Bachelor i apotek (bpharm)

University of Nicosia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor i apotek (bpharm)

University of Nicosia

 • Varighet (år): 5 år
 • Kvalifisering tildelt: Pharmacy (BPharm, 5 år)
 • Nivå av Kvalifisering: første Cycle (bachelorgrad)
 • Undervisningsspråk: Gresk Engelsk Programmet tilbys på begge språk i ulike grupper
 • Mode of Study: Heltid
 • Minimum Studiepoeng: 300

Profil av programmet

Mål

Det overordnede målet med programmet er å forberede studentene vitenskapelig og profesjonelt for å bli helt dyktigere i vitenskapen om apotek.

Mål

Rollen farmasøyter er svært viktig for helsen som de er eksperter på området av legemidler. Læreplanen er helt i tråd med de moderne europeiske standarder og krav, og det er strukturert på en måte å gi utdannet med det moderne akademisk bakgrunn, vitenskapelig kunnskap og alle ferdigheter som trengs for å bli en vellykket apotek.

Kurset tar sikte på å gi all den farmasøytiske kunnskap, knyttet til kjemi, teknologi aktiviteten og sikkerhet av narkotika, for at akademikere å være i stand til å anvende sine kunnskaper til therapeutics til fordel for pasientene.

Karrieremuligheter

Potensielle jobbmuligheter inkluderer et fellesskap apotek, sykehusapotek, farmasøytisk industri, kosmetikk industrien, regulatoriske saker.

Tilgang til videre studier

Nyutdannede vil være i stand til å fortsette for videreutdanning innen sine valg. I dag er University of Nicosia ikke tilbyr graduate-programmer i farmasi

Assessment

Kursets vurdering består vanligvis av en omfattende avsluttende eksamen og kontinuerlig vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blant annet omfatte mid-termer, prosjekter og deltakelse i klassen.

Brevkarakterer beregnes ut fra vekten av sluttprøven og den kontinuerlige vurderingen og de faktiske numeriske karakterene som er oppnådd i disse to bedømmelseskomponentene. Basert på kurskarakterene beregnes studentets semesterpoeng gjennomsnitt (GPA) og kumulativ poengmiddel (CPA).

Graduation Krav

Studenten må gjennomføre 300 studiepoeng og alle programkrav. Et minimum kumulativ karakter punkt gjennomsnitt (CPA) på 2,0 er nødvendig. Så selv om en "D- 'er bestått, for å oppnå en CPA på 2,0 en gjennomsnittskarakter på' C 'er nødvendig.

Læringsutbytte

Ved fullføring av programmet skal studentene kunne:

 1. Bli spesialister innen apotek og narkotika og å kunne tilby sin kompetanse til pasienter og andre helsepersonell og gi dem råd om riktig og effektiv bruk av medisiner
 2. Ha en fullstendig og moderne kunnskap innen apoteket gjennom en omfattende faglig og praktisk bakgrunn i apoteket og å kunne tilpasse seg den raske vitenskapelige og teknologiske utviklingen
 3. Kan dispensere medisiner på en trygg måte
 4. Kjenn og bruk lov og koder for etikk i apotek
 5. Vær klar til å delta på eksamenene for den profesjonelle lisensen (EU-borgere)
 6. Utvikle personlige ferdigheter knyttet til apotekets yrke
 7. Evaluere legemiddelindustrien og markedet.
 8. Øv deg i et moderne farmasøytisk miljø
 9. Vær god helsepersonell og være i stand til å kombinere teorien med praktisk erfaring for å styrke apotekets sosiale rolle og være i stand til å gripe inn i terapeutikken
 10. Har et teoretisk grunnlag for videre studier og / eller forskning
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Gresk
University of Nicosia

Sist oppdatert November 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
5 år
Heltidsstudier
Price
Pris
9,540 EUR
Lokale / EU-studenter årlig undervisning; € 9.720 Internasjonale studenter årlig undervisning. Det femte året er ikke belastet.
Information
Deadline
Contact school
Locations
Kypros - Nicosia, Nicosia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2019
Kypros - Nicosia, Nicosia
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school