Bachelor i helsefag

Generelt

Programbeskrivelse

Nyorganisert Avdeling Funksjoner Major in Health Science

Som svar på nasjonale og regionale arbeidstrender innen helse og medisin, vil Aquinas College begynne å tilby en major i Helsefag for å støtte høgskolens oppgave å gi en liberal artsutdanning med karriereorientering.

Den nye helsevitenskapelige hovedrollen er en del av den nye Biologi- og helsevitenskapsavdelingen (tidligere Biologisk avdeling). Studentene tar den liberale kunsten kjernen sammen med Biologi, kjemi, fysikk, biokjemi og matematikk kurs skreddersydd for å utstyre dem for høyere utdanning i allierte helsefelt som legeassistent (PA), fysioterapi (PT), podiatri og folkehelse. Som en del av vår satsing på vitenskap, har Aquinas College startet en kampanje som inkluderer en $ 32 millioner renovering og utvidelse av vitenskapelige anlegg.

Vitenskapsutvidelse vil bane vei for nye programmer, innovativ forskning og studentoppdrag for å forberede forskere, ingeniører og matematikere som vil bidra til den regionale STEM-arbeidsstyrken, utdanningsinitiativer og forskning.

  1. Aquinas biologi og helsevitenskapsutdannede har aksepteringsnivåer på nesten 100% til legeassistent, fysioterapi og tannlegeprogrammer
  2. Aquinas biologi og helsefaglig kandidater har en godkjenningsgrad på medisinsk skole ca 20% over nasjonalt gjennomsnitt.
  3. Siden 2000 har nesten en tredjedel av Aquinas biologi- og helsevitenskapelige kandidater gått på å tjene doktorgrader i biologi eller helsemessige områder (humanmedisin, veterinærmedisin, tannlegen, fysioterapi osv.).
  4. En ytterligere 14% av Aquinas biologi og helsefaglig kandidater har gått på å få en mastergradsgrad på lignende områder (legeassistent, folkehelse, helsestyring, etc ...) siden 2000.
  5. I fem års løp har Aquinas College biologikandidater scoret over 90-percentilen på Major Field Test, en standardisert test av biologi kunnskap administrert av mer enn 300 høgskoler
  6. Opptil to kvalifiserte Aquinas studenter per år kan innrømmes til Michigan State Universitys College of Human Medicine gjennom et Early Assurance Partnership mellom de to institusjonene.
  7. Kvalifisert Aquinas biologi og helsevitenskap majors kan få elektive biologi studiepoeng for laboratorieundersøkelse utført på Van Andel Institute.
  8. Minst to fakultetsmedlemmer fra Aquinas College Biology and Health Sciences Department deltar i Mohler-Thompson Summer Scholars-programmet hver sommer, og tilbyr stipend for kvalifiserte studenter som engasjerer seg i selvstendig forskning.
  9. Hvert kurs og laboratorium tatt av en Aquinas biologi og helsefag major er undervist av en heltid fakultet medlem som har oppnådd en Ph.D. i sitt fagområde.
  10. Alumni i biologi og helsevitenskap programmet har oppnådd utdannet eller profesjonell grader på prestisjetunge universiteter som Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame og UC Berkeley og Harvard.

Praktisk erfaring

Aquinas College Biology and Health Science Department har blitt utvalgt for å bli med i Small World Initiative (SWI), en Yale-University-basert ideell organisasjon som har som mål å lære studenter vitenskapelige metoder samtidig som de rekrutterer oppdagelsen av nye antibiotika. "Vår biologi fakultet er glade for å være en del av dette innovative programmet som vil gi våre studenter flere muligheter til å engasjere seg i autentisk forskning," sier professor i biologi, professor Jennifer Hess. "Vi gleder oss til å integrere SWI-læreplanen fullt ut i den nye helsevitenskapens læreplan som for tiden utvikles i avdelingen vår."

Grad

Aquinas College Biology Department har blitt utvalgt for å bli med i Small World Initiative (SWI) , en Yale-University-basert ideell organisasjon som har som mål å lære studenter vitenskapelige metoder samtidig som de rekrutterer oppdagelsen av nye antibiotika. Dette valget vil gi finansiering til opplæring og materialer for å innlemme SWI-læreplanen i instituttets introduksjonsbiologi kurs i høst 2017-semesteret.

I Michigan er Aquinas College tiden den andre høyere utdanningsinstitusjon (Eastern Michigan University er den andre) og den eneste lille liberal arts college som er velkommen som en del av SWI konsortiet. Programmet ble inspirert som svar på presidentens råd for rådgiver om vitenskap og teknologi (PCAST) i 2012, som krevde "standardisering av standard laboratoriekurs med oppdagelsesbaserte forskningskurs." SWI er utviklet for å engasjere studenter i forskning som adresserer en ekte verdenskrise --- den reduserende forsyningen av effektive antibiotika.

"Vår biologi fakultet er glade for å være en del av dette innovative programmet som vil gi våre studenter flere muligheter til å engasjere seg i autentisk forskning," sier professor i biologi, professor Jennifer Hess. "Vi gleder oss til å integrere SWI-læreplanen fullt ut i den nye helsevitenskapens læreplan som for tiden blir utviklet innen vår biologiske avdeling." SWI har som mål å "takle global bekymring for antibiotikaresistens, å oppdage kandidater til nytt antibiotikum for naturlig produkt og til utforske det uutnyttede mikrobiologiske og biokjemiske mangfoldet av jord. "Ved hjelp av denne læreplanen vil alle innledende Aquinas biologistudenter, inkludert mange førsteårsstudenter, ha muligheter til å engasjere seg i anvendt forskning og direkte utvide dagens vitenskapelig kunnskap på et medisinsk viktig felt.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Les mer

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Minimér
Grand Rapids