Bachelor i apotek

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Velkommen til Fred Wilson School of Pharmacy ved High Point University i High Point, NC. Våre fakultet- og stabstreningsklinikere som er dedikert til pasientbehandling i alle innstillinger og har ferdigheter og kunnskaper til å praktisere apotek på høyeste nivå mulig. Vår utdanningsmodell omfatter fokus på grunnleggende farmasøytisk kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å kunne ta kritiske avgjørelser i kombinasjon med klinisk opplæring i ulike innstillinger. Studenter som skaffer seg kunnskap og ferdigheter og er i stand til å kommunisere, kommer til å danne kjernen som morgendagens ledere utvikler seg!

Oppdrag

Å gi en ekstraordinær apotekutdanning gjennom integrering av biomedisinsk og klinisk vitenskap som gjør det mulig for fremtidige farmasøyere å utmerke seg i et dynamisk helsemiljø som medlem av helsepersonellet.

Syn

Å være en fremste apotekskole som fremmer utdanning og forskning som forbereder medfølende og inspirerte helsepersonell for det lokale og globale samfunnet.

mål

  1. Gi studentene en omfattende apotekutdanning som nøye integrerer grunnleggende og kliniske fag.
  2. Utvikle i elevene prosessen med analytisk tanke, slik at de kan begrunnes gjennom kliniske og vitenskapelige problemer.
  3. Fremme for alle fakultet og studenter, en lidenskap for klinisk og vitenskapelig funn for å fremme helsetjenester.
  4. Opprettholde et miljø av omsorg og aksept for personlige og kulturelle forskjeller, å utvikle snill, medfølende og akseptere apotekspersoner.
  5. Eksponer studenter for virkelige situasjoner som forbereder dem til å fungere effektivt i helsemiljøer.

Utdanningsfilosofi

HPU SOP vil benytte en tett integrert grunnleggende og klinisk faglig læreplan for å fremme studentapplikasjon av hele spekteret av ferdigheter som er nødvendig for å gi pasient-sentrert farmasøytisk omsorg. Våre læringsmetoder vil benytte bevisbaserte teknikker som fremmer langsiktig læring og utvider evnen til å syntetisere den raskt skiftende kunnskapen i helsevesenet.

Standardisert Client Program i Fred Wilson School of Pharmacy ved High Point University

Standardiserte klienter (SC) er en viktig del av HPU Pharmacy Programmet og gir våre studenter førstehånds erfaringer i et miljø der de skal anvende nyopplærte ferdigheter i et virkelige format.

Studentene får et pasientscenario der saksspesifikasjoner er definert, hvilken tilstand, medisiner og problemer pasienten har, slik at de kan anvende kritiske tenkningsfunksjoner i å utføre en medisinhistorie, vurdere problemet, identifisere hva som må gjøres, og rådgivning til pasienten, foreldre eller helsepersonell. Ved å praktisere uavhengig, uten instruktører eller jevnaldrende, for å løse pasientens problem, innser studenten raskt hva som trengs for å hjelpe en pasient. Dette er den "ekte testen av hva som trengs for å vite" å være en ekstraordinær apoteker i dagens verden!

Standardiserte klienter rekrutteres og trent til å skildre levende pasienter. SCs lærer og utfører det definerte skriptet konsekvent slik at hver elev får den samme "opplevelsen". Fakultetet trener hver SC for å utføre rollen.

Tilbakemeldinger fra den standardiserte klienten, fakultetet og videoopptaket gir våre studenter en "kant" i å skaffe pasient-sentrert ferdigheter.

  • SC gir tilbakemelding til studenten om kommunikasjonsferdigheter og hvordan den samlede opplevelsen var.
  • Fakultetet undersøker møtet for å gi faglig kunnskap til studenten.
  • Eleven vurderer selv prestasjonen til å identifisere forbedringer.

IPE

Inter-profesjonell utdanning

Interfaglig utdanning (IPE) er en samarbeidsopplevelse som inkluderer studenter og lærere fra flere helseprofesjoner. Gjennom IPE utvikler studentene kunnskap, ferdigheter og atferd som er nødvendig for å bli effektive medlemmer av helseteamet. Her ved High Point University Fred Wilson School of Pharmacy, er vi opptatt av å integrere IPE i hele læreplanen vår for å sikre at studentene våre er forberedt på å levere utmerket pasientbehandling i dagens tverrfaglige helsetjenester.

Vår IPE-plan inneholder fire grunnleggende trinn: eksponering, nedsenking, erfaring og kompetanse.

Eksponering

Fra begynnelsen av læreplanen vår blir studentene utsatt for en rekke helsefelt gjennom gjesteforelesninger og interaktive laboratorieøvelser. De lærer av andre helsepersonell om deres respektive felt og hvordan disse fagområdene forholder seg til apotekspraksis.

immersion

Når studentene går videre gjennom studiet, blir de fordypet i samarbeidende helsemiljøer, både levende og simulert, der de utvikler viktige faglige ferdigheter. Simuleringer inkluderer standardiserte klientsaker og laboratoriekurs som involverer flere helsepersonell. I løpet av deres introduksjonssamfunn og sykehusapotek, roterer studentene sine interprofesjonelle sillinger i helsevesenet.

Erfaring

I løpet av det tredje året i vårt program er studentene godt forberedt på å delta i og bidra til inter-profesjonelle workshops som er vert for Triad IHEC (Inter-Professional Health Education Center). Triad IHEC er et samarbeidsprosjekt som involverer flere profesjonelle skoler fra ulike institusjoner i området, inkludert High Point University , NC A

Kompetanse

Studentene tilbringer sitt siste år av programmet, lærer, praktiserer og viser sine inter-profesjonelle kompetanser under Advanced Pharmacy Practice Experiences (APPE). Disse praktiske erfaringene tillater elevene å utnytte og polere sine inter-profesjonelle kunnskaper, ferdigheter og oppførsel før oppgradering.

Triad Inter-Professional Health Education Center (Triad IHEC)

Ved starten av Helsefagsprogrammet ved High Point University i 2015 ble Triad IHEC dannet mellom UNCGs skole for sykepleie og sosialt arbeid, NC A

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Les mer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Minimér
Høyt punkt