlæreren og for å maksimere styrken som RN har. [+]

Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Bachelor of Science in Nursing (RN til BSN) Hvis du er en registrert sykepleier med en tilknyttet grad, diplom eller sertifisering (kun internasjonalt sykepleiere), som ønsker å oppnå mer profesjonell praksis og helsetjenester teori kunnskap, kan Grand Canyon University (GCU) RN til BSN online program være det du leter etter . Formatet og kursene i Helse- og helsesektorenes BSN er skreddersydd for å møte behovene til den voksne voksenlæreren og for å maksimere styrken som RN har.

Bachelor of Science in Nursing (BSN) kurs er undervist ved å praktisere sykepleiere og eksperter på sine respektive fagområder som deler kunnskap og erfaring innen klinisk pasientomsorg, helsestyring og faglig sykepleie og ledelse. BSN-kursene hjelper deg med å få et helhetlig syn på pasientpleieprinsipper for å styrke din evne til å ta vare på pasienter, ta på seg mer ansvar på sykehus eller helsepersonell eller forberede seg til å gå videre til et mastergradsprogram.... [-]


Bachelor I Sykepleie (BSN)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 Puerto Rico Aguadilla Arecibo Barranquitas Bayamón Guayama San Juan Ponce San Germán + 7 fler

Sykepleierutdanningen har som sin misjon dannelsen av sykepleiere i stand til å tilby kompetent, fornuftig, effektiv, trygg og kvalitet sykepleie til klienten person, familie og samfunn. [+]

Sykepleierutdanningen har som sin misjon dannelsen av sykepleiere i stand til å tilby kompetent, fornuftig, effektiv, trygg og kvalitet sykepleie til klienten person, familie og samfunn.

Programmet har som mål å produsere kandidater forberedt på å: 1. Gi omsorg med autonomi og med tverrfaglig samarbeid og følsomhet for etiske-juridiske og kulturelle verdier og ledet til oppnåelse av de beste resultater for klienten.

Koordinere omsorg ved å bruke lederskap og ledelse som fører til den høyeste kvalitet omsorg med et minimum av kostnader. Tre. Anta en forpliktelse som medlem av faget i harmoni med standardene i praksis.

For utviklingen av denne profesjonelle, varierte og fleksible modaliteter av studiet tilbys. Dette letter mobiliteten for Baccalaureate.... [-]