Bachelor i folkehelsen

Colby-Sawyer College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor i folkehelsen

Colby-Sawyer College

Hold publikum i gode hender

Hjelp enkeltpersoner og lokalsamfunn til å leve trygge, lange, sunne og produktive liv gjennom sykdomsforebygging, velværefremmende og beredskap.

Vær en problemløser

Colby-Sawyer folkehelseprogram gir deg ansikt til ansikt med komplekse problemer som påvirker befolkningens helse og påvirker sårbare befolkninger. Lær prosesser, tilnærminger og tiltak som beskytter menneskers helse, så vel som de sosioøkonomiske, atferdsmessige, biologiske og miljømessige faktorene som påvirker helse og bidrar til ulikheter.

Ta kurs i epidemiologi; sosiologi av aldring; personlig helse og velvære; psykiske helse systemer i USA; og bærekraft og statistikk for en godt avrundet folkehelseutdanning.

Nettverk med andre i staten som er interessert i folkehelsen gjennom Colby-Sawyer 's medlemskap med NH Public Health Association .

Forskning, samle og analysere data under ditt senior Capstone-prosjekt for en grundig vurdering og evaluering av et folkehelseproblem av ditt valg; emner har medført vold på høyskoler, ungdomsgraviditet, influensavaksinering av studenter i høyskolealder og koleraepidemi i Haiti etter jordskjelv.

Sett klasseromskunnskap og forskningsferdigheter til handling med et nødvendig internship i kliniske innstillinger eller et offentlig helsesenter.

Mindre i helse studier

Utforsk viktige helseproblemer og tenk kritisk på helsevesenets fremtid gjennom kurs i helsefag, biologi, folkehelse og samfunnsvitenskap. Helse-studien minor utfyller et bredt spekter av ikke-helsemessige majors og tilbyr flere karrieremuligheter når kombinert med programmer i vår virksomhet, miljøstudier, humaniora, naturvitenskap, og samfunnsvitenskap og utdanningsavdelinger.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert July 1, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - New London, New Hampshire
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - New London, New Hampshire
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen