Read the Official Description

Bachelor of Applied Science i Healthcare Technology and Management med en konsentrasjon i Healthcare Information Technology (BAS) er en karriere-orientert bachelor studium utviklet for å forberede enkeltpersoner for å kunne konkurrere om jobber som krever kunnskap om helsevesenet, informasjonsteknologi kunnskap og ferdigheter og tilsyns eller lederegenskaper.

Studiet er beregnet for personer med IT og / eller helsetjenester forberedelse og erfaring. De første 90 studiepoeng av graden er oppfylt ved inngangen forutsetninger. Den andre halvdelen av studiet tilbyr en faglig relevant læreplan som hjelper elevene å oppnå sine mål.

Konsentrasjoner:

Healthcare Information Technology - Utformet for å forberede personer for å kunne konkurrere om jobber som krever kunnskap om helsevesenet, informasjonsteknologi kunnskap og ferdigheter, og kontrollerende eller ledelse. Helsefag - Spesielt utviklet for å møte karriereutvikling behovene til personer med virksomheten og / eller helsetjenester forberedelse og erfaring.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Bellevue College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato