Bachelor of science i osteopati

Generelt

6 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Osteopati -as helhetlig Therapieform- har raskt vunnet popularitet, både hos pasienter og i de som er involvert i helsevesenet aktører. Flere og flere leger og terapeuter utfylle deres behandlinger med fortsatt relativt ny form for terapi. Osteopati forutsetter at kroppen danner en enhet. Den grunnleggende ideen med behandlingen er å støtte den selvregulering av organismen.

dfyk

Opptakskrav

 • Generelt eller teknisk universitet eller teknisk høyskole eller regnskap i samsvar med § 60 para. 3 ThürHG og § 63 para. 2 av ThürHG OG
 • Når startet eller fullført osteopati
 • Om adgangen for andre kandidat bestemmer sentral Examination komiteen.

Placement

The internship vil nok forberede deg for din fremtidige karriere ved å bruke kunnskaper, ferdigheter og kunnskap i profesjonell praksis. Før, under og etter internship er en kontinuerlig praksis veiledning av forelesere fra universitetet vårt kurs. I nærvær av arbeidserfaring kan gi deg internship om nødvendig vedtas på forespørsel - ta kontakt med oss, er vi glade for å hjelpe!

semester i utlandet

Du kan studere med Erasmus + etter å ha fullført det første året av studiet ved et europeisk universitet i et annet land som deltar, er det for å utvide dine sosiale og kulturelle ferdigheter og optimalisere jobbmuligheter. Du vil lære det akademiske systemet et utenlandsk universitet i tillegg vite hvordan deres undervisnings- og læringsformer. Tjenestene som tilbys under et semester i utlandet faglige kurs kan godkjennes tilsvarende.

Detaljer om studiemodell

Studien er (deltid) som tilbys i deltidsstudium modell. Tidspunktet for tilstedeværelse på vår institusjon inkluderer 6 Block helger per semester (fredag ​​til mandag). Denne studien ved vårt universitet kan være ideelt med jobb og hjemme krav enig.

Forstå kroppen som en enhet - osteopati, B. Sc.

Mange terapeutiske disipliner rettet i sin behandling av sykdom fra det, være at symptomene behandles og lindres. Deres årsaker og triggere er vanligvis ikke i fokus. Osteopati, derimot, er et medisinsk behandlingssystem som bruker for undersøkelse og behandling av hendene, så milde manuelle teknikker, hvor pasienten opp i sin helhet. Målet med osteopati er å gjenopprette harmonien i hele organismen og dens selvhelbredende krefter.

Bachelorprogrammet kombinerer levering av tekniske og metodiske ferdigheter i kjerneområdene osteopati og dermed optimal kombinasjon av teori og praksis. På bakgrunn av dette, de kandidater er i stand til å møte fremtidige problemer og utfordringer innen osteopati som kunnskapsgrunnlag. Studien er delt inn i tre kompetanseområder: Ferdighet konkrete handlingsplaner ferdigheter, høy kompetanse og vitenskapelige ferdigheter.

1. Osteopathic Selvstendighet

Job spesifikk kompetanse er grunnlaget for ethvert osteopatisk handling. De vil bli utviklet på grunnlag av lyd anatomiske, fysiologiske og patologiske kunnskap i spesifikke kurs og gjøre deg i stand til å utføre selvstendig, osteopatisk diagnose og riktig, osteopatisk behandling.

2. Avansert ekspertise

En stor andel av pasientene en osteopatisk praksis i personskade, Begrensninger i muskel-skjelettsystemet, for å oppnå sine effektiv behandling, den spesielle kompetansen til idrettsvitenskap, osteopatisk begreper er avgjørende. En annen spesialistemne, blir elevene lært i hyppige pediatriske sykdommer fordi barn utgjør en stor gruppe pasienter, og ofte svarer til deres alder, krever spesiell håndtering teknikker og konsepter. For å utføre behandling av visse nevrologiske sykdommer så effektivt som mulig, er osteopati allerede utvidet baser og diagnostiske og terapeutiske prosedyrer i nevrologi eksisterende kunnskap nevrovitenskapelig forskning som en del av bachelorstudiet. Videre er psykologisk grunnlag for å forstå psykiske lidelser og misdannelser mediert.

Formidling av business og ledelse er gjort med fokus på personlig utvikling og opplæring og bruk av individuelle styrker og potensial. Dette fokuset er supplert med en oversikt over det tyske helsevesenet, med sine ulike interessenter som helseforsikring selskaper, foreninger, offentlige, skoler, media, etc., som alle bør inkluderes i planleggingen av et vellykket selskap.

3. Vitenskapelige ferdigheter

Dette feltet av kompetanse tilegnet vitenskapelige kompetansen til utvidelse. Fokus for vitenskapelig arbeid er målet å samkjøre sine fremtidige terapeutiske intervensjoner for å evidensbaserte studieresultater. På grunn av økende etterspørsel osteopatisk behandling i Tyskland den vitenskapelige bevis for effekten av ulike behandlingsteknikker har blitt i offentlighetens interesse. Så langt, for å dataadressen være ganske lav. Så er det få studier og en mangel på bevis.

Praktisk og forskning Stark

Som osteopati er ved begynnelsen av flere akademiske, behovet for forskning er meget høy. Som en del av prosjektet og teser du er involvert i pågående forskningsprosjekter, og kan også eier praktiske problemstillinger legge ned hele organisasjonen. Under studiene, du derfor ha mulighet til praktisk å samle forsknings erfaringer, å tilegne seg faglig kunnskap og anvendt forskning metoder trygt.

Karrieremuligheter

I de siste årene har sett i Tyskland en økende etterspørsel etter osteopatisk behandling. Dette gjenspeiles i inkludering av refusjon av osteopatisk behandling i katalogen av noen offentlig helseforsikring.

Områdene Osteopat har derfor blitt svært mangfoldig. Så osteopatisk behandling anvendes f.eks. hvor:

 • ortopedi
 • traumatologi
 • idrettsmedisin
 • gynekologi
 • urologi
 • kardiologi
 • nevrologi
 • indremedisin
 • kjeveortopedi
 • Lunge
 • neonatology
 • Pediatri brukt.

Samtidig er det mangel på rettslige reguleringen av yrket av osteopat også en helt annen kvalitet på utdanning i Tyskland. På bakgrunn av dette kreves av helseforsikring før en refusjon forbedret kvalifikasjoner. Derfor vil ferdigstillelsen av en akademisk osteopatisk opplæring i Tyskland får betydelig mer vekt på kvalitetssikring av yrket av osteopati i fremtiden.

De karrieremuligheter for nyutdannede av bachelorstudiet osteopati omfatter både praktiske så vel som forelesere, vitenskapelig og gründervirksomhet. Primært osteopater er fremtiden også arbeide i privat praksis (krav om ikke-medisinske osteopater dette er i dag den lege godkjenning). I tillegg er våre kandidater er også aktive i forskning og vitenskap. Den bachelorgrad gir deg muligheten til å fullføre en mastergrad og tar fatt på en akademisk karriere, inkludert opprykk. På vårt universitet kan du bygge med master "Sunn en aldrende og gerontologi", neurorehabilitation, helse og sosiale programmer.

Sist oppdatert nov. 2016

Om skolen

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... Les mer

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Minimér
Gera , Bonn , Stuttgart , Heidelberg , Karlsruhe , Düsseldorf + 5 Mer Mindre