Bachelor i sykepleie vitenskap

Generelt

Programbeskrivelse

Har du en lidenskap for å redde liv?

Vår Bachelor of Nursing Science Programmet skal styrke deg til å ta de riktige beslutningene for å forbedre helsen til pasientene. Programmet skal hjelpe deg å skaffe alle de ferdighetene som trengs for å veilede, støtte, behandle og rehabilitere pasienter du serverer. Å være en av de lengstlevende programmer på St Theresa International College, vil du få mulighet til å lære av våre godt erfarne og godt kjente fakultetet i en virkelig inspirerende miljø.

Hva lærer jeg?

Programmet er utformet for å forberede sykepleiere for en rekke helsetjenester innstillinger - fra sykehus og klinikker, til private praksis og samfunnet byråer. Det skal hjelpe deg å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter som trengs for å gjøre betydelige bidrag til yrket for sykepleie for å oppnå optimal helse i befolkningen.

Læreplanen omfatter en biologisk og filosofisk grunnlag med vekt på helse utvikling og samfunnsengasjement. Kursene er levert av vår nasjonalt anerkjent fakultet og tar nytte av våre fremragende laboratorier og sykehus simulering fasiliteter.

Gjennom programmet, vil du være midt i praktisk opplæring utviklet for å fysisk, mentalt, følelsesmessig, sosialt og åndelig forme deg til en høyt kvalifisert sykepleie profesjonell. Dine practicum kurs skal være vert på mange sykehus hvor du skal tilegne essensielle on-the-job erfaringer. Mange klasseromsaktiviteter er ordnet for deg å utvikle teamet arbeider ferdigheter som er nødvendige for effektiv behandling av pasienter.

For det første året av programmet, skal du være midt i intensiv engelsk opplæring som skal være avgjørende for effektiv kommunikasjon og samarbeid med multinasjonale pasienter, helsepersonell og beslutningstakere.

Innenfor det siste året av programmet, vil du bli bedt om å fullføre en 6-ukers internship på sykehusavdelinger eller avdelinger som du velger. Her vil du lære å arbeide med pasienter i alle aldre og kulturell bakgrunn gjennom hele veien til utvinning.

Mulighetene er uendelige

Etter eksamen fra programmet, vil du ha tilegnet alle de nødvendige kunnskaper og erfaringer som trengs for å passere den offisielle sykepleier lisensiering eksamen. Over 70% av våre kandidater i 2014, har bestått sin lisensiering eksamen i sitt første forsøk, med 100% av dem sikre stillinger på fremste institusjoner.

Vi er stolte av det faktum at studenter ved Fakultet for sykepleievitenskap er i slike krav at mange kjente sykehus i hele Thailand ville tilby arbeidskontrakter / stipend til valgt 3. og 4. år studenter.

Eiere

 • Sykepleier til offentlige eller private sykehus
 • Bedriftssykepleier Sykepleiere for spesielle byråer som Centers for Disease Control og Prevention
 • Sykepleier for helsetjenester som klinikker, skjønnhet spa og babyvelferdssentre
 • Sykepleie akademisk for utdanningsinstitusjoner

Akkreditering

Våre Bachelor of Nursing Science program er godkjent og akkreditert av Thailands Nursing og Jordmorutdanning Council og Riks The Higher Education Commission. Vi samarbeider kontinuerlig med Thailands Nursing og Jordmorutdanning Council for å forbedre kvaliteten på programmet, og for å sikre at våre sykepleier kandidater er i stand til å lede levering av høy kvalitet helsetjenester til det globale samfunnet.

Vi har inngått samarbeid med en rekke sykehus og medisinske sentre for å koble våre dyktige sykepleierstudenter til praksisplasser i Thailand dynamiske medisinsk sektor. Det er vår ære og et privilegium å jobbe med disse bemerkelsesverdige organisasjonene i å tilby dette viktige mulighet for virkelige verden praksis til våre studenter.

Før du søke

 • Søkere må ha fullført videregående skole (M.6) eller tilsvarende - hovedfag i naturfag og matematikk.
 • Søkere bør ha tilfredsstillende ferdigheter i engelsk språk.
 • Søkere må være av god moralsk karakter og psykologisk kapasitet, og ingen smittsomme sykdommer.
 • Må ikke være mindre enn 155 cm. høy og veier over 40 kg.

Søkere bør oversende oss nedenstående oppførte dokumenter:

 • Utfylt søknadsskjema og avgifter.
 • Bekreftet kopi offisiell karakterutskrift.
 • Bekreftet kopi av Nasjonalt ID-kort eller pass.
 • To (2) har nylig tatt 2 × 2 tommer fotografier.
 • Bekreftet kopi av navneendringen sertifikat (hvis noen).
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The Colleg ... Les mer

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The College has a long-term objective and commitment to continually develop the quality of its degree programs through international collaborations while producing valuable graduates for multi-national professions. Minimér
Nakhon Nayok