Bachelor pedikyr

Generelt

Programbeskrivelse

Podiatrist er en helsearbeider som omhandler hudproblemer og spiker og alle forhold knyttet til foten struktur og gangavstand (eller kjører). Ledelsen i denne eksperten paramedic kan være lærerikt, forebyggende og kurativ.

Med eller uten resept, innså han etter en fullstendig fysisk undersøkelse, omsorg, råder på støvelen, designer og produserer utstyr for beskyttelse eller korrigering og såler.

Podiatrist tar sikte på å forebygge, gjenopprette og kompensere patologi og / eller lokale arrangementer og ikke systemisk relatert til foten av hans pasienter (barn, voksne, idrettsutøvere og eldre).

Anerkjent av Inami, er også nødvendig for å ta vare på diabetespasienter.

Han kan trene alene eller i et tverrfaglig team, i privat praksis, på sykehus, i sykehjem og omsorgsboliger, medisinske sentre, idrettslag, ...

En profesjonell opplæring

Dannelsen av tre år med full utøvelse, i løpet av dagen, består av:

• 1/3 av grunnleggende vitenskaper,

• 1/3 av podiatry art (inkludert laboratorier)

• 1/3 kliniske kurs og seminarer

En utdanning oppsøkende, vitenskapelig og menneskelig

Lærerteam består av felt fagfolk og lærere som spesialiserer seg innen podiatry.

Mens guiding og medfølgende, talsmenn opplæring autonomi, ansvar og deltakelse fra studenten. Teamet favoriserer aktive læringsmetoder som fremmer refleksivitet, tverrfaglighet, forskning og innovasjon.

Opplæring mål:

Podiatrist trening har to hovedmål:

• læringsformer podiatric undersøkelser og behandlinger etter hverandre strukturelle og funksjonelle forstyrrelser i den statiske, dynamiske biometriske avvik og forstyrrelser relatert til nevrologiske og vaskulære forstyrrelser,

• For det andre må studenten tilegne seg ferdigheter i forebyggende og terapeutisk behandling av epidermale og spiker foten plager.

Som en paramedic, er en av podiatrist prioriteringer for å se på alle de patologi eller årsaken (e) av en (e) -CI. Dette kompetent profesjonell tilnærming tillater ham å forankre sin inngripen podiatrist i en global tilnærming til person.

Hva er mulighetene?

Podiatrist i privat praksis eller pasientens hjem, på sykehus, i sykehjem, geriatriske institusjoner, diabetology, ortopedi tjenester, idrettshaller ... Dens rolle er å hindre foten sykdommer, for å bli behandlet av teknologi spissen, til å delta i forskning på statikk og dynamikk gange.

Podiatrist øvelser i ulike felt av forebyggende og kurative helsetjenester i institusjon slike generelle og spesialiserte sykehus.

Han er ønsket av de spesialiserte tjenester i vedtaket ikke laste diabetessår for sin spesielle kompetanse i pleie og såler.

  • Privat praksis eller medisinsk eller para sentrum,
  • Hospital Practice (diabetes, ortopedi, geriatri ...)
  • Praksis sykehjem
  • Hjem Practice
  • Aktiviteter i sportslige sirkler ...
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

L’asbl, dont le siège social est établi à Forest (1190), avenue Besme n°97, a pour but d’organiser de l’enseignement. Elle peut poser des actes se rapportant directement ou indirectement à son but ou ... Les mer

L’asbl, dont le siège social est établi à Forest (1190), avenue Besme n°97, a pour but d’organiser de l’enseignement. Elle peut poser des actes se rapportant directement ou indirectement à son but ou de nature à faciliter la réalisation de celui-ci. Minimér