I helsesektoren stadig kraftigere enheter og systemer brukes; med innovativ informasjonsteknologi for å optimalisere kommunikasjon og nettverksbygging på ulike områder. Denne utviklingen stopper ikke foran hjemmesykepleien. Men medisinsk teknologi-sektoren sammen med en samlet omsetning på rundt EUR 22 milliarder og nesten 113 000 ansatte (Kilde: SPECTARIS årbok: Den tyske Medical Technology Industry 2011) en hjørnestein i den tyske økonomien. For å planlegge bruk av dyrt utstyr og IT-systemer effektivt og følge spesialister er nødvendig som er kjent med både den tekniske og økonomiske prosesser i industrien.

Programmet Health Technology Management (B. A.) Den danner nøyaktig til dette tverrfaglige spesialist. Som helse teknologi ledere De er ideelt kvalifisert til å utvikle strategiske konsepter for bruk av forebyggende, poliklinisk og døgnomsorgstilbud, ikke bare redusere kostnadene, men også bringe konkurransefortrinn.

Nøkkelkvalifikasjoner

Bruk av moderne helseteknologi er i hjertet av denne unike i Tyskland studium. The Bachelor Health Technology Management (B. A.) De er fokusert på teknologi behov i helsesektoren. I å studere helseøkonomisk innhold med grunnleggende IT og behandler medisinsk kombineres for å dermed båret av en aldrende samfunn og en stadig mer avansert medisinsk kvalitet vesenet regningen.

Studie innholdet

The Bachelor Health Technology Management (B. A.) danner spesialister med et øye for samarbeidsprosesser. Under nøyaktig utviklet for behovene i markedet selges i pensum APOLLON Universitetet evnen til å bruke helseteknologi optimalt i pasientbehandlingen. Her kan du skue over Medical Device Technology går utover og det inkluderer også multimedia-teknologi og industri-relaterte logistikkprosesser med. Alt innhold er spesielt beskrevet og testet basert på søknad og case-studier fra praksis.

Det fokuserer på de temaene som du må ha i visningen som en helseteknologi manager alltid:

  • helseøkonomi
  • Bruk og bruksområder av IKMT systemer
  • Betingelser, muligheter og begrensninger for medisinsk teknologi
  • E-helseledelse
  • Hjelpemiddelhelseteknologi (AAL)

Disse fire kompetanseområder er komprimert ved å studere et unikt tverrsnitt av kunnskap som gir deg mulighet til å gjennomføre helseteknologier for kostnadene, fra pasienter og fra logistikk synspunkt optimalt.

opptakskrav

Kravene for opptak til bachelorstudiet er regulert av Higher Education Act Bremische (BremHG). Deretter kan du studere under visse forhold uten high school kvalifikasjoner.

baseline

helst

Graduation

På slutten av kurset vil du få den internasjonalt anerkjente Bachelor of Arts (B. A.) ved Institutt for teknologi og logistikk. Dette grad gjør deg til en førsteklasses grensesnitt leder med bransjespesifikke forretning og teknologi kompetanse.

Studievarighet

Kontroll studere 36 måneder eller 48 måneder (180 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

The Bachelor-programmet i helse Technology (BA) er sertifisert av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA).

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (18 eller 24 måneder).

Program undervist i:
Tysk

Se 4 flere kurs fra Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
36 - 48 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato