Bachelor i fysioterapi

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Lidenskapelig om fysisk helse og velvære? Ser du etter en givende karriere som hjelper folk til å føle seg best? Med en stolt historie som strekker seg over to tiår, har bacheloren i fysioterapi fra Charles Sturt University et rykte for å produsere svært etterspurte kandidater som har gått videre til vellykkede fysioterapikarrierer i Australia og utenlands.

Fysioterapeuter hjelper til med å opprettholde eller gjenopprette bevegelse og funksjon hos mennesker som er rammet av skade, sykdom eller funksjonshemming. Som eksperter på bevegelse spiller de en nøkkelrolle i å fremme helse, uavhengighet og livskvalitet for mennesker i alle aldre.

neck and shoulder treatment at physical therapist

Kursens høydepunkter

 • Du vil ikke bare lære fysioterapi, du vil leve det:
  Du får praktisk erfaring gjennom omfattende læring på arbeidsplassen, noe som gjør deg klar til å være jobb når du oppgraderer. Du vil samarbeide med kunder i alle aldre med forskjellig bakgrunn, og du kan til og med ha muligheten til å jobbe på et barnehjem i Vietnam i det fjerde studieåret.
 • Dedikerte lærere:
  Våre fysioterapipersonell bidrar til Australian Physiotherapy Association (APA) National Professional Standards Panel og APAs nasjonale grupper, National Allied Health Conference, Services for Australian Rural and Remote Allied Health (SARRAH) og Pediatric Active Enhanced Disease Surveillance (PAEDS) nettverk.
 • Kvalitetsanlegg:
  Vi jobber i samarbeid med lokalsamfunn for å tilby alliert helseopplæring og forskning. Fasiliteter designet for å simulere kliniske miljøer som finnes på virkelige arbeidsplasser inkluderer muskel- og skjelettklinikk, sykehusavdeling, rehabiliteringsstudio, bevegelseslaboratorium, klinikker på campus, ferdighetslaboratorier og simuleringsfasiliteter. Vår bachelor i fysioterapi er akkreditert av det nasjonale akkrediteringsorganet, The Australian Physiotherapy Council.
 • Graduate with Honours:
  Hvis du oppnår et karakterpoeng gjennomsnitt på 5,0 eller over i løpet av første- og andreårsfagene, er du kvalifisert til å søke om overføring til Honours-strømmen. Hvis dette er valgt, fullfører du spesifikke Honours-fag som erstatter standardfag og utvikler dine organisasjons-, forsknings- og skriveferdigheter.
 • Velg din vei:
  Du kan velge å gå ut av kurset etter vellykket gjennomføring av det første studieåret med diplom i helsevitenskap, eller tilknyttet grad i helsevitenskap etter to års studier.

Profesjonell anerkjennelse

The Bachelor of Physiotherapy (Honours) Integrated Honours er akkreditert av Australian Physiotherapy Council og er et godkjent studieprogram oppført ved Physiotherapy Board of Australia.

Karrieremuligheter

Etterspørselen etter fysioterapeuter øker i takt med at befolkningen eldes og bevisstheten om fordelene ved fysioterapi øker. Den australske regjeringens Jobbutsikter spår en veldig sterk sysselsettingsvekst for yrket de neste fem årene.

 • Utforsk forskjellige muligheter - Du finner roller i sykehus, samfunnshelse, rehabilitering, eldreomsorg, idrettsbehandlingsklinikker og organisasjoner som Cerebral Palsy Alliance. Ansettelsesmuligheter finnes også innen utdanning, ledelse og forskning.
 • Gå inn i privat praksis - Arbeid i privat praksis eller som konsulent for offentlig eller privat sektor.
 • Vurdere muligheter på landsbygda - Vil du jobbe i Australia? Det er store muligheter for å anvende ferdighetene dine i landlige og regionale samfunn der det ofte er begrenset tilgang til fysioterapitjenester.

Kreditt og Pathways

Å komme inn i uni handler ikke bare om ATAR. Vi forstår at hvis du får sjansen til å studere noe du brenner for, kan du virkelig skinne. Vi tilbyr en rekke Pathway , inkludert Tidlig tilbud - Skolenes anbefalingsplan, beliggenhet (regional) justering og Indigenous Access Program (IAP) for å hjelpe deg med å komme deg på sporet til din drømmekarriere.

Anerkjennelse av realkompetanse og kreditt for nåværende kompetanse vil bli gitt til kvalifiserte søkere.

Bachelor i fysioterapi

Kreditt vil bli tilbudt i samsvar med Charles Sturt University kredittregler. Studentenes forrige studie vil bli vurdert som studiepoeng der de tidligere gjennomførte studiene er veldig lik fagene som studeres i bachelor i fysioterapi; eller der studentene er i stand til å bevise at de har ferdigheter tilsvarer materialet i et fag. Kreditt kan ikke gis for deler av faget, og du kan bare få kredit for en viss andel av kurset. Kreditt vil kun bli gitt hvis studiene ble fullført for mindre enn 10 år siden.

For en pris av Bachelor of Physiotherapy som skal gis fra Charles Sturt University vil studenter bli vurdert for deres sikkerhet og effektivitet (kompetanse) som fysioterapeut. Studentene må ha fullført tilstrekkelig studie ved Charles Sturt University for at de skal kunne vurderes på tvers av bredden av fysioterapipraksis. Det er lite sannsynlig at det vil bli gitt kreditt der emnet er en viktig indikator på at studentene oppnår kompetanse.

”Jeg likte den praktiske tilnærmingen til læring, inkludert de små klassestørrelsene, du ble kjent med foreleseren din og de ble kjent med deg. De fant ut hva som var den beste måten å lære deg de nødvendige ferdighetene, det var et veldig vennlig miljø. ”
Nick Guiney - Bachelor i fysioterapi

Temaer

For hvert 8-punktsfag du er påmeldt, bør du forvente å bruke 10 til 12 timer per uke på å jobbe med oppgaver og tildelte opplesninger, veiledningshjelp, individuell eller gruppeforskning / -studie, forumaktivitet, læring på arbeidsplassen og delta på forelesninger, bolig skoler, eller eksamener.

Hvis du studerer fire fag per økt, tilsvarer dette en heltidsjobb. Arbeidsmengden for noen fag kan variere som et resultat av godkjent kursdesign.

Graduation krav

Som student i Charles Sturt University har du gjennom hele kurset ditt ansvar for å fortsette å utvikle ferdigheter i engelsk språk, literacy og numeracy som passer til fagområdet ditt. Denne pågående utviklingen vil gjøre det mulig for deg å effektivt delta i kurset ditt og oppgradere forberedt på å komme inn i arbeidsstokken.

For å fullføre studenter må de fullføre 256 poeng.

Internasjonale studenter

Få en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon med Charles Sturt University på en av våre livlige regionale studiesteder, eller studer på nettet fra ditt eget hjem - hvor som helst i verden!

Inntakskrav

 • Et fullført videregående skolesertifikat med en ATAR på 80 (inkludert justeringsfaktorer) eller tilsvarende.

ELLER

 • Vellykket gjennomføring av to fag på universitetsnivå (AQF-nivå assosiert grad eller høyere) som viser et rimelig utsikte til suksess gjennom karakterpoenggjennomsnittet (GPA) oppnådd i disse studiene.

ELLER

 • Fullført AQF-diplom eller kvalifikasjon på høyere nivå.

ELLER

 • Et fullført tertiært forberedelseskurs fra et australsk universitet eller en akkreditert leverandør som demonstrerer et rimelig utsikter til suksess gjennom karakterpoenggjennomsnittet (GPA) oppnådd i disse studiene.

OG

 • Krav til engelsk gjelder. Et akademisk IELTS på 6,5 uten poengsum under 6,5 på hvert av de individuelle ferdighetsområdene eller en kvalifikasjon som anses å være lik.

Brukerstøtte

Slutter du på videregående i år? Tar du noen år fri for å finne ut hva du virkelig vil gjøre i livet? Trenger du å delta på klasser hvor som helst i verden?

Når du studerer med Charles Sturt University , vil vi være med deg hele veien, og hjelpe deg med å utvikle studier og faglige ferdigheter personlig, online eller over telefon. Uansett hvilken situasjon du er, er Student Central ditt første Charles Sturt University student fra Charles Sturt University . Vårt vennlige supportteam kan svare på alle spørsmålene dine, enten du studerer på campus eller online.

Viktige punkter

 • Charles Sturt University er Australias ledende regionale universitet. Charles Sturt-studiesteder er små, vennlige samfunn, basert på livlige regionale australske steder.
 • Charles Sturt University er nummer 1 for ansatt, Flere Charles Sturt-grader får jobber raskere enn grader fra noe annet universitet i Australia. (Guide for gode universiteter 2020/21).
 • Charles Sturts tilnærming til undervisning og læring kombinert med praktisk erfaring sikrer at kandidater har de beste mulighetene til å starte karrierer i det valgte yrket.
Sist oppdatert sep. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Les mer

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Minimér
Albury , Bathurst , oransje , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Mer Mindre