BSc i Sykepleie i Finland

Søk BScs i Sykepleie i Finland

Sykepleie

En Bachelor of Science er en grad som ofte kreves for enkelte avanserte karrierer. Avhengig av hvor mye tid elevene bruker på sin utdanning, kan det ta omtrent tre til fire år for å tjene en BSc.

Studien av sykepleie fokuserer på forebygging av sykdommer og skader, omsorg for pasienter i alle aldre og fremme av helse. Dette emnet er nyttig for alle som ønsker å være sykepleier på sykehus, klinikker, hjemmekinohus eller andre helseinstitusjoner.

Den formelle system for høyere utdanning i Finland er den 7-3-2-2 mønster. Universitetet tar to år i yrkesfaglig eller teknisk utdannelse og til slutt to år før høyere utdanning. Finland har også flere offentlige så vel som private universiteter som har aktivert tilgjengeligheten av høyere utdanning for studenter.

BSc i Sykepleie i Finland

Les mer

BSc i sykepleie (Vaasa, Finland)

Novia Univeristy of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 3 år August 2019 Finland Vaasa Ekenäs Turku + 2 fler

Den siv.ing i sykepleie har utdannet kulturelt kompetente sykepleiere, hovedsakelig for sykehus, siden 1998. [+]

BSc i sjukepleie (Vaasa, Finland)

&nbsp

&nbsp

Studier

&nbsp

Den siv.ing i sykepleie har utdannet kulturelt kompetente sykepleiere, hovedsakelig for sykehus, siden 1998. De primære studier fokuserer på grunnleggende sykepleieferdigheter, og gradvis skifte mot grundige studier av medisinsk og kirurgisk sykepleie med transkulturell tilnærming.

&nbsp

&nbsp

Kurs

&nbsp

Den sykepleie læreplanen omfatter helsefremmende, sykdom forebygging, restaurering av helse, og lindre smerte. Praksisen kan gjennomføres nasjonalt og / eller internasjonalt i forskjellige omsorg og sykepleie innstillinger, alt fra eldreomsorg i sykehjem til akutt medisinsk behandling på sykehus, forberede studentene på utfordringer de vil møte i helsevesenet.... [-]