Skiftende demografi, økende helsebevissthet, aktive fritidsaktiviteter - tre nøkkelord som skisserer hvorfor helse turisme på vei oppover. Denne nye retningen for turisme mot forebygging og helsevesenet, krever kvalifiserte spesialister og ledere som utvikler innovative tilbud, implementere og dermed setter nye trender. For å drive profesjonelt som helse turisme, må den markedsorienterte, organisatorisk og kommunikativ ansatte.

Fjernundervisning Bachelor helse turisme (B. A.) Du kvalifisert for grensesnittet mellom ledelse, helse, velvære, forebygging og turisme. For å studere spesifikke kunnskap og handling ferdigheter lært: Turist-eksperimentelle innhold sammen med grunnleggende medisinsk kunnskap. Bortsett fra din profesjonelle forkunnskaper tilbyr Bachelor helse turisme (B. A.) et bestemt utvalg av ferdigheter som vil bane vei for en lovende industri. Fordi i vår aldring, wellness-orientert samfunn helse reiselivstjenester blir stadig mer etterspurt.

Nøkkelkvalifikasjoner

Flere og flere turist tilbud for helsebevisste målgrupper dukke opp på markedet. Disse er basert på den ene hånden til den eldre, som blir stadig viktigere som kunder, og flytte til andre emner som avslapping, sunn ernæring, fitness og skjønnhetsprodukter i forgrunnen. Nøyaktig for dette behovet for å kvalifisere Bachelor helse turisme (B. A). Ved å studere, vil du lære å utvikle sine egne attraktive tilbud og for å svare kompetent til den økende etterspørselen.

Programmet gir deg eksplisitt grensesnitt kunnskap for helse turisme markedet innen områdene:

  • Economics and Tourism Management
  • Ledelse inkl. Personalledelse
  • reise medisinske grunnleggende
  • Velvære og forebygging
  • ledererfaring
  • Consulting

Pia Kramps studert helse turisme, er ansatt og driver kraft sport. I et intervju med Markus Jung fra Fernstudium-Infos.de snakker hun om hvordan hun får det alt under ett tak.

Studie innholdet

Bruke svært praktisk pensum å tilegne seg de nødvendige tverrgående kompetanse til å utvikle vellykkede og bærekraftige konsepter for helse turisme for å vurdere, implementere eller tilsyn. Teknisk sett er meget praktisk innhold i sentrum:

  • Medisin for helse turisme, for å beskrive virkningene av visse funksjonshemninger til helse turisme tilbud. Denne modulen hjelper deg å få en svært spesifikk kunnskap fordel fremfor konkurrentene
  • Rådgivning til faglige råd i helse turisme sammenhenger kan
  • Forebygging og rehabilitering, for å avgjøre om bestemte målgrupper og effektive avtaler kan
  • Gesundheitstourismus-, velvære og spa ledelse

Personlige og kommunikative ferdigheter du får i tillegg til faglig innhold på vei. Suppleres av all spesifikk ledelse kunnskap for helseinstitusjoner.

opptakskrav

Kravene for opptak til bachelorstudiet er regulert av Higher Education Act Bremische (BremHG). Deretter kan du studere under visse forhold uten high school kvalifikasjoner.

baseline

helst

Graduation

Med tildelingen av graden Tourism (Bachelor of Arts) Bachelor Helse mottar utvikling, en unik funksjon som støtter nasjonale og internasjonale markedet trenger hensyn strøm.

Studievarighet

Kontroll studere 36 måneder eller 48 måneder (180 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

Bachelorprogrammet i Tourism Health (BA) av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA) sertifisert.

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (18 eller 24 måneder). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1243

Program undervist i:
Tysk

Se 4 flere kurs fra Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
36 - 48 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato