The Allied Health Department tilbyr en online Bachelor of Health Science (BHS) grad. Dette fireårige programmet er utformet for å gi helsepersonell kunnskap og ferdigheter innen ledelse og ledelse. Studenter uten helsepersonell kan utvide mulighetene i helsevesenet eller forberede seg til et utdannet program gjennom gjennomføring av en Washburn BHS-grad.

Studentene kan velge mellom 3 hovedmenn:

1. Health Services Administration, BHS-HA

Det er behov for kvalifiserte ledere innen helsevesenet. Regulatoriske problemer, policy, teknologi og økonomiske problemer er i stadig endring innen helsevesenet. Studenter som forfyller baccalaureate grad i Health Services Administration ta avanserte kurs i helsestyring og relaterte helseproblemer som øker deres markedsførbarhet for administrative stillinger ved oppgradering.

2. Medisinsk bildebehandling, BHS-MI

Det er et økende behov for kvalifiserte medisinske bildeteknologer. Gjennomføringen av en baccalaureate grad med avanserte imaging credentials gjør kandidater enda mer markedsførbare for sysselsetting muligheter i det medisinske bildefeltet. Med alternativet for medisinsk bildebehandling kan studentene velge mellom tre konsentrasjoner:

  • Diagnostisk medisinsk sonografi
  • Magnetic Resonance Imaging
  • Strålebehandling

3. Klinisk laboratorievitenskap, BHS-CLS

CLS-programmet, gjennom partnerskapet med Universitetet i Nebraska Medical Center, er et veletablert program som kombinerer en sterk læreplan med en klinisk komponent som forbereder enkeltpersoner til å sitte for ASCP nasjonale sertifiseringsundersøkelser som kliniske / medisinske laboratorieforskere. CLS-programmet har nylig blitt reaktivert for å møte den økende etterspørselen etter sertifiserte kliniske / medisinske laboratorieforskere i Nord-Kansas og utover. CLS-programmet tilbys bare i boligen.


Vårt program er fullt akkreditert av Høyere Læringskommisjonen.
Washburn University er i stand til å tilby fjernundervisningsprogrammer i en rekke stater gjennom vårt medlemskap i SARA - National Council for State Authorization Reciprocity Agreements. SARA er en frivillig avtale mellom medlemslandene og de amerikanske territoriene som etablerer sammenlignbare nasjonale standarder for interstate tilbud av postsecondary fjernundervisning kurs og programmer. Under den nåværende avtalen, er Washburn autorisert til å tilby programmer i alle land unntatt California som ikke er medlem av SARA.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra Washburn University »

Sist oppdatert November 3, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
378 USD
per kreditttid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
des. 7, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
des. 7, 2019
Søknadsfrist
Sluttdato