Oversikt

Velkommen til Fred Wilson School of Pharmacy ved High Point University i High Point, NC. Våre fakultet- og stabstreningsklinikere som er dedikert til pasientbehandling i alle innstillinger og har ferdigheter og kunnskaper til å praktisere apotek på høyeste nivå mulig. Vår utdanningsmodell omfatter fokus på grunnleggende farmasøytisk kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å kunne ta kritiske avgjørelser i kombinasjon med klinisk opplæring i ulike innstillinger. Studenter som skaffer seg kunnskap og ferdigheter og er i stand til å kommunisere, kommer til å danne kjernen som morgendagens ledere utvikler seg!

Oppdrag

Å gi en ekstraordinær apotekutdanning gjennom integrering av biomedisinsk og klinisk vitenskap som gjør det mulig for fremtidige farmasøyere å utmerke seg i et dynamisk helsemiljø som medlem av helsepersonellet.

Syn

Å være en fremste apotekskole som fremmer utdanning og forskning som forbereder medfølende og inspirerte helsepersonell for det lokale og globale samfunnet.

mål

  1. Gi studentene en omfattende apotekutdanning som nøye integrerer grunnleggende og kliniske fag.
  2. Utvikle i elevene prosessen med analytisk tanke, slik at de kan begrunnes gjennom kliniske og vitenskapelige problemer.
  3. Fremme for alle fakultet og studenter, en lidenskap for klinisk og vitenskapelig funn for å fremme helsetjenester.
  4. Opprettholde et miljø av omsorg og aksept for personlige og kulturelle forskjeller, å utvikle snill, medfølende og akseptere apotekspersoner.
  5. Utsett elevene for situasjoner i virkeligheten som forbereder dem til å fungere effektivt i helsemiljøer.

Utdanningsfilosofi

HPU SOP vil benytte en tett integrert grunnleggende og klinisk faglig læreplan for å fremme studentapplikasjon av hele spekteret av ferdigheter som er nødvendig for å gi pasient-sentrert farmasøytisk omsorg. Våre læringsmetoder vil benytte bevisbaserte teknikker som fremmer langsiktig læring og utvider evnen til å syntetisere den raskt skiftende kunnskapen i helsevesenet.

Standardisert Client Program i Fred Wilson School of Pharmacy ved High Point University

Standardiserte klienter (SC) er en viktig del av HPU Pharmacy Programmet og gir våre studenter førstehånds erfaringer i et miljø der de skal anvende nyopplærte ferdigheter i et virkelige format.

Studentene får et pasientscenario der saksspesifikasjoner er definert, hvilken tilstand, medisiner og problemer pasienten har, slik at de kan anvende kritiske tenkningsfunksjoner i å utføre en medisinhistorie, vurdere problemet, identifisere hva som må gjøres, og rådgivning til pasienten, foreldre eller helsepersonell. Ved å praktisere uavhengig, uten instruktører eller jevnaldrende, for å løse pasientens problem, innser studenten raskt hva som trengs for å hjelpe en pasient. Dette er den "ekte testen av hva som trengs for å vite" å være en ekstraordinær apoteker i dagens verden!

Standardiserte klienter rekrutteres og trent til å skildre levende pasienter. SCs lærer og utfører det definerte skriptet konsekvent slik at hver elev får den samme "opplevelsen". Fakultetet trener hver SC for å utføre rollen.

Tilbakemeldinger fra den standardiserte klienten, fakultetet og videoopptaket gir våre studenter en "kant" i å skaffe pasient-sentrert ferdigheter.

  • SC gir tilbakemelding til studenten om kommunikasjonsferdigheter og hvordan den samlede opplevelsen var.
  • Fakultetet undersøker møtet for å gi faglig kunnskap til studenten.
  • Eleven vurderer selv prestasjonen til å identifisere forbedringer.

IPE

Inter-profesjonell utdanning

Inter-profesjonell utdanning (IPE) er en samarbeidende læreropplevelse, inkludert studenter og lærere fra flere helsepersonell. Gjennom IPE utvikler elevene kunnskap, ferdigheter og oppførsel som er nødvendige for å bli effektive medlemmer av helsepersonellet. Her på High Point University Fred Wilson School of Pharmacy er vi dedikert til å inkorporere IPE gjennom hele læreplanen vår for å sikre at våre studenter er forberedt på å levere utmerket pasientbehandling i dagens tverrfaglige helsevesen.

Vår IPE-plan inneholder fire grunnleggende trinn: eksponering, nedsenking, erfaring og kompetanse.

Eksponering

Fra begynnelsen av læreplanen blir studentene utsatt for en rekke helsefag gjennom gjestelesninger og interaktive laboratorieøvelser. De lærer fra andre helsepersonell om deres respektive fagområder og hvordan disse disipliner relaterer seg til apotekspraksis.

immersion

Etter hvert som studentene går gjennom programmet, er de nedsenket i samarbeidende helsemiljøer, både levende og simulert, der de utvikler viktige inter-profesjonelle ferdigheter. Simuleringer inkluderer standardiserte klientsaker og laboratoriekurs som involverer flere helsepersonell. Under sine innledende fellesskap og sykehus apotek rotasjoner, praktiserer elevene sine inter-profesjonelle sylindringer i virkelige helsevesenet innstillinger.

Erfaring

I løpet av det tredje året i vårt program er studentene godt forberedt på å delta i og bidra til inter-profesjonelle workshops som er vert for Triad IHEC (Inter-Professional Health Education Center). Triad IHEC er et samarbeidsprosjekt som involverer flere profesjonelle skoler fra ulike institusjoner i området, inkludert High Point University , NC A

Kompetanse

Studentene tilbringer sitt siste år av programmet, lærer, praktiserer og viser sine inter-profesjonelle kompetanser under Advanced Pharmacy Practice Experiences (APPE). Disse praktiske erfaringene tillater elevene å utnytte og polere sine inter-profesjonelle kunnskaper, ferdigheter og oppførsel før oppgradering.

Triad Inter-Professional Health Education Center (Triad IHEC)

Ved starten av Helsefagsprogrammet ved High Point University i 2015 ble Triad IHEC dannet mellom UNCGs skole for sykepleie og sosialt arbeid, NC A

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert July 30, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Pris
18,567 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato