Forebygging er ikke en ny trend, men det er stadig klarere for sosiale og virksomhetsnivå, fordelene de kan gi. Dermed forebyggende tiltak er faktisk verdt investeringer, må det faglige begreper.

Programmet Bachelor forebygging og helseledelse (B. A.) gir deg alle ferdigheter og evner til å lykkes etablere seg som en spesialist for forebygging og helsefremmende arbeid. I tillegg til faglig kunnskap sikre deg med fjernundervisningsfremtidsrettede kompetanse for effektiv planlegging og effektiv gjennomføring av forebyggende konsepter til fordel for den generelle helse: Du vil få kunnskap om forebygging styring samt målrettet og risikogruppe-spesifikke tiltak, helse psykologisk kompetanse og Helse markedsføring kunnskap. De således ervervet ledelse kombinert med riktig kompetanse gjør deg ettertraktet arbeidere i bransjen.

Nøkkelkvalifikasjoner

Vårt samfunn står overfor stadig økende medisinske utgifter. Dette er på grunn av den demografiske endringer, på den annen side den såkalte livsstil risikerer røyking, alkohol, mangel på mosjon og usunn diett. Forsvarlig håndtering av disse utfordringene har et stort potensial for forebygging og helseledere som trenger å være godt trent for disse komplekse oppgaver. Fjernundervisning forebygging og helseledelse (B. A.) gir deg i tillegg til kunnskap om forebyggende strategier og felt av handling og konkrete økonomiske og ledelse know-how. Din kvalifisering Plus:

  • sofistikert forståelse av viktigheten av forebygging på ulike nivåer
  • Oversikt over forebyggende krav, målgrupper og behov
  • grunnlagt innsikt som brukes i designmuligheter forebygging ledelse og helsefremmende arbeid
  • omfattende helseøkonomisk kunnskap om evaluering av tiltak
  • Ledelse for design og styring av helserelaterte prosjekter

Studie innholdet

For å bruke den økonomiske og sosiale potensial for forebygging, er spesialtrent ledere søkt som kan identifisere hva som kreves for å møte behovene til den enkelte målgrupper er lovende. Læreplanen av bachelor forebygging og helseledelse (B. A.) er systematisk rettet til markedets krav til helsesektoren.

Med en hands-on pensum du får på Apollon Universitetet evnen til å formulere, implementere, kvalitetssikring og kontroll av forebyggende tiltak. Slik at du er i stand til, effektiviteten og effektiviteten av forebyggende tiltak systematisk for å øke og dermed ideelt utstyrt for ansvarsfulle stillinger. I forgrunnen er en unik kombinasjon av spesifikk kursinnhold som du er kvalifisert på akademiske stier for erfarne forebygging og helseledere:

  • Health Psychology
  • Workplace Health Promotion
  • Bakgrunnskunnskap om kroniske sykdommer
  • Helse råd - også i elektroniske medier

opptakskrav

Kravene for opptak til bachelorstudiet er regulert av Higher Education Act Bremische (BremHG). Deretter kan du studere under visse forhold uten high school kvalifikasjoner.

baseline

helst

Graduation

De skaffer den internasjonalt anerkjente Bachelor of Arts (B. A.) ved Institutt for forebyggende og helsefremmende arbeid. Dette grad gjør deg en profesjonell helse arrangører med bransjespesifikk kunnskap.

Studievarighet

Kontroll studere 36 måneder eller 48 måneder (180 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

Bachelorstudiet Prävention- og helseledelse (B. A.) er godkjent av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA).

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (18 eller 24 måneder). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1242

Program undervist i:
Tysk

Se 4 flere kurs fra Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
36 - 48 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato