Bachelor i helsefag i medisinsk laboratorievitenskap

Generelt

Programbeskrivelse

Medisinsk laboratorievitenskapsavdeling

Som medisinsk laboratorieforsker vil du bli en livsforbindelse! De fleste medisinske avgjørelser er basert på laboratorietestresultater generert av medisinske laboratorieforskere (tidligere kjent som medisinske teknologer eller kliniske laboratorieforskere). De bruker ferdigheter og instrumentering for å analysere blodceller og kroppsvæsker, for å identifisere sykdomsfremkallende bakterier og virus, og å utføre testing før transfusjoner og transplantasjon. MLS kandidater er ansatt primært i sykehus laboratorier, men også nyte karrieremuligheter i biomedisinsk forskning, rettsmedisin, bioteknologi, toksikologi, helsevesenet administrasjon, legemidler og andre næringer. En MLS grad gir også utmerket forberedelse for medisinsk, tannlege eller høyere utdanning. Medisinsk laboratorievitenskapsprogram omfatter kurs og laboratorieinstruksjon i klinisk kjemi, medisinsk mikrobiologi, hematologi, klinisk immunologi og immunhematologi (blodbank). MLS studenter opplever en et-semester klinisk internship på ett eller flere av våre tilknyttede Louisville-området sykehus.

Læringsutbytte

Bellarmine MLS kandidater vil:

 • Etablere en personlig vitenskapelig kunnskapsbase som forbereder dem til å lese, tolke og utnytte vitenskapelig kunnskap i klinisk praksis.
 • Demonstrere kritiske tenkning evner.
 • Utfør laboratorietester med nøyaktighet og presisjon.
 • Demonstrere passende etisk og profesjonell oppførsel.

Bachelor of Health Science i medisinsk laboratorievitenskap omfatter kurs og laboratorieinstruksjon i klinisk kjemi, medisinsk mikrobiologi, hematologi, klinisk immunologi og immunohematologi (blodbank). MLS-studenter fullfører en etids klinisk internship på ett eller flere av våre tilknyttede Louisville -area sykehus. 4-årig utdannelseseksamen for studenter starter med 2 års generell utdanningskrav og vitenskapsforutsetninger. Studentene søker om opptak til MLS-programmet i løpet av det siste året og bruker yngre og eldre år i det profesjonelle programmet. Medisinsk laboratorievitenskapsavdeling tilbyr også et pre-profesjonelt alternativ for studenter som er interessert i medisinsk eller høyere utdanning, og et besøkende studentprogram for tilknyttede universiteter.

Undergraduate MLS majors har mulighet til å fullføre et dobbelt BHS / MHS program, som tildeler studenten en bachelorgrad i medisinsk laboratorievitenskap etter fire år og deretter tillater fullføring av Master of Health Science i ett ekstra år. Studentene bør søke om dette programmet etter sitt yngre år (vennligst se MHS katalog for opptakskrav).

Mission Statement

Målet med Bellarmine University MLS-program er å produsere kliniske utøvere som er kompetente for dagens praksis og er forberedt på å vokse med fremtiden for klinisk laboratorievitenskap. Bellarmine MLS kandidater vil bidra til Louisville samfunnet og videre, i klinisk praksis så vel som i tjeneste for andre og til deres yrke. Våre nyutdannede skal demonstrere problemløsning og kritisk tenkning ferdigheter, forståelse av problemstillinger og vurdering av verdier i helsetjenester, og vil holde en høy standard for stipend og integritet.

Opptakskrav

 • Et minimum kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt på 2,5 på en 4,0 skala.
 • Et minimum vitenskapsmatisk karakterpoeng gjennomsnitt på 2,5 på en 4,0 skala.
 • Offisielle transkripsjoner for alle høgskole kurs arbeid.
 • En søknad om opptak til medisinsk laboratorium vitenskap, to anbefalingsbrev og personlig erklæring. (Merk: Opptak til Bellarmine University innrømmer ikke automatisk en student i Medical Laboratory Science Program.)
 • Et personlig intervju, hvis forespurt av MLS Admissions Committee.

Språkkunnskaper: Språkkunnskaper er nødvendig for å sikre at studentene i helsepersonell er i stand til å kommunisere med en mangfoldig befolkning. Medisinsk laboratorievitenskapsprogrammet aksepterer ett av følgende som bevis på nødvendig språkferdighet:

 • TOEFL-iBT (internettbasert test) og motta en total score på 83 eller høyere OG en poengsum på 26 eller høyere på taletesten, ELLER
 • IELTS (International English Language Testing System) med totalt bånd score på 7 eller høyere OG et talebånd score på 8 eller høyere, ELLER
 • Språkopplæring på et godkjent senter. Bellarmine University anerkjenner følgende standarder og sentre: engelsk språk tjenester nivå 112 (http://www.els.edu/en); Interlink Level 5 (http://interlink.edu/); Intensivt språkprogram ved Indiana University Level 6 (http://iep.indiana.edu/); Andre sentre kan godkjennes etter eget valg av Opptak, Progresjon og Gradueringsutvalg ved Institutt for medisinsk laboratorievitenskap.

Internasjonale studenter i følgende kategorier er unntatt språkkunnskapskrav:

 • Studenter som er statsborgere av eller har fullført en grad fra et TOEFL-fritatt land.
 • Studenter som har et videregående eller videregående diplom opptjent i TOEFL-fritatte land.
 • Internasjonale studenter som har fullført minst ett års heltidsstudium eller tilsvarende (dvs. minst 24 opptjente kreditt timer eller tilsvarende) og opptjent 2,0 GPA i et TOEFL-fritatt land.

Kun offisielle resultatrapporter vil bli akseptert.

Four Year Practitioner Track krav

Bachelor of Health Science i medisinsk laboratorievitenskap er utformet for å lette studentenes oppkjøp av kunnskap, analytiske ferdigheter og teknisk ekspertise innen klinisk kjemi, medisinsk mikrobiologi, immunohematologi, hematologi og klinisk immunologi. Det tradisjonelle studiet omfatter to års generell utdanningskrav og biologiske og kjemiske forutsetninger. Studentene søker for medisinsk laboratorievitenskapsprogram i sitt senere år og går inn i løpet av deres yngre år for to års spesialisert studie, inkludert klinisk praksis på et tilknyttet Louisville-sykehus. Etter vellykket gjennomføring av studiet er kandidater kvalifisert for nasjonale styremøter.

MLS kandidater er ansatt primært i sykehus laboratorier, men også nyte karrieremuligheter i forskning, rettsmedisin, bioteknologi, toksikologi, medisinsk forskning, helsevesenet administrasjon, legemidler og andre næringer. Studenter som er interessert i medisinsk, tannlege, veterinær eller høyere utdanning, er godt anbefalt å vurdere å tjene en grad i medisinsk laboratorievitenskap. Grad programmet gir et utmerket grunnlag i diagnostisk medisin og patofysiologi. De mange medisinske laboratorievitenskapelige kandidatene som har forfulgt videreutdanning, entusiastisk vitner om de intellektuelle og opplevelsesmessige fordelene de har hatt over sine medmennesker, dental- eller kandidatstudenter.

Sist oppdatert Februar 2019

Om skolen

Bellarmine University is a vibrant community of educational excellence and ethical awareness that consistently ranks among the nation's best colleges and universities. Our students pursue an education ... Les mer

Bellarmine University is a vibrant community of educational excellence and ethical awareness that consistently ranks among the nation's best colleges and universities. Our students pursue an education based in the liberal arts – and in the distinguished, inclusive Catholic tradition of educational excellence, the oldest and most rewarding in the western world. Minimér
Louisville