Bachelor i fysioterapi og rehabilitering

Generelt

Programbeskrivelse

Fysioterapi og rehabilitering

Målet med Fysioterapi og Rehabiliteringsprogrammet er å utdanne helsepersonell som kan planlegge og gjennomføre de nødvendige fysioterapiintervensjonene og rehabiliteringsprogrammene, som er utviklet av en lege etter diagnosen, for pasienten som har blitt deaktivert medfødt eller senere av en eller annen grunn . I tillegg til å gjennomføre fysioterapi og rehabiliteringsprogrammer, spiller fysioterapeuter delene i opplæring av pasienter for å bruke hjelpemidler og proteser som støtter lemmer som har funksjonsbrist, forenkler dagliglivets aktiviteter og hjelper dem med å tilpasse sine levekår.

En fysioterapeut, som medlem av et helsepersonell, har viktige roller spesielt i fysioterapi-enheter, ortopedi, nevrologi, brannsår, kardiologi, pediatrik og gynekologisk klinikk. En fysioterapeut er også et viktig medlem av et rehabiliteringssenter.

Antallet fysioterapeuter med lavere grad, som er nødvendig for å levere høykvalitetspleie, er ganske utilstrekkelig. I dette henseende er det et økende behov for fysioterapeuter som kan ta del i tverrfaglige lag i universiteter.

Studiestrukturdiagram med studiepoeng

  • TR merkede kurs undervises på tyrkisk.
  • En merket kurs er undervist på engelsk.
  • Der TR-EN markerte en del av kurs i både engelsk og tyrkisk.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Les mer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Minimér
Istanbul , Turkey Online + 1 Mer Mindre