Read the Official Description

Bachelor i sykepleie, allmennmedisin Nurse

Kort informasjon om programmet

Type studier: bachelorstudier
Varighet: 4 år
Grad: Bachelor i sykepleie
Kvalifisering: allmennmedisin Nurse
Studiepoeng: 240Curriculum

Studenter begynne sine studier ved Universitetet med allmennfag og fokusere mer på sykepleie som sine studier fortsette. Det legges stor vekt på klinisk praksis og arbeid med pasienter. Den LSMU Hospital, Kaunas Røde Kors Sykehjem og palliasjon Hospital, Kaunas Clinical Hospital, Kaunas Child Development Hospital and Child mental retardasjon Senter posere gode miljøer for å få praktiske ferdigheter.

Pedagogiske metoder

Studien Prosessen er delt inn i semestre og består av forelesninger, seminarer, praktiske økter og selvstudier. Sykepleierutdanning på lavere nivå er modulbasert, noe som gjør det mulig bedre læring og samsvarer med EU-standarder for sykepleie. Hovedfokus ligger på de kvalifikasjoner som kreves for den fagområde.Avdeling for sykepleierutdanning

Avdeling for helsefag tilbyr et komplett spekter av fagvis studieprogrammene og sørger for at elevene får de nødvendige kvalifikasjoner og en profesjonell identitet. Hengivne, varierte og faglig ansatte på undervisning og forskning ansatte gi et stort bidrag til kunnskap, helsepolitikk og fremtidig praksis.


De mange internasjonale relasjoner fakultetet har kontinuerlig styrket, etterfylles og beæret. Nettverk, forskningsprosjekter, student- og lærerutveksling, samt korte besøk og intensive programmer innenfor Europa og oversjøiske er en del av fakultetets daglige liv.


Avdeling for helsefag ble etablert i 1990. I 1999 ble det første, og er fortsatt den eneste litauiske Avdeling for sykepleierutdanning å tilby et doktorgradsprogram i sykepleieforskning.
Fakultetet består av 2 avdelinger

og 2 kliniske avdelinger, og har 600 studenter. Kurs er tilgjengelige i Litauisk (praktisk opplæring for LLP / Erasmus utvekslingsstudenter kan bli gjennomført på engelsk). Undergraduate sykepleie kurs vil være tilgjengelig for internasjonale studenter i engelsk med start fra 2013.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Lithuanian University of Health Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
5,500 EUR
Årlig
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato