Bachelor i helsefag i komplementær medisin

Generelt

Programbeskrivelse

Institutt for komplementær medisin ved Fakultet for helsevitenskap tilbyr nye og unike profesjonelle programmer i komplementær medisin fra 2020, noe som gir mulighet for omfattende teoretisk og praktisk opplæring i fagområdene akupunktur, homeopati og fytoterapi.

Komplementær medisin refererer til et bredt sett med helsepersonell som ikke er en del av et lands tradisjonelle eller konvensjonelle medisinelle tilnærming, men kan brukes uavhengig eller ved siden av slike behandlingsformer. Komplementærmedisinyrker i Sør-Afrika består av et mangfoldig spekter av fagområder inkludert fytoterapi, homeopati og akupunktur.

BHSc CM er et fireårig (APS 26) heltidskurs som tilbyr opplæring i akupunkturterapi, samt valgfag innen homøopati eller fytoterapi. Akupunktur er et helingssystem med opprinnelse i Kina, og akupunktører bruker spesifikke teknikker, for eksempel nåling og moxibustion, til behandling av forskjellige plager. BHSc CM søker å produsere en kandidat som er kompetent til å anvende og integrere teoretiske prinsipper, evidensbaserte teknikker, praktisk eksponering og passende ferdigheter under veiledning. Nyutdannede av bachelorprogrammet vil være kvalifisert for å registrere seg hos Allied Health Professions Council of South Africa (AHPCSA) som akupunkturterapeut.

Ved University of Johannesburg “The Future. Reimagined.” er ikke bare en fengende frase

Institusjonen tar ledelsen over hele Afrika i den fjerde industrielle revolusjonstenking, og gjensyner fremtiden for alle fagfelt 4IR er den neste bølgen av industrialisering som vi trenger å forstå og forme for å bygge fremtiden til dette landet - og Afrika-kontinentet - så rik fortjener. 4IR handler ikke bare om robotikk og automatisering; det handler om å fremme samfunnet for å styrke mennesker og løfte generasjoner.

Når verden går videre inn i den fjerde industrielle revolusjonen, gjør UJ det også med "Education 4IR" - og bringer 4IR tenking og teknologi inn i læreplanen på tvers av forskjellige kurs og bruker innovative blandet læringsteknologier. Dette betyr at UJ-kandidater er bedre forberedt på å omfavne fremtiden for næringslivet da AI og 4IR spiller en større rolle i måten vi lever og jobber på.

Ved University of Johannesburg er det vår plikt å omfavne og navigere fremtidens ledere i vårt land stolt og frimodig gjennom de ufattelige kompleksitetene i 4IR, slik at de kan dra full nytte og levere en bedre morgendag. Fremtidige ledere som deg! Her leder vi modig samtale; presse og forme designen til en ny morgendag. Her tar vi grep og bygger den nye verdenen.

Opptakskrav

  • Minimum APS: 26
  • Engelsk: 5 (60% +)
  • Matematikk: 4 (50%)
  • Matematikk Literacy: Ikke relevant
  • Fysiske fag: 4 (50% +) eller Life Sciences: 4 (50% +)

Søkere må delta på et intervju og klinikkbesøk som en del av utvelgelsesprosessen. Vellykkede søkere må fullføre master i helsevitenskap i komplementær medisin for å oppfylle minimumskrav til registrering av AHPCSA for homeopati eller fytoterapi.

Karrieremuligheter

  • akupunktører
  • helse- og velværeindustri
  • pasient-tjenester koordinator innen en tverrfaglig praksis
  • detaljister og apotekassistenter
  • helse- og livsstilsjournalister
Sist oppdatert May 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Les mer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimér
Johannesburg