Bachelor i sykepleie

Generelt

Programbeskrivelse

Den sykepleie er en vitenskap som er spesielt i omsorg for menneske, individ, familie og samfunn i et omfattende og helhetlig måte, utvikle salgsfremmende aktiviteter, beskyttelse, forebygging, rehabilitering og helse utvinning. Kjennskap til sykepleie består av filosofisk tilnærming, å se mennesket i sin eksistensielle sammenheng, teknologi og vitenskap som søker formell logikk som ansvarlig for korreksjon regler og etikk som et grunnleggende prinsipp for å veilede sine handlinger.

Sykehuset pol av byen Recife er den nest største i landet består av 417 sykehus og klinikker, og fortjener gitt prominence av den økende tilgjengeligheten av helsetjenester. For å møte markedets etterspørsel, er det behov for opplæring av nye sykepleiere.

arbeidsmarked

Arbeidsmarkedet for sykepleiere er bred og variert. Sykepleiere var fagfolk flere sekunder etterspurt av arbeidsmarkedet i de siste tre årene i Brasil.

Det er et veldig stort område, og steder hvor du kan utøve yrket ditt, for eksempel: • Generell sykepleie • Geriatrisk Sykepleie • Medical-Surgical Nursing • Fødselshjelp Nursing • Pediatric Nursing • Psykiatrisk sykepleier • redning Sykepleie • Helse, pleie • Nursing folkehelse

feltet

Sykepleieren, uunnværlig profesjonell i å fremme den enkeltes helse, kan jobbe i sykehus, i alle sektorer, fra ICU til psykiatri gjennom fysiske undersøkelser og intervjuer og gjør sykepleiediagnose å etablere prosedyrer som skal følges. Arbeid i tverrfaglig team (med leger, ernæringsfysiologer, psykologer og andre), som er ansvarlig siden hygiene og mat til administrasjon av medisiner og forskrivning dressinger.

Sykepleie er ikke begrenset til å jobbe i sykehus og klinikker. Et viktig område er at av folkehelse, der faglige arbeider i helsefremmende og sykdomsforebyggende, utfører pedagogisk arbeid i samfunnet.

I tillegg jobber makt som en gründer, utvikle forvaltning og rådgivning til ulike selskaper relatert til helse, utdanning og miljø, for eksempel: Technical Manager of Health Services Waste Management Plan og smittevern, samt i skape Sykepleie kontorer.

MÅL

general

Utdanne sykepleiere borgere med teknisk og vitenskapelig kompetanse, politisk, sosial, utdanningsmessig, administrativ, undersøkende og etikk for profesjonell utøvelse av sykepleie i sammenheng med Unified Health System, som sikrer helhetlig omsorg og kvalitet og menneskeliggjøring av sykepleie gis til befolkning.

spesifikk

• Gi de grunnleggende elementer i læreplanen gjennom teoretiske aktiviteter, praksis, komplementære, gjennomføring av kurs arbeid forberedelse og veiledet internship, integrert og kreativ måte, med tanke på de sosiale realiteter, kulturelle, helse og nasjonale epidemiologiske, statlige og byen; • Utvikle generelle og spesifikke kompetanse og ferdigheter som er nødvendige for yrkesutøvelse av sykepleiere leddet til de sosiopolitiske og kulturelle kontekster nasjonale, statlige og kommunale; • Utvikle faglige aktiviteter i jakten på tverrfaglighet, med base bygging av ønsket profil integrering av utdanning, forskning og forlengelse; • Trene på systematisering av sykepleie, gjennom case-studier, inkludert markedsføring, forebygging, rehabilitering og rehabilitering av klienten, familie og samfunn, basert på referansepunktet i dette kurset; • Øvelse vitenskapelig forskning i sykepleie og helseutdanning som sentrale aktiviteter i hele sykepleie; • Fremme integrering av lærere og elever i helse handlinger som fremmes av helsesystemet i byen Recife. Disse målene i sykepleie kurset bekrefter institusjonelle forpliktelser til kvaliteten på undervisning, forskning, utvidelse og ledelse, så vel som med høgare profil.

Sist oppdatert nov. 2016

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimér