Bachelor i helsevitenskap i podiatri

Generelt

Programbeskrivelse

En fireårig profesjonsgrad i bachelor i helsevitenskap i podiatri (BHS podiatry). Studentene begynner sin kliniske trening, dvs. å behandle pasienter i løpet av det andre studieåret.

Utfall

  1. Institutt en omfattende podiatrisk tjeneste til alle sektorer i samfunnet.
  2. Administrer en klinisk praksis for både offentlig og privat sektor.
  3. Bruk helse- og sikkerhetsforskrifter, retningslinjer og retningslinjer for utførelse av podiatriske tjenester som sikrer andres personlige sikkerhet og sikkerhet.
  4. Gjennomføre forskning for å fremme fagutvikling.
  5. Gi podiatrisk helseopplæring til enkeltpersoner, familier, grupper og lokalsamfunn.

StockSnap / Pixabay

Ved University of Johannesburg “The Future. Reimagined.” er ikke bare en fengende frase

Institusjonen tar ledelsen over hele Afrika i den fjerde industrielle revolusjonstenking, og gjensyner fremtiden for alle fagfelt 4IR er den neste bølgen av industrialisering som vi trenger å forstå og forme for å bygge fremtiden til dette landet - og Afrika-kontinentet - så rik fortjener. 4IR handler ikke bare om robotikk og automatisering; det handler om å fremme samfunnet for å styrke mennesker og løfte generasjoner.

Når verden går videre inn i den fjerde industrielle revolusjonen, gjør UJ det også med "Education 4IR" - og bringer 4IR tenking og teknologi inn i læreplanen på tvers av forskjellige kurs og bruker innovative blandet læringsteknologier. Dette betyr at UJ-kandidater er bedre forberedt på å omfavne fremtiden for næringslivet da AI og 4IR spiller en større rolle i måten vi lever og jobber på.

Ved University of Johannesburg er det vår plikt å omfavne og navigere fremtidens ledere i vårt land stolt og frimodig gjennom de ufattelige kompleksitetene i 4IR, slik at de kan dra full nytte og levere en bedre morgendag. Fremtidige ledere som deg! Her leder vi modig samtale; presse og forme designen til en ny morgendag. Her tar vi grep og bygger den nye verdenen.

Opptakskrav

  • Minimum APS: 28
  • Engelsk: 5 (60% +)
  • Matematikk: 4 (50%)
  • Matematikk Literacy: Ikke relevant
  • Fysiske fag: 4 (50% +) eller Life Sciences: 4 (50% +)

Karrieremuligheter

Fotterapeuter er helsepersonell som arbeider med undersøkelse, diagnose, forebygging og behandling av tilstander og funksjoner i menneskets fot, underekstremitet og tilhørende strukturer. Innehavere av kvalifiseringen vil ha rett til å registrere seg som uavhengige utøvere hos HPCSA.

Sist oppdatert May 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Les mer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimér
Johannesburg