Bachelor dental medisin

Universitas Airlangga

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor dental medisin

Universitas Airlangga

Objektiv: Fakultet for Dental Medicine, gir Universitas Airlangga de nyutdannede til å ha kompetanse innen odontologi, å mestre vitenskap og teknologi i tannbehandling, samt å ha "liv ferdighet" for å konkurrere i både videreutdanning og som tannlege.

Kursbeskrivelse: Tannlege Educational Program har blitt akkreditert av National Accreditation Board. Tannlege Educational Program er gjennomført i to etapper. Den første fasen, som heter Bachelor Program i Dental Surgery, utføre i 7 semestre med 148 studiepoeng. Den andre fasen, Professional Program i odontologi levere i 4 semestre med 36 studiepoeng.

Utfall: Nyutdannede profesjonell tannlege som spiller en aktiv rolle i regjeringen eller ikke-statlige organisasjoner, omfatter Helsedepartementet, universitet, sykehus, privat praksis, samt forsker i dental vitenskap.

Alumnus sin attester

Zahrotur Riyad, DDS (Alumnus 1997-2003)

Etter eksamen som tannlege i 2003, jeg jobber med mange mennesker. Etter en stund, som arbeider med lokalsamfunnet fikk meg til å innse at den kunnskapen jeg hadde fra college alene var ikke nok hvis jeg ønsket å lykkes på å være nyttig og å bidra til samfunnet. Siden 2010 har jeg tjent i regjeringen samfunnet helsestasjon (PUSKESMAS) Galang, Batam, Riau Islands. PUSKESMAS Galang arbeidsområde omfatter ca 100 øyer, hvorav kun 35 øyene er bebodd. Sammen med helseteam, har jeg vært å flytte fra en øy til en annen, hver dag frem til nå. Selv om områdene var så fjern at vi trenger en liten båt for å seile over havet, jeg nøt hvert sekund av det.

Appreciations ble nasjonalt tildelt fra ulike etater, herunder

 • Ibu Berprestasi 2015 fra HIPMI Peduli Kepri i helse kategori
 • Inspirerende Kvinner NOVA 2014 i kategorien Helse
 • Ikon av Revolutionary Mental Ministry of Human Development and Culture 2016 innen arbeidsmoral
 • Hun kan inspirere jenter 2015 fra Tupperware Indonesia
 • Forvalteren av UNESCO Prize for jente og kvinne utdanning i 2016
 • Eksemplarisk Doctor of Sumatra i 2016
 • National Eksemplarisk Doctor 2016

Nåværende Foreign Students Uttalelser Ahmad Khalid Mahmoud Humidat, BDS Oral og Maxillofacial Surgery Resident, Faculty of Dental Medicine, Universitas Airlangga

Mitt navn er Ahmad, en utenlandsk student, kom fra Palestina. Jeg valgte Specialist Program for Oral og Maxillofacial kirurgi i Universitas Airlangga for neste destinasjon av innlegget mitt masterstudier reise. Lære den indonesiske språket er en av de viktigste måtene som hjelper meg til å være mer aktive i min studie og hjelpe meg til å kommunisere godt med folk rundt meg.

Siden jeg startet min studie her på desember 2014, jeg hadde mye erfaring, gjør små og store i oral og maxillofacial kirurgi, hjelpe utarbeidelse og deltar på en rekke offentlige veldedighetsprogrammer holdt av min Institutt for oral og maxillofacial kirurgi, for eksempel leppe- og ganespalte veldedighet program.

Her lærer jeg å være mer ansvarlig og blir alltid klar. Universitetsområdet Atmosfæren er veldig vennlige og min erfaring er utrolig, fordi jeg møter venner for livet som gjør meg lett å tilpasse jevnt og hjelp i min studie prosess. Forelesningene behandler meg som sin sønn, fordi de vil ha meg til å være en suksess Oral og Maxillofacial kirurg. Jeg håper min alle disse prosessen hjelpe meg å få min fremtid.

International Dental Course Student testimonial. Nadiah Kinanthi, BDS. Student of Professional Program i odontologi, Fakultet for Dental Medicine, Universitas Airlangga

Først, jeg hadde egentlig ikke komme inn i feltet av tannlegen. Likevel, etter den tid, får jeg mer interessert i dette feltet. Dessuten fikk jeg en sjanse til å studere odontologi i Japan. Fra 2011 til 2015 deltok jeg i International Dental Course, et program som gir en mulighet for studentene til å fullføre undergraduate studier i Hiroshima University, Japan. Dette programmet implementerer en dual språklig konsept, der alle forelesninger er gitt i både engelsk og japansk. I det siste året av mitt program, gjennomførte jeg en vitenskapelig forskning om mikro-RNA i benet, som en del av min endelige oppgaven. Ved å bli det programmet, har jeg lært mye kunnskap i odontologi, spesielt i utviklede land som Japan. Videre, jeg hadde også en sjanse til å møte mange venner fra forskjellige land, utvide mine nettverk, og også oppleve den japanske kulturer. Jeg føler meg så heldig å bli med det programmet. For øyeblikket gjør jeg faglig program i odontologi i Universitas Airlangga Dental Hospital. Jeg håper jeg kan få min dyktighet og gjennomføre min kunnskap som en profesjonell tannlege i fremtiden.

Partner skole

 • Hiroshima University, Japan
 • Kagoshima University, Japan
 • Tohoku University, Japan
 • Osaka University, Japan
 • School of Tannbehandling, Peking University, Kina
 • University of Malaya, Malaysia
 • Chosun University, Sør-Korea
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
11 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Indonesia - Surabaya, East Java
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Indonesia - Surabaya, East Java
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen