I løpet

Læreplanen er organisert for å sikre integrering av elever med ulik bakgrunn i helse, og for å fremme respekt for grunnleggende og bestemte fag, basert på Science of Food og ernæringsmessige behov hos individer og populasjoner.

Den samlede kunnskap over opplæring mulig ytelse i en rekke områder, fra de mest tradisjonelle til den mest aktuelle, for eksempel urtemedisin, Genome, Gerontology.

Den nyutdannede av Univap ha generalist, rettet mot matsikkerhet og kosttilskudd omsorg i alle områder av ekspertise i mat og ernæring presenteres grunnleggende for å fremme, opprettholde og gjenopprette helse og forebygge sykdom hos individer eller populasjoner .

Arbeidsmarkedet

Jobbmuligheter for nyutdannede av University of Vale do Paraíba er mange, fordi det er av stor potensiell økonomisk region med mange bransjer, som krever riktig struktur av helsesystemet og velferd, restauranter og industri i seg selv som felt arbeid. For ikke å nevne at det ikke er et tilstrekkelig antall institusjoner for høyere utdanning for å møte etterspørselen av alle Paraíba dalen og omegn, som regionen Serra da Mantiqueira, North Coast og Historic Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveiras og São José do Barreiro).

Kurs Høydepunkter

Trans trening, fundament av disipliner brukes til spesifikk kunnskap om helse, kontakt Forventning til arbeidsmarkedet, gjennom pensum scenen obligatorisk fra 3. året, Disciplines justert til dagens arbeidsmarked, som Nutritional Genomics, Nutritional Epidemiology, urte og Nutraceuticals.

Kurset Målet

Danne bevisst profesjonelle på din rolle og ansvar, i stand til å ta dem lovlig og i full, imponerende i seg selv som en kvalifisert og kompetent medlem av et tverrfaglig team av helse og utdanning, møte behovene og interessene til brede eksisterende arbeidsmarkedet for Ernæringsfysiolog .

Søk i dannelsen av en profesjonell teknisk kvalifisert til å planlegge, organisere, lede, overvåke og evaluere mat og ernæring tjenester, arbeider i ernæring utdanning og bistand til fellesskapet eller til enkeltpersoner, sunne eller syke, i offentlige eller private institusjoner, tverrfaglig lag, samt i forskning av noe slag i forbindelse med mat og ernæring.

Det har også til hensikt å gi opplæring som løser de sosiale helsebehov, med vekt på Unified Health System (SUS).

Varighet

8 semestre, fire år.

Program undervist i:
Portuguese (Brazil)
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
mars 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

mars 2020