Read the Official Description

Oppdrag

Fakultetets oppgave er å utdanne, trene og gi livslang læring for studenter, farmakere og forskere, samtidig som de skaper, formidler og bruker ny kunnskap basert på forskning i farmasøytiske og kliniske fag for å forbedre livskvaliteten gjennom forbedret helsetjenester.

Særpregede funksjoner i programmet

BUE leverer programmer basert på en britisk utdanningsfilosofi. Dette resulterer i programmer som er svært fokusert på studentene, i stedet for de som leverer materialet. Nyutdannede fra britiske programmer viser vanligvis:

 • evnen til å tenke kreativt og med sterke problemløsende ferdigheter;
 • høyt nivå nøkkel og overførbare ferdigheter sett;
 • selvstendig opprettholdt et høyt nivå av faglig og fagspesifikk samt generell teknisk kompetanse;
 • evnen til å vurdere problemer på et høyt nivå (dvs. å se det store bildet);
 • flittig og etisk arbeidspraksis;
 • fleksibilitet og evnen til å bruke sin fagspesifikke kunnskap til felt utenfor seg selv.106982_libraryinside2.png

BUE-oppdraget er å være den ledende leverandøren av utdanning av høy kvalitet i MENA-regionen. Universitetet er forpliktet til å sikre UK-validering av sine programmer og for å sikre en studentopplevelse som er i tråd med britiske standarder. Bygget på grunnlag av institusjonell kvalitetssikring er faglig validering og fakultetet er forpliktet til å sikre at studiet er i tråd med britiske standarder. En indikator på dette vil være den dobbelte prisen på både en egyptisk B Pharm og en B Pharm fra UK-partner

Farmasøytiske Fakultet ved BUE forsøker å gi et oppdatert teknisk program til sine studenter for å gi en selvstendig næringsdrivende farmasøyt som kan holde opp og takle dagens og morgendagens raskt skiftende høyteknologiske farmasøytiske omsorg. Programmet tilbyr et unikt sett med moduler og spesialområder som gjør det mulig for studenten å utvikle nødvendige ferdigheter og / eller bakgrunn for formål.

Videre vil vi søke akkreditering av dette studiet med Royal Pharmaceutical Society of Great Britain (RPSGB), Storbritannias ledende faglige organ for denne programdisiplinen. Akkrediterte grad programmer er de foretrukne og raske sporruter for de som har som mål å skaffe seg profesjonell kvalifikasjon.

På tidspunktet for skriving, og etter vår beste kunnskap, gjør denne kombinasjonen av faglig og faglig akkreditering vårt program i apoteket ganske unikt i både Egypt og det omkringliggende området.

Programmets mål

 • Å gi studentene en systematisk forståelse av kunnskapsbasen til apoteket.
 • For å gjøre det mulig for studentene å analysere komplekse problemstillinger både systematisk og kreativt, gjør det dømmende i mangel av komplette data og formidle sine konklusjoner tydelig; evnen til å være selvstyrt og innovativ i å takle og løse problemer; Den uavhengige læringsevnen som er nødvendig for å fortsette faglig utvikling.
 • Å tilby en bred læreplan som gir toppmoderne kunnskaper og praktiske ferdigheter innen farmasøytisk omsorg.
 • For å sikre utvikling av studenter som kan bidra til omsorg for pasienter og yrke ved å praktisere med kompetanse og tillit i samarbeid med andre helsepersonell
 • Å gi et læringsmiljø som gjør det mulig for elevene med høy medfødt evne til å nå sitt fulle potensiale, personlig og akademisk, slik at de ved uteksaminering er fri til å velge mellom mange forskjellige karrierer og ha forståelse, kunnskap og personlig modenhet for å gi et raskt bidrag til deres valgte sysselsetting eller forskningsområde.
 • Å gi et program som tilfredsstiller de pedagogiske kravene til alle aktuelle faglige institusjoner, både nasjonale og i Storbritannia, for henholdsvis medlemskap / charterert apoteksstatus.
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by The British University in Egypt »

Last updated December 23, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
7,500 GBP
Deadline
Juli 31, 2019
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Juli 31, 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juli 31, 2019
Sluttdato