Assumption College s Health Sciences Program forbereder studentene for et bredt spekter av karrieremuligheter i det voksende feltet av helsevesen, med applikasjoner til klinisk praksis, administrasjon, policyutvikling og forskning. Assumption's helsevitenskap er et tverrfaglig program med kurs i naturvitenskap, sykdom og funksjonshemming, og helsevesenets levering og omsorgsmodeller, samt økonomi, etikk og politikk som driver globale helsevesen.

Helsefagstudenter oppfordres til å tilpasse sin utdanning ved å legge til en konsentrasjon til sine store som kan bidra til å forberede dem til kandidatprogrammet etter eget valg. Typiske konsentrasjoner for helsevitenskapene omfatter pre-fysioterapi, pre-arbeidsterapi, kommunikasjonsvitenskap og forstyrrelser, og prekliniske helseprofessjoner. Konsentrasjoner i folkehelsen, og pasientforsvaret er for tiden i utvikling.

En bachelorgrad i helsevitenskap forbereder studenter for høyere utdanning, samt oppnådde stillinger i helsevesenet, pasientforsvar og pasienterfaring, medisinsk fakturering, helseforsikring og farmasøytisk og medisinsk utstyr.

Fordeler og egenskaper av en bachelorgrad i helsefag fra Assumption Colleg e

 • Få kunnskap, ferdigheter og erfaring i et virkelig tverrfaglig program som vil forberede deg til suksess i en kompleks og stadig utviklende helsevesen.
 • Fullfør en praktik på 200 timer i helsevesenet, og posisjonere deg for ansettelse umiddelbart etter eksamen.
 • Dra nytte av vår beliggenhet i Worcester, MA, hjemsted for et av de ledende helsevesenene i USA.
 • Assist med forskningsstudier i College's Movement and Rehabilitation Science (MARS) laboratorium, et av de få bevegelsesfangstlaboratoriene i Central Massachusetts.
 • Forbered deg på grunnskoleprogrammer i fysioterapi, ergoterapi, tale- og språkpatologi eller for andre kliniske helsepersonell som legeassistent, tannlege eller medisinsk skole, sykepleie og apotek ved å bruke konsentrasjonsprogrammene for å fokusere på pedagogisk og karriereveiledning.

Helsefagsprogrammet på Assumption College kombinerer tverrfaglig kursarbeid med meningsfylt feltarbeid Gjennom studiene får du kunnskaper om naturvitenskap, sykdom og funksjonshemming og helsevesenets levering og omsorgsmodeller, samt økonomi, etikk og politikk som driver vår globale helsevesen systemer. Denne kunnskapen og ferdighetene du utvikler i internshipet, vil forberede deg på grunnskole, opplæringsstillinger i helsevesenet og utover.

Erfaringslæring

Assumption's helsevitenskap pensum inkluderer en semester lang internship i helsevesenet som gjør det mulig for studenter å utvikle og forfine den kunnskapen og ferdighetene de trenger for å effektivt bidra som en helsepersonell. Denne praktikopplevelsen hjelper også elevene med karriereutvikling og skikkelse, som ofte fører til arbeidsplasser etter oppgradering.

Major

Helsefag majorer er pålagt å fullføre 14 kurs innen major. Tre av disse kursene overlapper kjerneplanen, og gir studentene et sterkt liberal kunstfag. I tillegg vil noen kurs innen helsevitenskapsbransjen sannsynligvis overlappe med programmets spesialiserte konsentrasjoner, slik at studentene ikke bare effektivt kan fullføre sine gradskrav, men også å tilpasse sin utdanning mot karriereinteresser i tillegg.

Spesialiserte konsentrasjoner

Assumption's helsevitenskapsprogram tilbyr studentene fra alle de store aksjonærene en mulighet til å konsentrere seg i spesialområder som vil hjelpe dem å forfølge de utdannede programmer og karriere etter eget valg.

Kommunikasjonsvitenskap og lidelser:

Forberede seg på å jobbe som en Tale-språkpatologi (SLP) assistent eller å forfølge en utdannet grad innen språkspathologi eller audiologi.

Patient Advocacy

Forbedre din kunnskap og forståelse av helse- og menneskelige tjenester, helsepsykologi, helsestyring og sosiologi, i sammenheng med helsevesenet som arbeider med og for pasienter.

Pre-Clinical Health Professions:

Forbered deg på oppgradering i kliniske medisinprogrammer som legeassistent, apotek, lege og lege i tannlege. Studentene oppfordres til å ha hovedfag i helsefag eller biologi.

Pre-Occupational Therapy:

Forbered deg på oppgradering i arbeidsterapi. Studentene oppfordres til å ha hovedfag i helsefag, menneskelige tjenester og rehabiliteringsstudier, biologi eller psykologi.

Forfysisk terapi:

Forbered deg på oppgradering i enten ergoterapi eller fysioterapi. Studentene oppfordres til å ha hovedfag i helsefag, menneskelige tjenester og rehabiliteringsstudier, biologi eller psykologi.

Movement and Rehabilitation Sciences (MARS) Laboratory

Assumption College er hjemsted for Movement and Rehabilitation Sciences (MARS) Laboratory, et av de få bevegelsesfangstlaboratoriene i Central Massachusetts. MARS Lab gir Assumption's bachelorstudenter en unik og praktisk mulighet til å lære å bruke et svært sofistikert bevegelsessystem.

Studentene engasjerer seg i real-world eksperimenter som Dr. Bob Carons forskning på menneskelige gangemønstre og er fullt nedsenket i forskningsprosessen, inkludert konseptualisering, samling og tolkning av data og skriving og presentasjon av deres forskning.

De fleste studenter som bruker systemer som MARS Lab, studerer på kandidatnivå. Deltakelse i denne form for forskning kan bidra til å skille Assumption-studenter i løpet av søknadsprosessen for kandidatprogrammer innen yrkes- og fysisk, helse, trening eller rehabiliteringsvitenskap.

Gradskrav

Helsefag major kombinerer kurs som fokuserer på helsevesenet med andre i funksjonshemming, sykdom, biovitenskap og matematikk for å skape et virkelig tverrfaglig program som reflekterer dagens og fremvoksende trender innen helsevesenets levering, politikk og administrasjon. I alt må hovedfagene fullføre 14 kurs på totalt 48 studiepoeng, hvorav 10 studiepoeng overlapper kjerneplanen.

praksisplasser

Assumption's helsevitenskap pensum inkluderer et semester lang obligatorisk internship i helsevesenet som gjør at studentene kan utvikle og forfine kunnskapen og ferdighetene de trenger for å fungere som helsepersonell.

Hver student jobber med helsevitenskapsfakultetet for å finne en internship i en passende setting og møter hver sin fakultetsleder ukentlig for å behandle sine erfaringer og gjøre sammenhenger mellom disse erfaringene og kursinnhold / teori.

I tillegg til å bygge nøkkelopplevelse og honing sine evner, hjelper helsevitenskapsopplæringsopplevelsen elevene i sin karriereutvikling og kjerneprosess og fører ofte til arbeidsplasser etter oppgradering.

Nylige praktikplasser relatert til helsefag og konsentrasjoner:

 • Central Mass Fysioterapi
 • THOM Early Intervention Services
 • Wachusett Early Childhood Center
 • Assumption College Athletic Training
 • Worcester Polytechnic Institute Athletic Training
 • Worcester fysisk terapi
 • UMASS Medical Emergency Mental Health
 • Greendale Fysioterapi
Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert September 18, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato