Bachelor i (alliert) helsevitenskap

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Er du klar til å utvikle en kunnskapsbase som forbereder deg til å være en del av et behandlingsteam innen helsevesenet? Har du interesse i sykepleie, sportslig trening, fysioterapi, ergoterapi eller andre helsepersonellbaner? CMUs Allied Health Sciences-avdeling gir våre studenter de ferdighetene arbeidsgiverne ser etter i helsevesenet og utdanningen som er nødvendig for kontinuerlig suksess.

Om dette programmet

Bachelor of Health Sciences program forbereder deg for en etterspurt karriere i stadig utvikling og voksende felt. Du vil motta utfordrende og givende faglige erfaringer, samt praktisk opplæring. Hvis du allerede har oppnådd en vitenskapseksamen i et helsemessig område sammen med sertifisering, er du kvalifisert til å fullføre dette bachelorprogrammet.

Som en CMU Health Sciences major, vil du ha muligheter til å:

 • bli komfortabel som leder og dyktig i å ta vare på kunder gjennom kommunikasjon, forskning, teori, diagnose og tilsyn
 • ta klasser som problemstillinger i gjeldende faglig praksis, helsevesenets lov og klientutdanning og helsevesen
 • delta i praktisk læring gjennom kurs og praktiske erfaringer
 • bli en kandidat for sysselsetting som er svært ønsket for din ledelse og lederskap, og som står fra hverandre på grunn av din medfølelse og engasjement


Grader Tilgjengelig/>

 • Bachelor of Health Sciences
 • Bachelor of Science in Nursing
 • Bachelor of Science i atletisk trening
 • Associate of Science Arbeidsterapeutassistent
 • Associate of Science Fysioterapi AssistentOpptakskrav

Opptak til CMU er selektiv. Våre opptakspersonale vurderer og evaluerer hver enkelt søknad individuelt. Vennligst prøv alle krav før du søker om opptak.

Enten du er en College of Liberal Arts and Sciences (CLAS) eller en CGES-student, vil CMU utfordre deg og gi muligheter til å utvikle ferdigheter som vil lønne seg i din profesjonelle reise.

Vi ville elske for deg å bli med oss ​​og oppleve en utdanning som gir deg mer. Det er bare noen få krav å huske på om opptaksprosessen.


College of Liberal Arts/>

Innkommende Freshmen

For å motta opptak til Central Methodist University , forventes det at kandidatene har gjennomført et høyskoleforberedende program med minst et 2,5 kumulativt karakterpoengs gjennomsnitt på en 4,0-skala eller 2250 GED-poengsum og har 21 eller over på ACT eller 1500 eller høyere på SAT eksamen. Søkere blir bedt om å fullføre et høyskoleforberedende program som vil omfatte:

 • Fire år med engelsk
 • Tre år med Math
 • Tre år med Science
 • Tre år med sosiale studier
 • Ett år med fremmed språk

Studenter som faller under minimumsstandardene kan innvilges midlertidig og vil bli vurdert individuelt. Denne vurderingen vil bli gjennomført av adm.direktør og faglige standarder og opptakskomité. Studenter innlagt under foreløpig opptak må overholde alle vilkår og krav som er spesifisert skriftlig av Central Methodist University

Homeschooled Studenter

Homeschooled studenter må levere et gyldig homeschool transkripsjon, ha et 2,5-punkts poeng gjennomsnitt og en 21 ACT eller høyere eller en 1500 eller høyere på SAT.

Overfør studenter

Overføringsansøkere må ha en 2,0 eller høyere GPA for alle tidligere forsøkt på college-kurs og være kvalifisert til å gå tilbake til den siste høgskolen som deltok. De som ikke oppfyller disse kriteriene må fremlegge et klagebrev til Akademisk standard og opptakskomité som skal avgjøre om studenten skal bli tatt opp.

Alle overføringsaksøkere må sende offisielle transkripsjoner av videregående skoleopplysninger som tydelig viser GPA og klasserangering. Overføringsansøgere må også sende offisielle transkripsjoner fra alle høyskoler og universiteter som deltok. Disse transkripsjonene er en del av studentens permanente høyskoleoppgave.


College of Graduate/>

Undergraduate - Transfer Student

Studentene må ha fullført 60 timer eller mer fra en akkreditert høyskole eller ha en tilknyttet grad og har minst 2,0 GPA i overførbare kurs. Offisielle transkripsjoner fra alle høyskoler som deltar må sendes til CMU.

Studenter med mindre enn et 2,0-graders poeng gjennomsnitt kan vurderes for opptak på foreløpig basis. Visse gradstudier har flere, spesifikke krav.

Undergraduate - First Time Students

Første gang Freshmen er de som går inn på college for første gang eller har fullført 11 eller færre høyskolekredittimer annet enn dobbel kreditt. Offisielle transkripsjoner fra alle videregående skoler og høyskoler skal sendes til CMU, samt ACT eller SAT score.


UNDERVISNING/>

College of Liberal Arts

 • Årlig opplæring (12-18 timer per semester) $ 23.650
 • Årlige gebyrer $ 770

STEDER

Disse programmene tilbys på følgende steder:

RESIDENTIALKAMPUS

 • Fayette, MO
Sist oppdatert feb. 2018

Om skolen

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ ... Les mer

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ll find your voice. You’ll achieve your very best – as a scholar, as a leader, as a difference-maker in the world. Minimér
Fayette , USA Online + 1 Mer Mindre