Vår BSN Nursing Programmet tillater elevene å tjene en treårig akselerert Baccalaureate of Science i sykepleie ved våre Caribbean medisinske skole.

BSN program for sykepleie utfyller Karibia medisinske skolen og bidrar til å dekke lokale, regionale og globale behovet for høyt utdannede, medfølende sykepleiere. I tillegg til å lindre en kritisk sykepleier mangel, avgangselever på Xaviers BSN program er også i stand til å bruke sin utdanning for å oppnå lederroller i å gi og forbedre helsetjenester gjennom effektiv kommunikasjon.

BSN programmet integrerer et minimum av 58 semester timer med liberal arts pedagogisk programmering som omfatter naturvitenskap og matematikk, kommunikasjon, samfunnsatferdsvitenskap og humaniora. Oppgaven til XUSOM School of Nursing er å forberede Baccalaureate-utdannede sykepleiere (RN) som da vil gi medfølende tjenester, og leverer den høyeste standard av trygg sykepleie til enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn. Du vil lære dette på en av de beste Caribbean medisinske skoler i verden.

Krav til søknaden

Å gjelde for sykepleierutdanningen, må søkeren først bli tatt opp til Xavier University.

Å gjelde for Xavier University, må søkeren: - Send inn følgende til inntakskontoret: Det ferdige programmet; En offisiell high school avskrift *, eller en offisiell score rapporten fra testen av General Education Development (GED); eller tidligere akademiske kreditt transkripsjoner - Gi offisielle resultatene av Test av engelsk som Foreign Language (TOEFL) 80 eller høyere på internett-basert eksamen, eller 550 eller høyere på papirbasert eksamen hvis du har bedt kampanjer komité fakultet eller partnerskole.

  • Gi en kopi eller kopi av typesiden og utløpet av studentens pass.
  • Ved aksept til universitetet, søkeren fullfører National League for Nursing Pre-Entre eksamen (PAX) i løpet av første semester.

  • Offisiell utskrifter er de sendt direkte til Xavier University fra utstedende institusjon. Enhver transkripsjon merket "utstedt til student" eller karakterutskriften som er hånd levert av studenten anses ikke som en offisiell karakterutskrift. Hvis det er nødvendig, high school transkripsjoner evalueringer kan utføres av Educational Credential sensur eller World Education Services.

Kriterier for automatisk opptak til universitetet inkluderer en kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på 3,0 eller høyere, og et minimum sammensatt score på 20 på ACT eller 950 på SAT (kombinert kritisk lesing og matematikk sub-poeng).

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Xavier University School of Medicine »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
6,000 USD
per semester
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato