Bachelor i farmasi (Honours) IHPC

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Gradoversikt

 • Studer på et av de 5 beste universitetene for nasjonal sysselsetting, studenttilfredshet og undervisningskvalitet i apoteket (1).
 • Lær av et universitet som har godt over verdens standardforskning innen farmakologi og farmasøytisk vitenskap (2).
 • Studere i UniSAs nye $ 247 millioner state-of-the-art UniSA Cancer Research Institute.
  Lær i vår campus, spesialbygde apotekslaboratorier og apotekets praksispakke.
 • Dra nytte av våre bransjeforbindelser og sterke koblinger med internasjonalt anerkjente forskningskonsentrasjoner.
 • Få faglig praksisopplevelse når du fullfører plasseringer i lokalsamfunn og sykehusapotek.
 • Dra nytte av over 50 års erfaring innen apotekutdanning.
 • Få to kvalifikasjoner med bare ett ekstra studieår når du fullfører Australias eneste doble grad i apotek og farmasøytisk vitenskap.
 • UniSA tilbyr South Australia eneste apotek grad og er en av fire universiteter i Australia for å være medlem av den prestisjefylte National Alliance for Pharmacy Education (NAPE).

(1) QILT: Opplæringsundersøkelse Opplæringsopplæringsoppgave spørreskjema 2016-18 - Heltidsansatt, samlet tilfredshet og undervisningskvalitetindikatorer (undergraduate). Bare SA-grunnlagt universiteter.
(2) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA)

snapshot

Med spesialbygde læringsfasiliteter på campus, internasjonalt anerkjent lærerpersonale og sterke faglige og kliniske forbindelser med industrien, er vi valg for håperende apoteksstudenter.

Våre på campus-fasiliteter inkluderer et apotekslaboratorium hvor du vil få praktisk erfaring innen biologiske, kjemiske og farmasøytiske fag, utvikle ferdighetene som trengs for etisk farmasøytisk praksis i et utviklende helsesystem. Du vil også ha nytte av vår nye praksispakke for apotek hvor du lærer å dispensere medisiner, rådgive pasienter og utvikle de kliniske tjenesteleverandørferdighetene som trengs for moderne apotekspraksis.

Hovedfokus på denne graden er:

 • biologiske, kjemiske og farmasøytiske fag
 • forberede, studere og overvåke medisiner og deres bruk
 • gi pesonalisert medisinsk informasjon og råd til pasienter
 • etisk apotek praksis
 • forskningsmetoder
 • trialing og regulering av medisiner
 • Universitetet organiserte kliniske plasseringer over hele samfunnet og sykehus apotek sektorer

Som æresstudent skal du utvikle avanserte ferdigheter innen forskning, med fokus på et spesialiseringsområde i apotek og beslektede vitenskap.

Du kan også få mulighet til å inngå en dobbel grad med en Bachelor of Pharmacy (Honours), Bachelor of Pharmaceutical Science med bare ett ekstra studieår. For å være kvalifisert, må du motta et karakterpoeng gjennomsnitt (GPA) på 5 eller mer i ditt andre år.

Hva du trenger

Studenter som påtar seg aktiviteter der samspill med pasienter / publikum er påkrevd for sin grad, som felt- eller kliniske plasseringer / besøk og i universitets klinikker og treningsstudioer, må demonstrere at de oppfyller obligatoriske forhåndsbetingelser. Disse inkluderer kriminell historieklarering, barnrelatert arbeidstillatelse og immuniseringskrav. Vennligst besøk klinisk plasseringsenhet for informasjon om nøkkelkrav, og for å få tilgang til de fulle elev sjekklister.

Alle studenter som er påmeldt et program som fører til profesjonell registrering, må være registrert hos det aktuelle styret. Registreringsprosessen utføres av Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA) med universitetet som gir varsel til AHPRA etter påmelding i programmet.

Hva du lærer

Denne honnør grad vil utstyre deg med kunnskap, ferdigheter og praktisk kompetanse som trengs for å starte en karriere i det stadig forandrede feltet av apotek.

Som æresstudent er det også et sterkt fokus på forskning, og du vil bli utdannet med de ferdighetene som trengs for å gjennomføre og forvalte forskningsprosjekter i helsehensyn.

I løpet av de to første årene vil du studere:

 • biologiske, kjemiske og farmasøytiske fag
 • etisk apotek praksis
 • vanlige sykdommer og stoffene som trengs for å behandle dem

I løpet av tredje og fjerde år vil du studere:

 • pharmacotherapeutics
 • kliniske beslutningsprinsipper
 • forskningsmetoder
 • trialing og regulering av medisiner
 • avansert apotek praksis

I fjerde år vil du også fullføre profesjonelle plasseringer i samfunns- og sykehusbaserte apotekinnstillinger, med muligheter for landlige og internasjonale opplevelser.

Hvorfor Bachelor of Pharmacy (Honours)

Graduating med en honnør grad vil sette deg fra mengden, sikre at du har en konkurransefortrinn og er klar for en karriere innen industri, forskning eller videre doktorgradsstudie.

Vi tilbyr et toppmoderne, spesialbygd apotekslaboratorium for å utvikle ferdigheter innen narkotikautvikling og farmasøytiske fag og en farmasøytisk praksispakke hvor du vil utvikle klinisk og profesjonell kompetanse og lære de viktige kommunikasjonsevner som trengs når det gjelder å håndtere pasienter . Suiten bruker integrert informasjonsteknologi og digitale plattformer for å forberede deg på fremtiden for apotekspraksis.

Din karriere

For å lykkes som apotek må du ha interesse for helse og velvære for enkeltpersoner og samfunnet. Du må også ha interesse for fysikk og erkjenne samfunnsvitenskapens betydning i utviklingen av en helsepersonell. Evnen til å jobbe uten tilsyn og med høy grad av nøyaktighet er viktig, og det er en vilje til å utvikle problemløsende ferdigheter på høyt nivå.

I tillegg bør du være motivert til å ta på seg en intellektuell utfordring, ha et ønske om å få spesialisert kunnskap i disiplinen din, og en sterk interesse for forskning. Du må være nøyaktig, nøyaktig og resultatdrevet, og ha eksepsjonell kommunikasjonsferdighet for å håndtere pasienter.

Med ny medisinutvikling og forbedret terapeutisk utvikling har apotekere flere karrieremuligheter enn noen gang før, noe som er bra for nyutdannede.

Apotekere får sysselsetting i:

 • sykehus
 • apotek
 • samfunnstjenester
 • alderen omsorg innstillinger
 • tilsynsorganer
 • sammensatte eller kritiske omsorgstjenester
 • smittsomme sykdoms tjenester
 • akademia og forskning

Som æresstudent kan du også velge å forfølge en karriere innen forskning - kandidater med æresgrader er svært ettertraktet av potensielle arbeidsgivere, særlig innen universitets- og forskningsinnstillinger.

Bachelor of Pharmacy (Honours) kvalifiserer studenter til registrering som apotek, men for å bli praktiserende apotek, må du gjennomføre Pharmacy Intern Training Programme hos UniSA eller en annen institusjon. Andre postgraduate muligheter inkluderer det kliniske masterprogrammet.

Real World Connections

Våre sterke lenker med forskning betyr at du får muligheten til å jobbe sammen med erfarne fagfolk, prisbelønte forskere og anerkjente akademikere. Dette er en flott mulighet for deg å bygge viktige relasjoner og nettverk, noe som kan være avgjørende for din karriereutvikling etter eksamen.

Vi arrangerer regelmessige universitetsvidde ansattes masterklasser og ansettelsesutstillinger, og alumni-arrangementer i Australia og i utlandet.

Profesjonell akkreditering og anerkjennelse

Programmet er akkreditert med Australian Pharmacy Council.

Vellykket gjennomføring av programmet tilfredsstiller de akademiske kravene til registrering som apotek hos Apotekskomiteen i Australia. Berettigelse til registrering bestemmes av apotekskommisjonen i Australia og inkluderer en passende anerkjent og passende periode med veiledet opplæring.

Sist oppdatert juni 2019

Om skolen

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 student ... Les mer

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 students, including more than 5,500 international students, it provides a unique educational journey that combines five-star teaching# and real-world experience. *Ranked 9th – 2018 Times Higher Education World University Rankings Rated five stars for Teaching – 2017 QS Stars Ratings Minimér
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Mer Mindre