God omsorg trenger høyt kvalifiserte omsorg manager. I denne stillingen må du gjøre ikke bare økonomisk gode beslutninger, men også produsere kvalitet på omsorg og kan tilbake. Du må også ta en sterk kommunikativ grensesnitt funksjon i et miljø med tverrfaglig funksjonelle prosesser området. Studiet for Bachelor Care Management (B. A.) kvalifiserer deg for disse viktige ledelsesmessige og nøkkelstillinger innenfor ulike omsorgsyrker.

I tillegg til sykepleie kunnskap skaffe deg dyp innsikt i sykepleievitenskap, men også helseøkonomisk kunnskap og metodisk og sosial forvaltning kompetanse til å ta på seg lederstillinger. Utstyrt med disse ferdighetene vil føre til å kreve omsorg manager som folk kompetent, utvikle bærekraftige konsepter og kan gjøre organisatoriske prosesser effektivt.

Nøkkelkvalifikasjoner

Foreløpig er sykepleie anlegg og avdelinger for det meste ledet av sykepleiere som har oppnådd denne posisjonen på grunn av sin kompetanse. Til komplekse oppgaver for å gjennomføre skikkelig i fremtiden, men det er behov for ferdigheter gå utover disse kravene. Dette omfatter helseøkonomisk kunnskap for vellykket markedsposisjonering, pleie og vitenskapelig kompetanse for utvikling av høykvalitets omsorg konsepter og sosiale og metodiske ferdigheter for forvaltningen av de ansatte.

Studie innholdet

The Bachelor Care Management (B. A.) Den danner tverrfaglige omsorg eksperter. Alle disipliner er konsekvent basert på praksisen med daglige omsorgen - z. b. av økt prosjektarbeid og bruk av svært erfarne forelesere. Den valgfrie også fremme spesialisering for fremtidig sysselsetting. Fremfor alt, erverve du handlingskompetanser i feltene som vesenet ledere står overfor:

  • Sykepleievitenskap og forskning
  • økonomisk handling
  • Ledelse og lederskap, slik. Som en sosial institusjon / en sosial tjeneste
  • Undervisningskompetanse (sykepleierutdanning)
  • markedsføring kompetanse
  • Konsulent i forebyggende og helsefremmende arbeid
  • palliativ Care

I tillegg til det faglige innholdet du metodiske og personlighetsrelaterte ferdigheter blir lært at for omsorg administrasjonsmuligheter - er høyst relevant - både på kvalifisert avdeling samt på ledelsesnivå.

opptakskrav

Kravene for opptak til bachelorstudiet er regulert av Higher Education Act Bremische (BremHG). Deretter kan du studere under visse forhold uten high school kvalifikasjoner.

baseline

helst

Graduation

De skaffer den internasjonalt anerkjente Bachelor of Arts (B. A.). Med denne graden er du kvalifisert utmerket for mellomledere og lederroller i helsesektoren.

Studievarighet

Kontroll studere 36 måneder eller 48 måneder (180 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

The Bachelor of Science Nursing Management (BA) er sertifisert av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA).

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (18 eller 24 måneder).

Program undervist i:
Tysk

Se 4 flere kurs fra Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
36 - 48 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato