The Bachelor of Science i sykepleie grad gir studentene en liberal arts utdanning kombinert med en sterk vitenskap fundament, en verdifull kombinasjon innenfor helsevesenet feltet. Sykepleie majors oppleve en rekke klasserom, lab, og kliniske erfaringer med vekt på varierte og sårbare befolkningsgrupper.

Sykepleierstudenter lære ferdigheter, kunnskap og kristne verdier som er nødvendige for profesjonell klinisk praksis og ledelse i helsevesenet. Programmet forbereder også studentene for videre utdanning i gradsstudier.

WLC sykepleie majors operere i fire kjerne domener: åndelige, etiske, intellektuelle og sosiale. Det finnes en rekke klasserom, lab, og kliniske erfaringer med vekt på varierte og sårbare befolkningsgrupper. Studentene får praktisk erfaring i WLC er sykepleie simuleringslaboratorium. Andre emner som dekkes i programmet fokus på aldring, barnefødsel, pediatri, psykisk helse, samfunnet helse, og lederskap.

Hva gjør programmet Distinctive?

Fremfor alt, understreker dette programmet tjeneste for andre. Jordet i prinsippene for tjenende lederskap, WLC sykepleierstudenter bygge en sterk vitenskap fundament i en kristen setting. WLC sykepleierstudenter gjøre det med en høy grad av suksess, ofte fikk jobbtilbud før eksamen.

STUDIER OG FORSKNING

Lokale Kliniske Opportunities

Studentene har kliniske erfaringer på innleggelse rehabiliteringsenheter, omsorgsboliger, barneskoler, langsiktig omsorg, og helse og samfunnet innstillinger. Froedtert Hospital (Level 1 Trauma Center) og Barnas Hospital of Wisconsin, som ligger tvers over gaten fra WLC, gir muligheter for studenter til å delta regelmessig i akutte innstillinger pleie.

State-of-the-art fasiliteter

Sykepleierutdanningen ligger i Generac Hall. Dette 81700 kvadratmeter verktøy kan undergrads å oppleve state-of-the-art utstyr og teknikker som studenter ved mange andre institusjoner ikke ville ha tilgang til inntil gradsstudier. Sykepleie majors får opplæring i sykepleie lab, som inkluderer moderat-fidelity menneskelige pasientsimulatorer, og seks individuelle pasientomsorgsområder og arbeidsstasjoner. Simulatorene tillate elevene å ta vitale tegn, høre hjerte- og lungelyder, omsorg for sår, og sette opp IVs, praktisere sine ferdigheter før behandling av virkelige pasienter.

Utenfor klasserommet

Veileder Opportunities

Studentene kan delta i en utplasseringen, som gir dem med 120 timer med en-til-en opplæring. Rollen er stor for å fremme fremtidige jobbtilbud og gir studentene en mulighet til å ha den virkelige verden sykepleie erfaring under veiledning av en erfaren profesjonell. Denne erfaringen fører ofte til jobbtilbud før endt utdanning.

Global helse

Som en del av sin nødvendige læreplanen, sykepleierstudenter reise til Zambia på slutten av sine yngre år for å studere gjennomføringen av helseprogrammer over hele verden. Mens det de observerer medisinsk praksis og rutiner i lokale klinikker og sykehus, lære om ulike kulturer, og gjennomføre helsefaglige utdanningsprogram.

Graduate School OG KARRIERE

Gradsstudier

En WLC sykepleier grad, sammen med praktisk erfaring, gir den nødvendige bakgrunn for opptak til de fleste universiteter i utlandet.

Eiere

En bachelorgrad i sykepleie fra WLC kan føre til en vellykket karriere i et bredt spekter av innstillinger, inkludert samfunnet klinikker, urbane eller rurale sykehus og ressursfattige land. Sykepleie hovedfag ved WLC blir tilbudt jobb før eksamen på grunn av omdømmet programmet har tjent for å produsere studenter som viser integritet og er omsorgsfull og profesjonell. WLC sykepleie alumni tiden holder attraktive stillinger i akuttmottak, intensivavdelinger, akuttenhetene, OB-GYN enheter, og onkologi enheter. De har for tiden jobber på Froedtert Hospital, Aurora St. Luke Medical Center, Aurora Sinai Medical Center, Barnas Hospital of Wisconsin, og Columbia St. Marys Hospital, samt en rekke andre innstillinger over hele landet.

Sykepleierutdanning TIDLIG OPPTAK

Wisconsin Lutheran College gjenkjenner svært konkurransedyktig natur kollegiale sykepleier programmer. Den tidlige opptaksprosessen er beregnet for høyt motiverte sykepleie kandidater som i dag utvikler seg gjennom sitt siste år på high school for å sikre dem en plass i skolens allment respektert sykepleierutdanning.

12
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato