CSU er Bachelor i medisinsk strålingsvitenskap er designet for å gi studentene den teoretiske kunnskapen og faglige ferdigheter som er nødvendige for å praktisere som kvalifisert medisinsk strålingsforsker.

Hvorfor studere dette kurset?

Det er en økende etterspørsel etter høyt utdannede og tilpasningsdyktige medisinske strålingsvitenskapsfagfolk som svar på den aldrende befolkningen og organisk vekst i næringen (medisinsk bildebehandling, strålebehandling og nukleær medisin). Det har også vært en utvikling i de medisinske strålevitenskapene til en mer integrativ modell der grensene mellom en disiplin og den neste blir stadig mindre definert. CSUs Bachelor of Medical Radiation Science er utviklet for å forutsi industriens krav og har en unik posisjon til å tilby nyutdannede en konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet.

Utstyret som brukes av medisinske stråleforskere, har blitt stadig mer sofistikert i løpet av de siste tiårene, og det er nødvendig med omfattende kunnskaper om utstyrsfunksjon, drift og datamaskininterfacing. Med vekt på teknikkene og utstyret som brukes i diagnostisk radiografi, nukleærmedisin og andre bildebehandlinger (som ultralyd, datatomografi (CT), magnetisk resonans imaging (MRI) og positronemisjonstomografi (PET)), vil dette kurset gi en givende og tilfredsstillende karriere for folk som er interessert i et teknisk orientert helsevesen.

Studenter på Port Macquarie Campus kan bare velge medisinske bilder eller kjernefysiske spesialiseringer.

Dette kurset tilbyr følgende spesialiseringer:

 • Røntgen
 • Nukleær medisin
 • Strålebehandling
Læringsfasiliteter

For å sikre at du har erfaring med å bruke utstyr og teknikker som finnes på arbeidsplassen, inkluderer våre fasiliteter:

 • CR-enheter
 • en klinisk ultralydsmaskin
 • Philips PRISM 1000 Gamma kamera og flere Odyssey VP / FX / LX datamaskiner
 • Vita medical technegas ventilasjonsutstyr
 • GE 400AC SPECT Gamma kamera og camstar datamaskin
 • Fullt utstyrt radiopharmacy laboratorium
 • ADAC - Sun Sparc Ultra - 10 grensesnitt datasystem for bildeanalyse.
Fagfolk lærer deg

De kliniske og tekniske aspektene av kurset er undervist av dedikerte fagfolk med mange års kollektiv industri erfaring. Grunnleggende områder av kurset suppleres av erfarne fysikere og anatomister / fysiologer med en dyp forståelse av behovene til klinisk medisinsk bildebehandling og nukleær medisin.

Karrieremuligheter

Medisinsk Imaging Spesialisering

Nyutdannede jobber som diagnostiske radiografer / medisinske bildeteknologer, enten på offentlige sykehus eller i privat radiologi, i en hvilken som helst del av Australia. Nyutdannede kan også søke om arbeid i alle land. Nyutdannede vil være kvalifisert til å registrere seg hos Australia Radiation Practice Board (MRPBA).

Nuclear Medicine spesialisering

Nyutdannede jobber som nukleærmedisinforskere enten på offentlige sykehus eller på privat nukleærmedisinsk praksis i en hvilken som helst del av Australia. Nyutdannede kan også søke om arbeid i alle land. Nyutdannede vil være kvalifisert til å registrere seg hos Australia Radiation Practice Board (MRPBA).

Strålebehandling spesialisering

Nyutdannede fra strålebehandling spesialisering kan finne sysselsetting som stråle terapeuter på offentlige sykehus eller privat stråling oncology praksis i en hvilken som helst del av Australia, så vel som utenlands. Karrieremuligheter kan også omfatte spesialisering på områder som tomoterapi og IMRT. CSU søker akkreditering av dette kurset slik at kandidater vil være kvalifisert til å registrere seg hos Australia Radiation Practice Board of Australia (MRPBA).

Opptak informasjon

Omtrentlig Atar

70,00 HSC fag, eller interstate ekvivalent, er ikke spesifisert som en forutsetning for opptak til Bachelor of Medical Radiation Science. Imidlertid antas kunnskap NSW HSC matematikk og fysikk, eller interstate tilsvarende.

For de uten bakgrunn i HSC fysikk, men akseptert i kurset, tilbyr universitetet et åtte-uke kurs i grunnfysikk ved fjernundervisning i desember / januar og andre ganger i løpet av året. Dette ikke-obligatoriske, avgiftsbetalende korte kurset anbefales grundig til alle uten fysikkbakgrunn. Kontakt info.csu på 1800 334 733 (gratis samtale) for mer informasjon.

Fysisk evne

Bachelor i medisinsk strålingsvitenskap innebærer fysiske krav til studenter, særlig i kliniske plasseringer. Disse kravene inkluderer løfting av pasienter og utstyr, flytting av utstyr, stående og gåing for det meste av arbeidsdagen, og se på skjermskjermer og lyse røntgenbilder.

Eventuelle studenter som tror at de kan ha problemer med disse kravene, anbefales å kontakte kurskoordinatoren eller Student Equity Officer via info.csu på 1800 334 733 før du registrerer.

Bachelor of Medical Radiation Science kurs. Forutsatt kunnskap for oppføring er HSC tilsvarende fysikk og 2U matematikk

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Charles Sturt University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
jan. 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

jan. 2020