Read the Official Description

Innovative Lærere for helsepersonell er etterspurt. I yrkesmedisin bachelor pedagogikk derfor forberede unge mennesker for en karriere i helsevesenet du får. For dette, bør du neste kompetanse også kan formidle entusiasme.

ath

Opptakskrav

 • Generelt høyere utdanning inngangen eller tilsvarende universitets studiekompetanse eller universitet inngang for kvalifiserte fagfolk perle. § 63 ThürHG *
 • Bevis for fullført yrkesopplæring i et spesialisert yrke av helse- og sosialtjenester eller en tilsvarende faglige kvalifikasjoner
 • En to-års arbeidserfaring eller tilsvarende to år som lærer i yrkes praktisk opplæring på tidspunktet for bacheloreksamen

*I henhold til § 63 para. 3 av ThürHG også være åpent for kandidater i definerte unntakstilfeller, som ikke har fullført college opptak, men yrkesopplæring på en teknisk relaterte felt og har minst 3 års yrkeserfaring i dette.

godkjennes

 • Sykepleier (helse og pleie / i, pediatriske sykepleiere / i omsorgsperson / in)
 • Terapeutiske yrker (fysioterapeut / i, ergoterapeut / i, logoped / i, Motopäde / i, massør / massør og medisinsk / r badevakt / i, Fotpleie / i, sport terapeut / i, Orthoptiker / in)
 • Jordmødre og obstetrisk sykepleier / i
 • Andre yrker i helsevesenet (MTLA, radiograf / MTAR, MTAF, VMTA, MTAO / OTA, Zytologieassistent / i, medisinske assistenter / i, ernæringsfysiolog / i, Medisin / r og Tannlege / r assistent / r, paramedic / i, paramedic / i, tanntekniker / i, farmasøytiske-kommersiell / r ansatte / r, farmasøytiske teknikere / r Assistent / in)
 • Sosiale yrker (hjemmebasert personlig pleie / i, pedagog / i /, ungdom og hjem pedagog / i, Heilpädagoge / i

Placement

Under den åttende Semester, studiet Medical Education (B. A.) undervisnings internship (praktisk studie i skolen) i stedet. Den er utført ved et anerkjent skole av helsetjenester og har en omkrets på 200 timer (45 minutter hver). Hvis du allerede har uteksaminert, erkjenner vi praksis å like. Studien periode da forkortet til 4 år eller 8 semestre. Undervisningen internship koble vellykket fra en pedagogisk test som utføres i en av våre partnerskoler.

Detaljer om studiemodell

Studien er (deltid) som tilbys i deltidsstudium modell. Tidspunktet for tilstedeværelse på universitetet vårt inkluderer 5 Block helger per semester (hver torsdag til mandag). Denne studien ved vårt universitet kan være ideelt med jobb og hjemme krav enig.

semester i utlandet

Du kan studere med Erasmus + etter å ha fullført det første året av studiet ved et europeisk universitet i et annet land som deltar, er det for å utvide dine sosiale og kulturelle ferdigheter og optimalisere jobbmuligheter. Du vil lære det akademiske systemet et utenlandsk universitet i tillegg vite hvordan deres undervisnings- og læringsformer. Tjenestene som tilbys under et semester i utlandet faglige kurs kan godkjennes tilsvarende.

Innhold, mål og slutten av studien

I studien kurs medisinsk utdannelse skaffe deg skreddersydd kompetanse til å planlegge undervisning og læringssituasjoner i høy kvalitet, oppførsel, evaluere og forberede folk i utdanning, opplæring og utdanning på pasientrettet helse yrke.

Utdanning som inspirerer

Undervisning, utdanne, vurdere og gi råd, dette er bare noen viktige ferdigheter som er anerkjente lærere for yrker i helsevesenet. Det er derfor vi gir deg under din tid studieprogrammene ved medisinsk utdanning (B. A.) vitenskapelig lyd (evidensbasert) medisinsk ekspertise og moderne pedagogisk kompetanse. Vårt mål er å trene deg til en kompetent lærer for yrker i helsevesenet, kan de medisinske problemene mekle lys av nye og trygge undervisningsmetoder og med entusiasme.

Hos oss får du et bredt spekter av ferdigheter som du kan bruke med hell i mange profesjonelle innen helse eller utdanningssektoren senere.

-kurset Strukturen i medisinsk utdannelse for ferdighetstrening

Jobbspesifikke kompetanser

I dette feltet av kompetanse lære deg viktig jobbrelatert kapasitetsbygging, for eksempel. I generell psykologi og sosiologi, innen helsepersonell, og i pedagogikk Disse basene danner ved siden av tidligere gjennomført yrkesopplæring i et felt av handlingen for helsetjenester grunnlag for studier ved universitetet vårt.

Avansert ekspertise

Et fokus er på høy kompetanse, for eksempel yrkesrettet utdanning, anatomi og fysiologi, biofysikk, biokjemi og farmakologi og indremedisin. Vi er avhengig av din kjøpt fra utdanning, opplæring og kvalifikasjoner og utvide det basert på dagens vitenskapelige kunnskap.

Ledelse og vitenskapelige ferdigheter

Et annet fokus ledelse og vitenskapelige ferdigheter som gründer tiltak i helse og utdanning selskaper, vitenskapelig arbeid, kunnskap og erfaring i prosjektledelse og prosessledelse og evidensbasert medisin. Dette gir tverrfaglig kunnskap og ferdigheter, men du kvalifiserer for spesielle oppgaver og aktiviteter, for eksempel styring av en skole for den uavhengige etablering av egen utdanning og opplæring institusjon.

Karrieremuligheter

Ved å studere medisin utdanning hos oss du få et bredt spekter av ulike ferdigheter som du med hell kan bruke i praksis senere i en rekke yrker i helse- og utdanningsområdet - som lærer, men også som en leder!

Kvalifikasjonskravene til lærere i opplæring og videreutdanning ved fagskoler for helsetjenester yrker eller Healthcare skoler er regulert forskjellig i de enkelte fylker. Bologna-prosessen og tilhørende utvikling i utdanning har ført til at det i de kommende årene hovedsakelig lærere, og matchende grad ved yrkesskoler for Health Professions Skolene må utdanne helsepersonell.

I Bachelorstudiengang Medisin Pedagogikk også avanserte ferdigheter i anatomi og fysiologi, indremedisin, yrkesutdanning og didaktikk, ledelse og vitenskapelige ferdigheter blir undervist sammen med jobbspesifikke ferdigheter fra psykologi og sosiologi.

Disse danner grunnlaget for ansvarlig og vellykket arbeid som lærere på yrkesfaglige skoler for helsevesenet yrker eller Skoler i helsevesenet.

Våre kandidater er for tiden i:

 • Opplæring og løpende Studies i Healthcare
 • Yrkesskoler for Health Professions
 • Klinikker / sykehjem / praksis fasiliteter
 • Selskaper av helse- og sosialtjenester og
 • Institusjoner for helsefremmende

For ytterligere faglig utvikling og karriereutvikling i SRH Medical Education gir College of Health Gera etter oppkjøpet av bachelorgraden til ytterligere grader av Master.

Program taught in:
Tysk

See 10 more programs offered by SRH Hochschule für Gesundheit Gera »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
9 semestre
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato