Bachelor of Medicine Science

Ifølge "Midlertidig forskrift om kvalitetskontroll standarder engelsk Lærte Medical Undergraduate Education for internasjonale studenter i Kina", har Kunnskapsdepartementet i Kina godkjent Sørøst-universitetet som en av de kvalifiserte universitetene i Kina for å melde internasjonale studenter i engelskspråklige universitet for medisin.

Å akselerere sin trinn av internasjonalisering, vil Southeast University fortsette å melde internasjonale studenter i engelskspråklige universitet av medisin i høst-semesteret 2010. Programmet har som mål å dyrke kvalifiserte internasjonale medisinske fagfolk, ut fra hensynet til mulige behov dem til å tjene i deres fedreland eller andre land.

Etter å ha fullført de totale nødvendige kreditter, vil studentene bli tildelt diplom av Sørøst-universitetet og kvalifiserte studenter vil motta Bachelorgrad of Medicine Science (MBBS). Nyutdannede vil få mulighet til å melde deg på Physician kvalifisering eksamen i henhold til de relative regler i respektive land.

Vises på engelsk, er programmet åpent for internasjonale studenter i jakten på vitenskap og praksis i medisin, hvis kurs tilbys ved Medical College, Seu.


Oversikt over Medical College, Seu

Medical College of Sørøst-universitetet, som stammer fra Nanjing Railway Medical College, hvis opprinnelse kan spores tilbake til Medical College of the Central University ble grunnlagt i 1935, ble slått sammen til Sørøst-universitetet i 2000. Det nyter sin prestisje inn og utland for sin lange historie og opplæring av høy kvalitet.

College of Medicine, Sørøst-universitetet (SEU), ligger ved den naturskjønne Xuanwu Lake i Nanjing, en historisk og kulturell by i Kina, som grenser Hunan Street, et nasjonalt kjente forretningsgate. Campus skryte vakre natur hele året. The College of Medicine har vært en viktig base i den nasjonale medisinsk utdanning. I de siste årene har det dyrket mer enn 20.000 kandidater, inkludert noen akademikere i den kinesiske Academy of Engineering og andre mange bemerket medisinske eksperter og utland.

College of Medicine, er Seu sammensatt av School of Basic Medical Science, School of klinisk medisin og School of Public Health. The College tilbyr seks Ph.D. programmer, tjueni masterprogrammer, ett 7-års program for både bachelor- og mastergrad og syv bachelorprogrammer.

Det er over 80 professorer og 150 førsteamanuenser i fakultetet ved College of Medicine, inkludert 30 doktorgrads veiledere og 200 master veiledere, hvorav flertallet har opplevelsen av å studere i kjente utenlandske medisinske skoler og har fått doktorgraden. I tillegg er det 87 deltids professorer og 226 førsteamanuenser i de vedlagte sykehus og laboratorie sykehus.

Med 193000 kvadratkilometer. m. av moderne undervisning og laboratoriebygg, gymsaler og biblioteker, College of Medicine, Seu dekker totalt areal på 263,000 kvadratmeter. m. Bibliotekene samler 400.000 kopier av bøker og 1500 typer utenlandske tidsskrifter. The Clinical Experimental Center, som er under bygging, vil lette de medisinske studenter med moderne kliniske teknikker, ved hjelp av simulative elektroniske pasientsystemet. Det er 19 sykehus knyttet til College of Medicine, Seu, mer enn 40 laboratorie sykehus sprer seg over hele landet.

Seu er en omfattende universitet med over 28 000 heltidsstudenter, blant dem 2700 er medisinstudenter som består av 800 akademikere og 1900 studenter. Det finnes mer enn 1000 utenlandske studenter fra 102 land studerer her.

Basis informasjon om MBBS PROGRAM

Periode: 6 år

Kvalifisering: Over 16 år gamle, high school graduate eller høyere, sunne utlendinger

Søknad periode: 1 mars 2012 til 25 juni 2012

Søknad dokument:

1. Seu Søknadsskjema for internasjonale studenter.
2. Senior high school diplom (original eller attestert versjon, i attestert kinesisk eller engelsk oversettelse)
3. High school transkripsjoner (original eller attestert versjon, i attestert kinesisk eller engelsk oversettelse)
4. Autorisert Kopi av TOEFL score (500 eller høyere i papirbasert test / 61 eller høyere i PC-basert test) eller IELTS score 5.0 eller nyere for de søkere som morsmål eller offisielle språket ikke er engelsk.
5. Gyldig pass kopi


Påmeldingsavgift: 400RMB

Skolepenger: 30 000 RMB / år

Andre avgifter: ca 6000 RMB / år for en belegget i et rom av to occupancies

Påmelding prosedyre: Vi vil sjekke alle søknadsdokumenter og vurdere kvalifisering av hver søker. Den beste av kandidatene vil bli registrert.

Grad overdragelse: De som følge kinesiske lover og forskrifter i Seu vil bli overdratt bachelor-grad av medisinsk vitenskap ved Seu etter at de har fullført alle nødvendige akademiske kreditter og få konfirmasjonen sertifikat.

Registrering tid: Oktober 2012

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
6 år
Heltid studier
Pris
30,000 CNY
per år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato