Bachelor i biomedisinsk ingeniørfag

Generelt

Programbeskrivelse

Biomedisinsk ingeniørfag

Ingeniører finner en løsning på et bestemt problem eller oppfyller et krav til et håndgripelig produkt (maskiner, utstyr, system eller prosess). En ingeniør designer, bygger, driver, undersøker produktet og oppførselen under forskjellige driftsforhold for å forbedre og utvikle den. Problemer som trenger løsninger og andre komplikasjoner gjør det mulig for ingeniører å utvide og utdype sin kunnskap i feltet. Nye tekniske disipliner forekommer i denne prosessen. Biomedisinsk ingeniørfag er en av disse utviklingen og økende momentum i de siste femti årene.

Biomedisinsk ingeniørvirksomhet omhandler ofte områdene biologiske systemer, spesielt organisert høyt nivå i et komplekst system, komponentene i menneskekroppens struktur, forstår samspillet og funksjonsnedsettelsen for å identifisere og løse de nødvendige verktøyene som trengs, utstyr og systemutvikling.

Eksempler på problemstillinger knyttet til biomedisinsk ingeniørfag:

 • Elektroniske enheter som EKG og MR brukes til diagnostiske formål. Design og produksjon av følgende enheter, for eksempel kautsjuk- og kateterverktøy, brukes til behandlingsformål, dialysemaskinenheter, kirurgiske robotsystemer, bære av ulike legemidler, når det er nødvendig utslipp av mikroplattformer som kunstige materialer, høreapparater, instrumenter som øker nøyaktigheten og følsomheten av lemmer og organfunksjoner, bein og vaskulære proteser og hjerteventiler.
 • Grensesnittene er designet, produsert og gjort klare til bruk ved å gjennomføre ytelsestestingsutstyr, systemer og prosesser innen bruk av høy ytelse som er nødvendig for å betjene utviklingen av den menneskelige datamaskinen;
 • For å øke kvaliteten og effektiviteten til helsetjenester er ulike prosesser, ledelse og utvikling av organisasjonsmodeller etablert;

Biomedisinske enheter og systemprestasjonstester utføres for å skape ulike virtuelle plattformer, mekaniske og biologiske modeller, design, produksjon og testing.

Bahcesehir University Biomedical Engineering Department har blitt etablert for å trene ingeniører og utdannet dem på produksjon og bruk av teoretiske og praktiske ferdigheter som forskere og fagfolk med en følelse av ansvar. Instituttet fokuserer på vitenskap, menneskelig anatomi og fysiologi, grunnleggende og anvendt matematikk, systemmodellering og analysemetoder, materialer, elektronikk, kontroll og datamaskinproblemer. Grunnleggende kunnskap om medisinske produkter og utstyrsdesign.

I tillegg til andre ingeniøravdelinger har Genetikk og Bioinformatikk og Det medisinske fakultet programmer som utfører i samsvar med opplæringsprogrammet. Programmet fokuserer på studenters interesser og evner, studietid, kompetanse og fleksibilitet for et arbeidsmiljø som studentene kan bestemme for seg selv. Studenter som fullfører programmet er direkte utsatt for arbeidslivet.

Sykehus og andre helsetjenester:

 • På universiteter
 • Medisinske forsknings sentre
 • Medisinsk utstyr og utstyr som produserer, selger og gir ettersalgsstøtte til organisasjoner
 • I farmasøytisk industri
 • Helsepersonell i informasjonsenheten

Studentene kan også jobbe som om de ønsker i biomedisinsk, biomaterialer, biomekanikk, bioinformatikk, medisinsk fysikk og genteknologi. Studentene vil kunne fortsette å forfølge en høyere grad i relaterte fag som vevsteknikk. Studentene vil også ha mulighet til å delta på utenlandske universiteter som har et felles program med universitetet vårt.

Studiestrukturdiagram med studiepoeng

 • TR merkede kurs undervises på tyrkisk.
 • En merket kurs er undervist på engelsk.
 • Der TR-EN markerte en del av kurs i både engelsk og tyrkisk.

Sist oppdatert feb. 2019

Om skolen

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Les mer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Minimér
Istanbul , Turkey Online + 1 Mer Mindre