BSc i Sykepleie i Finland

Søk BScs i Sykepleie i Finland

Sykepleie

Bachelor of Science programmene er ideelle for personer som ønsker å øke sin erfaring og kunnskap i et bestemt område. Bestemme å tjene en BSc kan hjelpe studenter med å finne tilfredsstillende og yrkeskarriere etter endt utdanning.

Sykepleie er studiet av førstehjelp og forebyggende helsetjenester for syke eller skadede. Studentene kan fokusere på omsorg for barn, traumerpatienter, eldre eller psykisk syke eller fokusere på hvordan å ta vare på et bredere spekter av pasienter.

Finland, offisielt Republikken Finland, er et nordisk land som ligger i den fennoskandiske regionen i Nord-Europa.

BSc i Sykepleie i Finland

Les mer

BSc i sykepleie (Vaasa, Finland)

Novia Univeristy of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 3 år August 2019 Finland Vaasa Ekenäs Turku + 2 fler

Den siv.ing i sykepleie har utdannet kulturelt kompetente sykepleiere, hovedsakelig for sykehus, siden 1998. [+]

BSc i sjukepleie (Vaasa, Finland)

&nbsp

&nbsp

Studier

&nbsp

Den siv.ing i sykepleie har utdannet kulturelt kompetente sykepleiere, hovedsakelig for sykehus, siden 1998. De primære studier fokuserer på grunnleggende sykepleieferdigheter, og gradvis skifte mot grundige studier av medisinsk og kirurgisk sykepleie med transkulturell tilnærming.

&nbsp

&nbsp

Kurs

&nbsp

Den sykepleie læreplanen omfatter helsefremmende, sykdom forebygging, restaurering av helse, og lindre smerte. Praksisen kan gjennomføres nasjonalt og / eller internasjonalt i forskjellige omsorg og sykepleie innstillinger, alt fra eldreomsorg i sykehjem til akutt medisinsk behandling på sykehus, forberede studentene på utfordringer de vil møte i helsevesenet.... [-]