Takk til råd fra eksperter på utvikling av læreplaner og prominente personer i chiropractic yrket har BCC utarbeidet et unikt studieprogram som mål å kombinere disiplin av kiropraktikk med avanserte læringsstrategier, læring og vurdering .

Vitenskap, kunst og filosofi

Kiropraktikk har vært avhengig tradisjonelt på tre pilarer: filosofi, vitenskap og kunst. Derfor, i utviklingen av læreplanen, har prioritet av vårt faglige team vært å oppnå en balanse mellom disse tre pilarer. Siden læreplanen er i tråd med kiropraktikk prinsipper, og kombinerer det studiet av grunnleggende og kliniske fag med en dyp refleksjon over medfødt evne i kroppen vår for å optimalisere deres helse.

Tospråklig skole

BCC er en internasjonal skole med to offisielle språk: Spansk og engelsk. I løpet av det første året, vil undervisning klasser settes samtidig og også support kurs tilbys for studenter å følge klasser samtidig de forbedre sine kunnskaper. I de siste to årene, mens alle forelesninger vil bli undervist på engelsk, vil være i spanske praksis.

Personlig utvikling Plan og reflekterende praksis

Disse modulene er utviklet for å stimulere elevenes evne til å forstå hva de lærer og hvordan de gjør og hjelpe dem med evaluering, planlegging og ta ansvar for egen læring, når de oppdager sine egne lederegenskaper og lagånd.

forskning

Våre læreplanen tillater fra begynnelsen, studentene begynner å forstå og utvikle vitenskapelig forskning, kunnskapsbasert praksis og kritisk-analytisk tenkning. Derfor, i de senere år pensum, skal studentene ha de nødvendige forberedelser for å ta en endelig forskningsprosjekt.

Klinisk erfaring

Den sengen måte er viktig fra starten, slik at BCC gir studentene mulighet til å observere og arbeide med kiropraktorer opplevde mens omsorg for pasienter i BCC Chiropractic Centre. I løpet av fjerde og femte år, vil studentene gi chiropractic omsorg til pasienter under tilsyn av kvalifiserte fagfolk.

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se 1 flere kurs fra Barcelona College of Chiropractic - BCC »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 - 5 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato