UCO Speech-Language Pathology-programmet ble opprettet i 1964. I 1978 gjennomførte programmet masterstudiet. Utdannet programmet oppnådde nasjonal akkreditering av Rådet for akademisk akkreditering av den amerikanske tale-språk-hørselsforeningen i 1993. Programmet var lokalisert i Old North til 2001 og flyttet inn i nye fakultetskontorer og kliniske rom i 2005. UCO-programmet er forpliktet til å gi studentene en bred kunnskapsbase og balansert opplevelser med en rekke klienter og pasienter for å forberede dem til enhver arbeidsstilling de kan velge i løpet av sine karrierer.

Det grunnleggende pre-profesjonelle programmet består av General Education-komponenten, flere profesjonelle lærerutdanningskurs, hovedkurs i tale-språkpatologi og tilhørende valgfag hentet fra områder som spesialundervisning, barnehage, familieforhold, barneutvikling og psykologi. Gradskomponent er designet for å utfylle den grunnleggende komponenten og for å fullføre kravene til statlig og nasjonal nivå legitimasjon. Graduate kurs er generelt tilgjengelig på dagtid, sen ettermiddag, kveld og sommerferie. Dette gir maksimal fleksibilitet for kliniske praktiske erfaringer.

I tillegg til de forberedende kursene omfatter klinisk praksis ved UCO minst 400 timer med opplært erfaring som arbeider med førskolebarn, barn i skolealderen og voksne. I tillegg til praktiske opplevelser på UCO Tale- og Hearing Clinic og Oklahoma School for Døve Edmond Regional Preschool, blir studentene på kandidatnivå til slutt tildelt off-campus tverrfaglige erfaringer i offentlige skoler og medisinske fasiliteter.

Samlet sett er kurs med økende dybde og kompleksitet programmert for å forberede elevene på mer krevende opplevelser og innstillinger når de utvikler seg. Til slutt er UCO Speech-Language Pathology-programmet designet for å integrere akademisk forståelse av grunnleggende begreper og tekniske prinsipper med praktisk anvendelse i varierte innstillinger.

Programoppdragserklæringer

Programmet vil fremme forståelse av Disiplin kunnskap I studenter gjennom leting, diskusjon, analyse og behandling av kjerneprinsippene og prosedyrene innen Tale-språkpatologi. Programmet vil dyrke ledelse Basert på å gi et miljø som utfordrer elevene til å svare på faglige problemer gjennom beslutninger og oppførsel som er basert på ansvar, etikk og høflighet.

Programmet vil fremme studenters ' problemløsning Ferdigheter gjennom utvikling av forskningsverktøy som tillater tilgang til kompleksiteten av faktorer som er involvert i å løse faglige utfordringer og prinsippene for bevisbasert praksis for å bestemme effektive kliniske prosedyrer.

Programmet vil understreke verdien av Lære gjennom tjenesten Til publikum gjennom klinisk tjeneste, praktikplasser og til slutt profesjonelt engasjement som positivt påvirker den offentlige oppfatningen av yrket og dets verdi for samfunnet.

Programmet vil fremheve rollen som Global og kulturell kompetanse I å forstå det komplekse utvalg av egenskaper og kvaliteter som utgjør menneskelig kommunikasjon og faglige utfordringer implisitt i å forstå og respektere slikt mangfold.

Programmet skal pleie elevernes intellektuelle, emosjonelle og åndelige Helse og velvære Gjennom å utvikle hver elevs takknemlighet for vitaliteten og meningen som er lagt til livet gjennom deres prestasjoner og deres faglige rolle i å styrke andres liv gjennom forbedrede kommunikasjonsevner.

Grunnkomponent

I. GENERELL UTDANNELSE
II. PROFESSIONEL Lærerutdanning
III. RELATERTE VALG
IV. SPEECH-LANGUAGE PATHOLOGY
Grunnlag for tale-språkpatologi
Akustisk fonetikk
Tale- og hørselsmekanisme
Normal språkutvikling
Artikulasjonsforstyrrelser
Språkforstyrrelser
audiologi
Kliniske metoder i tale-språkpatologi
Spesielle populasjoner i SLP
Aural Rehabilitering
Flytningsforstyrrelser
Stemmeforstyrrelser
Kulturelle problemer i SLP
Klinisk praksis

Internasjonale Stipend

Universitetet i Central Oklahoma er forpliktet til å gi rimelige undervisning til våre studenter og deres familier fra hele verden. UCO anerkjenner og belønner studenters prestasjoner ved å tilby stipend og utmerkelser på grunnlag av faglig fortjeneste, talent innen kunst eller atletikk. Andre priser er basert på økonomisk behov. Studentene kan kvalifisere for begge typer utmerkelser.

Arbeid på campus er også tilgjengelig for å hjelpe internasjonale studenter med sine levekostnader. Internasjonale studenter kan søke om jobber på campus og jobbe opptil 20 timer i uken etter at de kommer. Arbeid på campus er ikke garantert.

Fremtidige studenter

 • Full liste over Stipendier tilgjengelig for Undergraduate Freshman studenter, vennligst klikk her.
 • Full liste over Stipendier tilgjengelig for Undergraduate Transfer studenter, vennligst klikk her.
 • Full liste over Stipendier tilgjengelig for Graduate studenter, vennligst klikk her.

Vær oppmerksom på at søknad om de fleste av disse stipendene ikke krever noen handling fra en student. Stipendavgjørelse er utarbeidet av en opptaksrådgiver basert på dine faglige og engelske ferdighetspoeng. Unntakene er presidentens lederskap, ledere av morgendagsråd og arv utenlandsopphold.

nåværende studenter

 • Leadership Scholarship - $ 400 (engangspris)
 • Hvert vårsemester vil flere søkere bli tildelt i avventning av finansiering ved administrasjon. Den valgte ISC-presidenten vil bli tildelt $ 1000,00 hver vår og høst-semester.
 • Internasjonalt Pageant Stipendium - Stipendbeløp er gitt hver vår for de tre beste vinnere av mann og kvinne kategori.
 • Non-Resident Tuition Waiver Scholarship - opp til $ 1000 (engangspris). Stipend er tildelt til student basert på deres GPA og lederskapsmessig engasjement mens de studerer ved UCO.
 • For en liste over andre stipendsmuligheter, se UCO Stipend og UCO Scholarship Application Utility.

* I de fleste tilfeller er stipendene stabile, men kan ikke overstige kostnaden for undervisning.

Karrieremuligheter

 • Offentlige skoler
 • Sykehus
 • Rehabiliteringstjenester
 • Statlig veiledningssenter
 • Tidlig intervensjonsbyråer (Tidligere Start)
 • Privat praksis
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra University of Central Oklahoma »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
611 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato