Bachelor i radiologi

Generelt

Programbeskrivelse

Breaking interiør og undersøke strukturer arbeider for Technologist i radiologi. Kjenne den menneskelige kroppen, analysere metallkonstruksjoner, fungerer radioaktive kilder er noen av de faglige aktivitetene dannet i området.

O Technologist i radiologi Det er i stand til å engasjere seg i aktiviteter som bruker ioniserende stråling og bildediagnostikk, etter kompleksiteten av teknologiske fremskritt. Møter den økende etterspørselen etter fagfolk med høy kompetanse for å møte et arbeidsmarked som har en tendens til å bli stadig mer krevende.

arbeidsmarked

De teknologer i radiologi fagfolk er raskt absorbert av arbeidsmarkedet, ettersom det utgjør et nytt yrke allment akseptert i dag.

Store arbeidsgivere i Brasil og i verden er bildet klinikker, sykehus diagnostiske sentre Imaging, selskaper ansvarlige for ikke-destruktiv testing på byggeplasser, flyplasser, bilprodusenter, drikkevareindustrien, oljerigger, utstyr Representasjon Selskaper i biomedisinsk teknikk fokusert på bildediagnostikk, blant andre.

felt

Du kan handle i forvaltningen av arbeidsprosessen i alle spesialiteter av diagnostisk radiologi (konvensjonell røntgen, computertomografi, Nuclear Magnetic Resonance, Beintetthets og Mammografi), herunder gjennomføring av kvalitetssikringsprogrammer (QGP), image oppkjøpet gjennom spesifikke prosedyrer i nukleærmedisin, samt være ansvarlig for gjennomføring av søknadsprosedyrer av stråling i strålebehandling.

Den Technologist i radiologi kan utøve tilsynsvirksomhet og RADIO og utvikle vitenskapelig og teknologisk forskning innen radiologi.

En annen virkemåte er den industrielle Radiology, hvor denne profesjonelle utfører ikke-destruktiv testing i marine industrielle deler, bil, oljeplattformer og rørledninger, samt i mat bestråling.

MÅL

generelt:

Form øverste nivå tekniske fagfolk som gjør riktig bruk av høyteknologisk utstyr på helseområdet, vender de diagnostiske bildetjenester og relaterte institusjoner.

spesifikk:

• Forbered profesjonelle til å jobbe innen radiologi, utvikle vitenskapelige, teknologiske og menneskelige ferdigheter for utførelsen av etisk og kvalifisert praksis; • Gi teoretisk og praktisk kunnskap er nødvendig for full trening og riktig utførelse av profesjonell radiologi, samt lovgivning forestillinger om menneskelige relasjoner og yrkesetikk; • Møte kravene til regionale og nasjonale markeder, danner kvalifiserte og oppdaterte fagfolk som følger den vitenskapelige og teknologiske nyvinninger og holder kunnskap på dette området av kunnskap; • Pass på at identiteten til den faglige profilen til gjennomføring av kurs og pensum organisasjon; • stimulere til utvikling av entreprenørielle ferdigheter og forståelse av den teknologiske prosessen, dens årsaker og virkninger; • oppmuntre produksjon og vitenskapelig og teknologisk innovasjon, og deres programmer på arbeidsplassen; • Å fremme forståelse og evaluering av sosiale, økonomiske og miljømessige virkninger av produksjon, ledelse og inkorporering av teknologi; • Fremme evnen til å holde læring og holde tritt med endringer i arbeidsvilkår, samt gi videre studier i graduate kurs.

Sist oppdatert nov. 2016

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimér